Glutenfri

Når man gerne vil undgå gluten, skal det være nemt af gennemskue et produkt. Men det er det ikke altid. Det kan ofte kræve et nøje kig på varedeklarationen at spotte glutenfri varer. Det slipper du for nu! Vi har samlet alle vores glutenfri produkter på denne side, så du trygt og nemt kan finde vores produkter, som er uden gluten. Det er da nemt.

Naviger i en verden af glutenfri kost med EASISAt følge en glutenfri diæt kan være en udfordring, især når det kommer til at finde produkter, der ikke kun er sikre at spise, men også smager godt. For mange mennesker er det en nødvendighed at finde glutenfri madvarer, især for dem der ikke tåler gluten. EASIS' udvalg af glutenfrie produkter er designet til at gøre det lettere at leve glutenfrit.Glutenfri og smagfuldNår det gælder om at spise glutenfrit, er en af de største udfordringer at finde madvarer, der både smager godt og er fri for gluten. EASIS har taget denne udfordring op ved at udvikle lækre produkter som cornflakes, barer og pea snacks. Alle disse produkter er lavet uden tilsat sukker og indeholder ikke gluten. Dette giver dig mulighed for at snacke glutenfrit.

Alternativer til glutenholdige fødevarerEn stor del fødevarer indeholder store mængder gluten. Det kan være problematisk for dem, der skal holde sig til en streng glutenfri kost. EASIS tilbyder alternativer til de traditionelle produkter med gluten. Vores glutenfri cornflakes og barer er ikke bare fri for gluten, men også uden tilsat sukker, hvilket gør dem til et sundere valg for alle.Glutenfri snacks fra EASISSnacks kan være en tricky kategori, når det kommer til at finde glutenfri valgmuligheder. Mange almindelige snacks kan indeholde gluten eller glutenholdige ingredienser. EASIS' glutenfri barer og pea snacks tilbyder en lækker og sikker mulighed for dem, der ønsker at snacke uden at bekymre sig om gluten.FAQ

Hvad betyder det, når en madvare er mærket som glutenfri?Når en madvare er mærket som glutenfri, betyder det, at den ikke indeholder gluten eller kun indeholder meget små mængder, som er under den grænse, der er fastsat i lovgivningen. Dette gør produktet sikkert for folk med cøliaki eller glutenintolerance at spise.Er glutenfri mad mindre ernæringsrig end almindelig mad?Glutenfri mad er ikke nødvendigvis mindre ernæringsrig end mad med gluten. Nogle glutenfri produkter kan dog være lavere i fibre og andre næringsstoffer, så det er vigtigt at læse ernæringsoplysningerne nøje.Er glutenfri mad altid sundere?Glutenfri mad er ikke nødvendigvis sundere. Faktisk kan nogle glutenfri produkter indeholde mere sukker og fedt for at kompensere for manglen på gluten, som giver struktur og smag. Det er vigtigt at læse ernæringsmærkningen for at gøre sunde valg.