EASIS Ambassadører

Vi har hos EASIS en masse engagerede ambassadører, som hver dag hjælper os med at sprede budskabet om fordelene ved at reducere sit indtag af sukker. De giver masser af tips og idéer til opskrifter, kostomlægning, lækkerier og hygge - alt sammen uden tilsat sukker. Læs mere om dem her og følg dem gerne på deres egne medier som facebook, instagram og blogs.


Astrid Lund Jensen

Astrid Lund Jensen

"EASIS hjalp mig med at gøre det umulige muligt”

I januar 2016 besluttede jeg mig for at lægge mit liv om, hvilket resulterede i, at jeg i november 2016 havde smidt 76 kilo og dermed halvdelen af min kropsvægt. Det krævede store ændringer, og jeg måtte sige farvel til mange af de ting, der før havde været en stor del af mit liv. Jeg fandt dog hurtigt ud af, at dette ikke nødvendigvis var negativt.

Mine øjne åbnede sig for en verden bestående af produkter, der hver dag gjorde det muligt for mig at bevare blodet på tanden og ikke køre træt i den sunde livsstil, for det skal også være sjovt og ikke mindst lækkert at være sund, og det bragte EASIS produkterne ind i mit vægttab. I dag er det ikke længere alene mig, der hiver produkterne af hylderne; både mine veninder og jeg nyder godt af bl.a. både EASIS chips og cookies, når vi skal hygge os, og der er slet ikke nogen tvivl om, at de er fast inventar, når vi mødes."

Du kan følge Astrid på instagram: @astridljensen


Camilla Drabo, Madblogger

Camilla Drabo, Madblogger

“EASIS produkter hjalp mig til et sundere liv”

For snart 4 år siden valgte jeg at ændre min livsstil 100% og på 1 år og 8 måneder, tabte jeg mig lidt over 90 kg. Her var EASIS produkter til utrolig stor hjælp. Jeg må indrømme, at produkterne var helt nye for mig, men de blev hurtigt fast inventar i køkkenskabene. De gjorde det nemmere ikke at ‘falde i’ og søge til de mere usunde ting, når den søde tand begyndte at rykke på sig. EASIS produkter er gode til at stille den lille sult om eftermiddagen, når kroppen har brug for andet end lige gulerødder.

I dag gør jeg stadig brug af produkterne i min hverdag, både når jeg er på farten, men også når jeg eksperimenterer i køkkenet og bager sundere lækkerier. EASIS gjorde det meget nemmere for mig at ændre min livsstil. Det er fantastisk, at der findes disse alternativer, som tilmed smager skønt.

Du kan følge Camilla her: @camilladrabo. Blog camilladrabo.bloggerspoint.dkMikkel Tarp Møldrup, Professionel håndboldspiller og Type 1 diabetiker

Mikkel Tarp Møldrup, Professionel håndboldspiller og Type 1 diabetiker

Jeg er type 1 diabetiker og på nuværende tidspunkt professionel håndboldspiller. Jeg har været diabetiker siden sommer 2009, men er først over de sidste år begyndt at sætte mere fokus på det i offentligheden.

Min hverdag består af at tælle kulhydrater og spise (forholdsvist) sundt. Derfor er EASIS for mig det perfekte valg. Produkterne gør livet nemmere som diabetiker, men også som sportsudøver.

For mig er det vigtigt, at forblive positiv. For selv når man står i lort til halsen, er det en dum ide at hænge med hovedet.

Du kan følge Mikkel på Instagram: @mmoeldrupAnnette Svendsen, sundhedsblogger og livsnyder

Annette Svendsen, sundhedsblogger og livsnyder

“EASIS gør det muligt at være livsnyder uden at gå på kompromis med sundheden”.

