Bøger

Bøger og køkkenudstyr

EASIS' bøger indeholder spændende artikler om ernæring og sundhed. Du kan bl.a. blive klogere på de officielle kostanbefalinger og ernæringsmærker, hurtige og langsomme kulhydrater, fedttyper m.m.

Og så indeholder hæfterne selvfølgelig en masse opskrifter på spændende retter til alle dagens måltider. Opskrifterne spænder lige fra kager uden tilsat sukker over søde desserter til opskrifter på nemme sunde retter til fx frokost eller aften. Desuden har nogle af bøgerne et bestemt fokus. I Spis mere sundt 2 er alle retter på under 500 kcal pr. portion. I Spis mere sundt 3 er der fokus på proteiner.

I alle bøgerne er der kalorieberegninger på alle opskrifter, så du ikke behøver bekymre dig om kalorie- og sukkerindtaget.

På denne side finder du samtidig et udvalg af køkkenudstyr og isenkram , som bl.a. er nogle af de redskaber, der anvendes i vores opskriftsbøger.

Opskrifter uden tilsat sukker

I EASIS' mange opskriftsbøger finder du inspiration til både hverdag og fest uden tilsat sukker. Opskrifterne spænder lige fra morgenmad, til frokost over mellemmåltider til snacks, aftensmad og desserter. Alle uden tilsat sukker og med fokus på kaloriereduktion.
EASIS produkter til enhver lejlighed!

Få inspiration til hvordan du kan anvende EASIS produkter til alle dagens måltider. Lige fra morgen til aften. Se de mange spændende og nemme opskrifter her på siden.

Få inspiration!

Tilmeld dig EASIS nyhedsbrev og vær den første til at høre om nye produkter, opskrifter, kost & ernæring og meget mere.

EASIS A/S   |   Klamsagervej 29   |   DK-8230 Åbyhøj   |   Tlf. +45 70 20 24 55   |   easis@easis.dk
0