Mellemmåltider opskrifter

Mellemmåltider opskrifter

De fleste af os kender den lille sult, der kan komme snigende om formiddagen eller hen på eftermiddagen. Her finder du inspiration til små, lette måltider - selvfølgelig uden tilsat sukker.

EASIS mellemåltider

Mellemmåltid


Vi kender det alle sammen. Efter en lang dag på arbejdet melder sulten sig, som et klart bevis på, at de sunde mellemmåltider er blevet glemt. Ofte får man lyst til søde sager om eftermiddagen, hvor koncentrationen er dalende, og trætheden er ved at komme. Derfor er det vigtigt, at man indtager nogle fornuftige mellemmåltider, så undgår vi de sukkerholdige ”akut-måltider”.

Det kan virke paradoksalt at spise for at holde sig slank, men den er god nok. Spiser vi de forkerte ting og springer mellemmåltiderne over, kan det medføre et ustabilt blodsukker, der gør os trætte og uoplagte, og det er ofte medvirkende til, at vi ryger i slikskålen.

Hvert år spiser danskerne i gennemsnit mellem 20 og 37 kilo sukker, og det øger risikoen for både overvægt og livstilssygdomme, derfor er det vigtigt at huske de små, fornuftige mellemmåltider - så forbliver både blodsukker og vægt stabil!

Inspiration til mellemmåltider


Mellemmåltider skal både mætte, ikke have et stort kalorieindhold og være lette at have med på farten. Et godt mellemmåltid kan indtages hyppigt, og det er groft, protein- og fiberholdigt. Når den lille sult melder sig, kan en halv skive rugbrød med banan, være det perfekte mellemmåltid eller en lille skål skyr, som indeholder godt med protein.

EASIS Free barer er også en god løsning, når man er på farten, de er lette at have i tasken og tage frem, når sulten kommer snigende. EASIS barer tilfredsstiller både den søde tand og er rige på fibre og proteiner.

Vores barer fås både med chokolade, karamel, kokos eller jordbær, så der er noget for enhver smag. De indeholder kun ca. 100 - 126 kalorier og er effektive, når appetitten fx skal holdes i skak inden aftensmaden.

EASIS Free barer kan købes i de fleste supermarkeder.

EASIS produkter til enhver lejlighed!

Få inspiration til hvordan du kan anvende EASIS produkter til alle dagens måltider. Lige fra morgen til aften. Se de mange spændende og nemme opskrifter her på siden.

Få inspiration!

Tilmeld dig EASIS nyhedsbrev og vær den første til at høre om nye produkter, opskrifter, kost & ernæring og meget mere.

EASIS A/S   |   Klamsagervej 29   |   DK-8230 Åbyhøj   |   Tlf. +45 70 20 24 55   |   easis@easis.dk
0