I september 2012 nåede jeg bunden. Jeg havde nået en vægt på 130 kg og et BMI tæt på de 50. Jeg har været massivt overvægtig hele mit liv. Vi har livsstilssygdomme i min familie - hjertekarsygdomme/diabetes type 2. En nat i september 2012 fik jeg voldsomt ondt i brystet, smerter som strålede ud i venstre arm. Jeg kendte de symptomer. Jeg svor, at hvis der intet var galt, så var tiden inde til at sige farvel til min gamle livsstil. Fra den dag begyndte jeg at tabe mig og inden for 1,5 år havde jeg tabt 75 kg og nåede ned på en vægt på 55 kg og et BMI på 20. Jeg lærte EASIS produkterne at kende, fordi jeg elsker søde sager, men dem kunne jeg ikke få under mit vægttab. Jeg begyndte at lave mine egne opskrifter og brugte dertil EASIS produkterne. Det er blevet en livsstil...min livsstil. Hele min familie og mine venner er blevet omvendt. De har opdaget, at et liv #udentilsatsukker rent faktisk er fyldt med smag.

Du kan følge Annette på Instagram: @asbeanie

Kevin Bechmann Timm, fodboldspiller og personlig træner

Kevin Bechmann Timm, fodboldspiller og personlig træner

”EASIS giver mig en større frihed, så jeg ikke behøver at gå på kompromis med min sundhed."

EASIS giver mig så mange muligheder i køkkenet. Jeg elsker at eksperimentere med mad og desserter og EASIS giver mig en større frihed, så jeg ikke behøver at gå på kompromis med min sundhed. Med arbejde som fodboldspiller, personlig træner og ernæringscoach er sundhed med omtanke et must, og jeg vil gerne være en stor inspiration for både venner og familie. Den bedste gave, du kan give andre, er et sundere dig.

Følg Kevin på Instagram @bechmanntimm_fitness og på bloggen Mineplaner.dk
Sylvia Frost Engel, autoriseret klinisk diætist, Cand.scient. klinisk ernæring

Sylvia Frost Engel, autoriseret klinisk diætist, Cand.scient. klinisk ernæring

"Brug EASIS til at gøre din hverdag sundere og sjovere!”

Mit liv er sundhed, fitness, velvære og glæde. Mad skal give mig energi og føles godt. Sundhed er for mig både at være stærk fysisk og at være i balance mentalt.

Jeg har været med hele vejen som EASIS ambassadør fra dag 1, og jeg elsker deres fantastiske engagement i hele processen bag produkterne, kontakten og den gode service til slutbrugeren og at de arbejder med hjertet.
EASIS er en redning for rigtig mange af mine klienter i diætbehandlingen, da det giver glæde og nydelse for få kalorier, og derfor kan integreres selv på en streng diæt og derved give livsglæde.

Jeg elsker, at EASIS gør alt for at ramme alle produkttyper, så jeg både kan lave en kostplan med barbecuedip til grillaftener, chips og barer til en biograftur og en flot lagkage uden tilsat sukker. I kan finde en masse opskrifter og inspiration på www.easis.dk, samt følge alle vi ambassadører på de sociale medier.

Du kan følge Sylvia på Instagram: @dietbyengel
Malene Eldrup, Bikini Fitness Atlet

Malene Eldrup, Bikini Fitness Atlet

"Jeg kan sagtens komme til at spise EASIS Smørepålæg med ske…”

Eftersom de fleste af mine måltider er tilrettelagt efter en speciel kostplan, og til tider godt kan være lidt kedelig, er ketchup fra EASIS guld værd i min hverdag! Kan simpelthen ikke undvære den. Udover det er jeg taknemmelig over, at EASIS har lavet deres Smørepålæg med hasselnødder og kakao. Den bruger jeg hver eneste gang, jeg har cheat meals, fx på min grød, proteinpandekager eller hjemmebagte boller.

Du kan følge Malene på Instagram: @maleneeldrup
Jane Agergaard, klinisk diætist og vane- overspisningscoach ved Fit&Sund Skanderborg

Jane Agergaard, klinisk diætist og vane- overspisningscoach ved Fit&Sund Skanderborg

"Ingen begrænsning - blot sund fornuft"

Som diætist og coach tager jeg altid udgangspunkt i den enkelte person og den mad, som personen sætter pris og værdi ved. Og en tilgang til mad,  som passer til netop deres hverdag. Her kommer EASIS-produkterne ofte ind i billedet, da disse ofte er nemme at integrere i hverdagen og have med på farten. Mange af EASIS-produkterne lever op til mine klienters ønsker i forhold til vægttab, sund hverdag eller energioptimering, da de smager sødt og er nemme at have med at gøre 😉 Det er dejligt og motiverende, når man kan sigte efter ønskevægten uden, at det går ud over velværet og madhyggen i dagligdagen.

