Drikke

Med EASIS drikke kan du nyde en sød drik både sommer og vinter uden at få for mange kalorier. Vores saftblandinger er kølende på en varm dag, mens du kan varme dig med en kop varm kakao på de kolde dage. Derudover har vi både Cola og Appelsin sodavand og Vitamindrik med brus i to smagsvarianter.

Sukkerfri drikkevarer eller uden tilsat sukker?

Hos EASIS har vi både drikke, som er helt uden kalorier og sukkerfri. Men vi har også drikke uden tilsat sukker, som fx vores drikke baseret på frugt, som kan indeholde naturlige sukkerarter fra frugterne. Sukkerfri cola og sukkerfri appelsin sodavand er med sucralose og dermed et alternativ til den cola du kender.

Vælg kalorielette drikkevarer hos EASISHver dag træffer vi små beslutninger om vores kost, og en af de nemmeste måder at reducere dit daglige kalorieindtag på er ved at vælge kalorielette drikkevarer. Hos EASIS har vi skabt et sortiment af drikkevarer designet specifikt til den sundhedsbevidste forbruger, der ikke vil gå på kompromis med smag, men gerne vil undgå tilsat sukker.Lemonader med et strejf af sommerForestil dig den perfekte sommerdag: Solen skinner, himlen er krystalklar, og fuglene synger. Alt, hvad du trænger til, er en forfriskende drik. EASIS' lemonade opfylder dette ønske med den gode smag og ved at være uden tilsat sukker. Du kan drømme dig væk til solrige strande, føle den milde brise og høre bølgerne skvulpe, mens du nipper til din lemonade. Den giver en skøn sødme, der danser på tungen.Vitamin drikI en verden, hvor dagene kan være hektiske, og tid er en mangelvare, er det nemt at overse vigtigheden af at tage sig godt af sig selv. Vitaminer spiller en afgørende rolle i vores overordnede trivsel. EASIS' Vitamin Drik tilbyder en to-i-en-løsning: En velsmagende drik, der slukker tørsten, samtidig med at den giver dig et skud vitaminer. EASIS Vitamin Drik er med brus.Sodavand og saftSodavand og saft har for mange været en kilde til glæde gennem årene. Men ofte kommer denne glæde med et højt indhold af sukker. Hos EASIS gør vi op med det høje indhold af sukker ved at tilbyde en række forskellige smag, alle uden tilsat sukker. Uanset om du er i humør til noget sødt, sprudlende eller forfriskende, har EASIS det rette valg for dig. Med EASIS kan du fortsat nyde din favoritdrik, men med den ekstra fordel at den både er uden tilsat sukker og med få eller slet ingen kalorier.Køb dine kalorielette drikkevarer hos EASISHos EASIS forstår vi vigtigheden af at vælge drikkevarer, der både er velsmagende.. Med et nøje udvalgt sortiment af drikkevarer, der er rige på smag og lette på kalorier, tilbyder vi forfriskninger uden tilsat sukker, der passer perfekt ind i den bevidste forbrugers livsstil. Fra sprudlende sukkerfri sodavand til vitaminrige drikke, der giver dig det nødvendige boost i løbet af dagen, er EASIS din foretrukne partner for drikkevarer, der kombinerer nydelse og ernæring.FAQ

Hvad gør en drik "sund"?Det kan der være mange svar på. Hos EASIS er svaret, at vi har drikke som er sundere i den forstand, at de indeholder færre kalorier og er uden tilsat sukker.Hvilke fordele er der ved at vælge kalorielette drikke?At vælge kaloriefri eller kalorielette drikkevarer kan hjælpe dig med at holde styr på dit daglige kalorieindtag. Især hvis du ønsker at tabe dig eller opretholde en sund vægt, kan sådanne drikkevarer være en fordel. Det er også en fordel at drikke kaloriefri drikkevarer, hvis man vil holde styr på sit blodsukker. Ingen kalorier er lig med ingen blodsukkerpåvirkning.Er det dyrt at vælge sunde drikkevarer?Prisen på sunde drikkevarer kan variere afhængigt af mærke, ingredienser og hvor du køber dem. Dog er der generelt mange overkommelige muligheder. Det handler i sidste ende om at finde en balance mellem kvalitet, smag og pris, der passer til dit behov.