Vaniljekage med frugt

Opskrift på vaniljekage uden tilsat sukker toppet med friske frugter og bær. Det er en nem og lækker kage, som kan serveres til alle anledninger. Kagen sender tankerne mod sommer med den friske frugt, der både giver dejlig smag og pynter på toppen.

Ingredienser (8 portioner):
Kage:
3 æg (150 g)
90 g EASIS Perfect Fit
80 g hvedemel
70 g rapsolie
1 tsk. bagepulver (3 g)
1 tsk. vaniljekorn fra 1 vaniljestang (3 g)
1 knivspids salt
Form på ca. 22x15 cm

Topping:
200 g skyr
2 tsk. EASIS Perfect Sød
1 tsk. revet citronskal (3 g)
200 g frugt/bær (f.eks. æble, jordbær, hindbær og granatæble)
Evt. citronmelisse til pynt

Fremgangsmåde:
Tænd ovnen på 180 grader varmluft.
Kom æggene i en skål og pisk dem luftige. Tilsæt herefter EASIS Perfect Fit, hvedemel, bagepulver, vaniljekorn og salt. Rør blandingen grundigt sammen.
Tilsæt herefter rapsolien og rør igen dejen grundigt.
Hæld kagen i en form med bagepapir/en smurt form og bag kagen i 20-25 min.
Lad kagen køle helt af inden den toppes.

Bland skyr, EASIS Perfect Sød og citronskal sammen i en skål.
Skær frugten/bærrene ud i mundrette stykker.
Top kagen med skyr, frugt/bær og citronmelisse.
Relaterede varer
Luk