Nachos

Opskrift på lækre og nemme nachos, der er toppet med oksekød og friske grøntsager. Det er en god hverdagsret, der er nem at gå til og som smager utroligt godt. Nachos kan både spises til frokost, som mellemmåltid eller til aftensmad - og det smager altid godt. Og denne version er bare lidt bedre end traditionelle nachos, der kun er lavet med chips og ost. Prøv dem!

3 portioner

Ingredienser:
1 tsk. olie til stegning
350 g hakket oksekød 4-7%
½ dl vand
2 spsk. paprika
2 spsk. EASIS Barbecue Sauce
1 tsk. spidskommen
1 spsk. hvidløgspulver
1 tsk. tørret oregano

2 poser EASIS Nacho Cheese Chips
100 g revet mozzarella 30+

30 g rødløg
1 tomat
½ avocado
30 g hakkede jalapeños
10 g frisk koriander
50 g creme fraiche 5%
1 lime

Fremgangsmåde:
Kom olie på en meget varm pande og brun oksekødet godt af. Tilføj vand, paprika, barbecuesauce, spidskommen, hvidløgspulver og oregano. Steg det hele i nogle minutter.

Kom chips i et fad og top med det stegte kød og mozzarella.
Kom fadet i ovnen ved 220ºC i 6-8 minutter til osten er smeltet. Hold øje med at chipsene ikke brænder på.

Skær rødløg, tomat og avocado i tern.

Top de varme nachos med friske grøntsager, jalapeños og frisk koriander. Servér med creme fraiche og lime skåret i både.
Relaterede varer
Luk