Slik og snacks opskrifter

Der kan godt blive plads til små søde stunder, selvom man skal passe på sukker- og kalorieindtaget. Vi giver her vores bud på små lækkerier uden tilsat sukker. Prøv fx hjemmelavede chokolademandler, vingummi eller marcipanæg.

Sundt slik og sunde snacks?

Sunde og lækre opskrifterHvis du har en sød tand, men også ønsker at spise sundere, er du kommet til det helt rigtige sted. Her hos EASIS finder du det bedste udvalg af opskrifter til søde sager og snacks uden sukker, som ikke alene tilfredsstiller dine smagsløg men også passer ind i en sundere livsstil.

Slik og snacks rimer ikke normalvis på sund. Ikke desto mindre kan du her på siden finde opskrifter på alternativer til sukkerholdigt slik og søde snacks. Vi har nemlig fjernet det tilsatte sukker og lavet det, som man i almindelig tale vil kalde 'sukkerfrit slik' eller ‘uden tilsat sukker’ og 'sunde snacks'. Husk på, at det stadig er slik og kage, som bør nydes med måde. Grøntsager er næringsmæssigt altid at foretrække, men af og til skal den søde tand tilfredsstilles, og her kan opskrifter med EASIS være at foretrække.Sundere alternativer til dine favoritsnacksEr du træt af at føle skyld efter at have nydt noget sødt? Måske er det tid til at overveje et sundere alternativ. Vores opskrifter fokuserer på at tilbyde lækre og mættende muligheder, der har fokus på at nedbringe kalorierne. Vi bruger en række ingredienser, der mætter godt, som fx fibre og proteiner, så du ikke støder på den sædvanlige lækkersult.

En af de største fordele ved vores opskrifter er, at de giver overblik over dit kalorieindtag, da alle opskrifter har en beregnet næringsværdi pr. portion. Derudover er de uden tilsat sukker, men du opnår alligevel god smag og høj sødme.

Hvordan opnår vi det? Vi bruger specielle ingredienser, der sikrer, at du ikke går glip af smagen, mens du stadig holder dig inden for dit daglige kalorieindtag.Nemme opskrifter med få ingredienserVores opskrift katalog er fuld af lækkerier, der kræver få ingredienser. Du behøver ikke at være ekspertkok for at følge vores opskrifter. Simpliciteten i vores tilgang sikrer, at du kan lave lækre snacks med minimale forberedelser og tid.

I alle EASIS produkter og opskrifter er der ikke tilsat sukker. Men det betyder ikke, at vi faktisk kan kalde dem sukkerfri i ordets lovgivningsmæssige betydning. Så skal produkterne og retterne nemlig indeholde under 0,5 g sukkerarter pr. 100 g, og det er nærmest umuligt. I opskrifter og produkter, hvor der fx er brugt både mel, mælk, frugt, fibre osv., vil der være et naturligt indhold af sukkerarter, som overstiger de 0,5g pr. 100g. Så selvom mange af vores opskrifter har under 5 g sukkerarter pr. 100g, kan de altså ikke kaldes sukkerfri. Men du kan være sikker på, at alle opskrifter er uden tilsat sukker og fyldt med god smag.Sundere snacks for alleHvis du søger sundere snacks for hele familien, så er EASIS stedet for dig. Vores opskrifter er alsidige og passer til enhver lejlighed, uanset om du har brug for en hurtig snack før træning eller planlægger en weekend brunch. Vi sørger for, at du kan tilfredsstille din søde tand på en sundere og ansvarlig måde.

Det er ingen hemmelighed, at hvad vi spiser påvirker, hvordan vi føler. Derfor er det så vigtigt at vælge sunde fødevarer, der både er lækre og næringsrige. Når du vælger EASIS, vælger du at spise sundere uden at gå på kompromis med smag. Den naturlige sødme i vores opskrifter kommer fra kvalitets ingredienser, der giver dig mulighed for at nyde hver bid uden at bekymre dig om dit sukkerindtag.