Om EASIS - Historie

Historie

Historie

EASIS' historie går tilbage til 1993, hvor det hele startede. Dengang var mulighederne ikke mange, hvis man ville finde et lækkert alternativ til en is, der var fuld af fedt, sukker og kalorier. Mange efterspurgte sådan en is, og på den baggrund startede EASIS i en lille baggård i Århus, og den første is blev lanceret.

Det tog dog ikke lang tid at sige til os selv: hvis vi kan få det til at virke med is, så kan vi sikkert også med saft, kager, slik og meget andet sødt!

Siden da har vi kun kigget fremad, og i dag er EASIS Europas førende virksomhed inden for produkter uden tilsat sukker.
Som det har været lige fra starten, er vores mission stadig at gøre det nemt at reducere indtaget af sukker og fedt, som mange af os danskere får for meget af.

Vi vil hjælpe gennem vores produkter, hvor vi tilbyder mange af de traditionelt sukkersødede og fedtholdige fødevarer i en kaloriereduceret udgave. Dermed tilbydes forbrugerne lækre alternativer, så forbruget af sukker, fedt og kalorier kan mindskes og indtaget af kostfibre øges. Sandheden er jo, at mange af os har svært ved at erstatte en chokoladebar med en gulerod.