Få sund inspiration og tips til en nem og sund hverdag ved at følge Jane på instagram: @janeagergaard


Du kan booke tid ved Jane til en individuel eller online samtale (eller vægt/ vaneændringsforløb)  på https://diaetist.fitogsund.dk/c/hus... eller sende hende en mail på: jag@fitogsund.dk
Der er mulighed for at få tilskud fra sygeforsikring Danmark eller din sundhedsforsikring hos Jane.
Janni Askov, blogger

Janni Askov, blogger

“EASIS dækker mine behov med god samvittighed”

Jeg hedder Janni og så længe jeg kan huske tilbage, har jeg været overvægtig. Jeg har utallige gange været på slankekur, tabte mig, men tog det hele på igen + ekstra. Jeg var i mange år afhængig af mad og især sukker. Det var et misbrug. I 2015 ændrede jeg min livsstil fuldstændigt. Jeg fik via svar på blodprøver at vide at jeg var uhyggeligt tæt på at have sukkersyge, faktisk kun et tal fra. Her startede min rejse - jeg havde ikke tid til bare at lade stå til. Jeg måtte finde ud af, hvad der virkede for mig. Og jeg vidste bare, at jeg ikke skulle fastlåse mig på en stram diæt, for så ville jeg falde i.
Jeg har i dag tabt 54 kg og jeg er ikke i nærheden af at have sukkersyge længere. EASIS har hjulpet mig hele vejen, jeg vil altid have en sød tand, og med det store udvalg af produkter EASIS har, så bliver mine behov dækket.

Du kan følge Janni på instagram: @janniaskov  og på hendes blog: janniaskov.bloggerspoint.dk  

Kirsten Vange, Blogger

Kirsten Vange, Blogger

“Restriktioner vil aldrig være vejen til en sund livsstil i mental balance”

Jeg smagte første gang en EASIS bar for flere år tilbage, da jeg var helt “grøn” i fitness-verdenen og ønskede at optage sundere vaner. Jeg blev overrasket! Min gængse opfattelse af sund kost som værende smagsløst og kedeligt faldt fuldstændig til jorden. Hvis man kan spise fødevarer, som tilfredsstiller lyst og behov uden tilsat sukker, hvorfor så ikke gøre det? EASIS’ produkter har fulgt mig i min hverdag lige siden. For mig er det ikke et spørgsmål om at opstille restriktioner, men et spørgsmål om tilvalg og at leve en tilværelse i fysisk, såvel som mental balance.

Følg Kirsten på Instagram: @kirstenvange

Pia Ystrøm Nielsen, livsstilsinfluent og mor til 2.

Pia Ystrøm Nielsen, livsstilsinfluent og mor til 2.

”EASIS er med til at give min vægttabsrejse masser af god smag.”

Efter to graviditeter inden for kort tid, er vægten gået den forkerte vej, og jeg står nu overfor et større vægttab samt livsstilsændring. Jeg er 32 år og mor til 2 piger, Ellienora & Solveig.
I en travl hverdag er det skønt med nogle sunde alternativer til en hurtig snack, og her hjælper EASIS mig. Jeg nyder EASIS store udvalg af barer, som er nemme at have med på farten, og favoritten er klart Soft bar Cheese cake og lime. Jeg elsker søde sager og EASIS passer perfekt ind i min nye livsstil.
Jeg har i mange år været stor fan af EASIS produkterne, som jeg har brugt i form af  mellemmåltider eller som et sundere valg til nogle knap så sunde ting. EASIS gør det muligt at tilfredsstille min søde tand under mit vægttab samt er med til at fastholde min motivation i min vægttabsrejse. Jeg spiser efter en sundkostplan for at tabe mig, og det skal ikke være kedeligt at tabe sig og EASIS hjælper mig fra start til slut med at holde mit fokus på sund livsstil.

