Åblomst Programmet

DKK 499,00
På lager » Levering 1-2 hverdage
Varenummer:900999
Ønsker du en hjælpende hånd til varigt vægttab? Så kan Åblomst Programmet være løsningen.
- Redskab til vægttab, også til dig på vægttabsmedicin
- Målet er varig ændring af vaner
- Godkendt af  speciallæge i endokrinologi
- Mulighed for tilkøb af diætistforløb

Åblomst Programmets fleksible rammer tillader dig at spise velsmagende og mættende måltider morgen, middag og aften, samtidig med at du bliver opmærksom på mængder og sammensætningen af din mad.

E-hæfte:
Når du har købt varen, sendes den som PDF fil til dig på din e-mail den først kommende hverdag efter købet. Bemærk, at selvom du kun køber denne elektroniske vare, så skal du udfylde adresseinformation i checkout og gennemføre en ordre som normalt.

Læs den på din telefon, computer eller print den ud.

Principperne i Åblomst Programmet:
Grundprincippet er, at du sammensætter din mad efter en simpel menuplan.

Menuplanen er et konkret bud på en varieret og sund kostplan, hvor fundamentet er de officielle Kostråd. Det betyder, at du skal sammensætte dine måltider ud fra velkendte basisfødevarer som Frugt, Grønt, Kød, Mejeriprodukter, Fisk osv. Til hvert måltid følger der en instruktion på, hvor meget du må spise fra hver fødevaregruppe, og hvordan de kan sammensættes. Der er desuden luft i programmet til du også kan supplere med nogle af dine egne favoritprodukter, fx et mellemmåltid.

Du skal altså ikke tælle kalorier, men sammensætte din mad ud fra menuplanen. Målet er, at du over tid indbygger nye vaner, der gør det nemt at vurdere mængderne og sammensætningen af din kost, så du holder din vægt i balance gennem hele livet.

Åblomst Programmets principper er udviklet af læger og brugt at kostvejledere siden 1972. De tager udgangspunkt i gennemtestede og i praksis gennemafprøvede principper for vægttab. Åblomst er tilrettet nutidens kostanbefalinger, forenklet og tilrettet til vægttabsmedicin GLP-1 .

Programmet er gennemlæst og vurderet af speciallæge i endokrinologi, PhD, Jeppe Skov. Han finder kostsammensætningen velegnet til både perioder med kalorieunderskud og vægttab samt til vægtvedligeholdelse. Jeppe Skov driver vægttabsklinikken Endolet med speciale i medicinsk vægttab. Ønsker du at koble et diætistforløb på din kostomlægning, er dette også en mulighed hos Endolet

Via Åblomst Programmet muliggøres den ugentlige variation i måltiderne, som er så vigtig for, at man får den rigtige ernæring. Dette er især vigtigt, når kalorieindtaget reduceres. Er du på vægttabsmedicin, mister du måske appetitten, og Åblomst Programmet kan også i den sammenhæng være en hjælpende hånd til at få den nødvendige næring og kost. Ønsker du at komme i gang med medicinsk vægttab, kan vi anbefale vores samarbejdspartner,  Endolet

Programmet er tilpasset kvinder og mænd. Hvis du er under lægebehandling, gravid eller ammende, bør du tale med din læge, inden du påbegynder kostomlægningen.

Programmet er velegnet, hvis du er på vægttabsmedicin, da det er ekstra vigtigt med en sund og varieret kost, når det daglige kalorieindtag begrænses.

Når idealvægten er nået, er målsætningen, at du har ændret dine vaner, så det bliver nemt at fastholde idealvægten. Nye vaner, hvor du har øje for variation, mængder og kalorieindtag, og derfor kan bevare den sunde livsstil.