Lagkagebunde (fra bunden)

Vi elsker lagkage, og det er faktisk nemmere end man tror at bage bundene selv. Opskriften er selvfølgelig uden tilsat sukker og i stedet for sukker har vi brugt EASIS Perfect Fit. Efter bundene er bagt, kan du pynte og fylde din lagkage med det, du vil. Fx kan du bruge EASIS Mousse med Chokoladesmag eller EASIS Kagecreme. Velbekomme!

(3 lagkagebunde)

Ingredienser
4 hele æg (deles)
90 g EASIS Perfect Fit
60 g hvid hvedemel
1 tsk bagepulver
1/2 tsk vanillekorn
Lidt rapsolie

Sådan gør du
1. Tænd ovnen på 175 C (ikke varmluft).      
2. Æggene deles og æggeblommerne piskes godt igennem med en håndmikser.      
3. Bland Perfect Fit sammen med mel, bagepulver og vanillekorn og rør det sammen med æggeblommerne.      
4. Pisk æggehviderne helt stive og vend forsigtigt halvdelen i dejen. Når dejen er lidt mere lind, vendes resten af æggehviderne i.      
Vend det sammen, til det er en helt ensartet dej.      
5. Tegn 3 cirkler på bagepapir. Cirklerne skal være ca. 20 cm i diameter. Smør hver cirkel med lidt rapsolie, så slipper de bagte      
bunde lettere bagepapiret.      
6. Fordel dejen ligeligt på de 3 cirkler og bag dem en plade af gangen i ca. 10-12 min. Lad bundene afkøle helt.

Kom det fyld du bedst kan lide imellem bundene. Fx EASIS Marmelade, EASIS Kagecreme, EASIS Mousse med chokoladesmag,
frisk frugt og hvad du ellers kan finde på.      
   

Tilberedningstid / Arbejdstid
Ca. 35 min. / 10 min.
Relaterede varer
Luk