Skyrboller med Chokolade

Opskrift på lækre skyrboller med chokolade. Det er en lidt sundere chokoladebolle, der har et højere proteinindhold fra havregryn, æg og skyr og kostfiberindhold fra loppefrøskallerne. De er tilmed uden tilsat sukker og fyldt med velsmag, så de egner sig godt til hele familien som et mellemmåltid til når den søde tand melder sig. De er desuden nemme at lave, så der kan også hurtigt røres en portion sammen. Nemt og lækkert.

12 portioner / 12 stk.

Ingredienser:
500 g skyr
3 æg
280 g havregryn
55 g EASIS Perfect Fit
½ tsk. EASIS Vaniljepulver
1 spsk. EASIS Loppefrøskaller
2 tsk. bagepulver
½ tsk. EASIS Perfect Sød

100 g EASIS Mørk Chokolade

Fremgangsmåde:
Kom skyr, æg, havregryn, Perfect Fit, vaniljepulver, loppefrøskaller, bagepulver og Perfect Sød i en skål og rør det godt
sammen.

Hak chokolade og vend det i dejen.

Form 12 lige store boller, kom dem på en bageplade med bagepapir og tryk dem lidt flade. Bag dem i ovnen i ca. 20 minutter ved 200ºC.
Relaterede varer
Luk