Følg Pia på Instagram   @Piasgodeliv
eller på hendes blog: http://piasgodeliv.dk
Regitze Fuglsang Andersen

Regitze Fuglsang Andersen

“Jeg er en stor chokolade gris - og det gør EASIS meget nemmere”

Min hverdag er præget af struktur omkring min sundhed med kost og min træning! Og min sundhed indebærer chokolade hver eneste dag. EASIS har et kæmpe udvalg af forskellige produkter med chokolade - lys, mørk, mint, chokolade sovs, deres smørrepålæg osv osv. Jeg har ikke dårlig samvittighed over at spise “almindelig” chokolade MEN EASIS gør det bare nemmere plus at jeg kan spise endnu mere! Og sundhed eller vægttab handler alt sammen om de rigtige mængder - og jeg er til store mængder!

Jeg er bare pjattet med det store udvalg om det er toppings til min havregrød eller en af deres mange forskellige barer til når jeg er på farten efter træning eller på vej hjem fra arbejde - eller jeg har lyst til is en lørdag aften. Det slukker altid min søde tand!
Der er noget for enhver smag og alle kan blive tilfredsstillet med enten det ene eller det tredje..

Du kan følge Regitze på Instagram @sundtvaegttab
Tanja Sønderby, fysioterapeut og personlig træner

Tanja Sønderby, fysioterapeut og personlig træner

“ Stærk & Glad med EASIS.”

EASIS har en masse lækre alternativer til mange dagligvareprodukter, som jeg er kæmpe fan af. Jeg har arbejdet længe på at finde en balance i forhold til min kost, og det er bl.a også noget af det, jeg arbejder med sammen med mine klienter. Der skal være plads til det hele. Når man ønsker lidt mere fokus på sit energiindtag, er EASIS’ søde og salte alternativer fantastiske. Jeg er især vild med deres ispinde og chips, som er et virkelig godt alternativ til ‘normale’ chips. EASIS gør det nemmere at holde en sundere livsstil uden at føle, at man mangler noget. Det er vigtigt for mig.

Du kan følge Tanja her: Facebook: Tanja Sønderby  
& Instagram: @tanjasoenderby  

Brøndby IF

Brøndby IF

”EASIS sørger for energi på farten”

Når man spiller kvindefodbold på topplan i Danmark, er man altid på farten -  mellem morgentræning, arbejde eller skole, holdtræning og på lange busture til Jylland. Det er vigtigt for os at have energi til hele dagen, og EASIS-produkterne er gode at have med i tasken, når vi er undervejs eller som et lille måltid efter træning og kamp.

Du kan følge Brøndby IF på Facebook: https://www.facebook.com/brondbywom...  og Instgram: @brondbywomen
Heidi Boll, Blogger

Heidi Boll, Blogger

"Easis hjælper mig at holde balance i regnskabet, at være sund betyder ikke at man skal være fanatisk"

Jeg har tidligere været overvægtig og jeg bestemte dengang for mange år siden, at det ville jeg aldrig blive igen. Jeg ved også, at det ikke er lige nemt altid at føre de tanker ud i livet. Men med en krop som er kronisk ramt, så er bevægelse ikke altid en ret, men et must. Og når jeg nu er begrænset i min krop, så er det fedt, at der stadig er plads til alle de lækre ting, som EASIS tilbyder uden det giver dårlig samvittighed.  

Da jeg valgte at investere tid i de sociale medier skulle det være for at hjælpe andre til at tænke, som jeg altid har gjort. Jeg træner ikke kun for at være sund...jeg træner også for at kunne leve det liv, jeg ønsker. Jeg er ikke fanatisk, men har fundet min egen balance i det hele. Jeg er mor til to, og jeg ved hvor meget energi, det kan sluge, samtidig med at man vil være god til sit job, og passe godt på sit ægteskab. Men for at jeg kan udfylde alle de roller, så må jeg først og fremmest have det godt med mig selv. Og det hjælper en aktiv og en sund livsstil mig med. Fokus på mig giver mig overskud til at have fokus på alle de andre ting jeg brænder for. En sund livsstil kommer ikke af sig selv og EASIS produkterne er vejen til et sundere valg.

