Mandelhorn

Bag lækre mandelhorn med marcipan med EASIS. Her får du en opskrift på den traditionelle marcipankage uden tilsat sukker. Mandelhorn er en kransekage, der er blød indeni og sprød udenpå. Enderne er dyppet i EASIS Mørk Chokolade. Perfekt til gæster eller hvis den søde tand melder sig.

20 stk

Ingredienser
200 g mandler
100 g EASIS Multisød
150 g EASIS Marcipan
2 æggehvider
85 g EASIS Mørk Chokolade

Sådan gør du
Mandler og EASIS Multisød blandes og blendes fint.
Blend derefter marcipanen med lidt af de blendede mandler.
Hviderne piskes stive og vendes i mandelmassen lidt ad gangen.
Dyp fingrene i koldt vand og form horn af massen med fingrene. Sæt hornene på bagepladen. Bages ved 200 grader i ca 10 min.

Når mandelhornene er afkølet, smeltes chokoladen og hornene pyntes herefter med chokolade.

Kan fryses, de er også gode når de har været en tur i fryseren.

Næringsindhold pr. portion (30 g)
Kcal 109
Protein  3,8 g
Kulhydrat 9,5 g
Fedt 8,1 g
Kostfibre  g
Relaterede varer
Luk