I mit hoved er en sund livsstil også at drikke et glas vin med min mand i weekenden, eller at nyde min yndlings is eller chokoladebar. Men det kræver, at jeg er aktiv. Vil man være sund, udelukker det ikke alt det, man elsker. Det handler så meget om balance. Når man som mig har en sød tand, så er EASIS virkelig det bedste valg for mig. For jeg kan hygge mig og stadig vide at jeg er på den gode side af sundheden.

Følg Heidi på instagram @HeidiBoll
Heine Pedersen, Bodybuilder og Precision Nutrition Coach

Heine Pedersen, Bodybuilder og Precision Nutrition Coach

”EASIS hjalp mig til sundere vaner.”

Efter et motorcykeluheld endte jeg i kørestol. Imod alle odds og lægernes forudsigelse, lykkedes det mig at komme ud af kørestolen og langsomt kæmpe mig tilbage i form. Der var dog kommet en del ekstra kilo på kroppen, så der skulle en kæmpe livstilsændring til. Jeg kendte allerede EASIS, da der er diabetes i min familie, så de mere usunde produkter blev hurtigt skiftet ud med de bedre alternativer fra EASIS. I dag er jeg konkurrerende bodybuilder og har blandt andet taget Precision Nutrition uddannelsen, hvilket gør, at jeg i dag også har kompetencerne til at kunne hjælpe andre med lave en livstilsændring.

Du kan følge Heine på instagram: @heine_np  
Ian Millenium, cykelrytter, Danish Champion XCO 2017

Ian Millenium, cykelrytter, Danish Champion XCO 2017

”Jeg kan snacke EASIS uden at mit blodsukker ryger i vejret.”

Cykelryttere går generelt meget op i kost og ernæring. Et par hundrede gram for meget kan gøre hele forskellen på en hård etape. EASIS hjælper mig til at kunne synde, uden at skulle betale prisen ved den næste konkurrence. I en hverdag med studie, en masse træning og meget tid i køkkenet, er det dejligt at kunne bevare et stabilt blodsukker. Med EASIS undgår jeg et kortvarigt energi-rush efterfulgt af træthed og sult. På de lange træningspas på cyklen er det dejligt at kunne spise en bar, som indeholder kulhydrat, uden at det stammer fra ren sukker. Jeg har altid nydt morgenmåltidet meget, og er glad for at kunne erstatte de kedelige havregryn eller den sukkerfyldte mysli med de forskellige varianter fra EASIS. Min favorit er Granola Hørfrø. I sommerhalvåret nyder jeg ofte koldskålen, som har en dejlig smag af sødlig vanilje og et friskt strejf af citron.

Følg Ian på Instagram:@ian_millennium  

Tina Bianca Mosekjær Maden, Online kost- og træningsvejleder.

Tina Bianca Mosekjær Maden, Online kost- og træningsvejleder.

“ EASIS er for alle! Alternativer der smager så autentisk holder 100%”

Begræns i stedet for at forbyde. Det er mit mantra, når det kommer til kosten. Men med produkter fra EASIS er der altid plads til lidt mere, da det er uden tilsat sukker og med færre kalorier. EASIS produkter hjælper rigtig mange med at få nedjusteret det relativt høje indhold af tilsat sukker i deres daglige kost. I et fedmefremmende samfund, hvor dårlige vaner fylder en del, er min store lidenskab via mit arbejde at gøre madlavning til en leg. “Sund” mad skal ikke smage “sundt”. “Sund” mad skal smage godt! Og Easis har virkelig fanget den vigtige del. Det brede velsmagende sortiment gør det nemmere for rigtig mange, at slippe al den unødvendige sukker i dagligdagen. Der skal være plads til det hele i en sund varieret kost, men hvorfor ikke spare på både sukkeret og kalorierne, hvis du stadig kan opnå fuld nydelse og tilfredshed? Jeg har selv benyttet mig af mange af Easis produkterne i mange år. Ingen fanatisme - Blot sund fornuft. Jeg elsker at eksperimentere med alternativer i køkkenet. Både til mine klienter, men også for at inspirere andre til velsmagende lækre alternativer. Jeg elsker personligt is. Og mit favorit produkt fra EASIS er helt klart jordbærisen og isbaren med mørk chokolade. Smager så autentisk, men lav på kalorier. Win/win! Og så er jeg vild med den nye SIMPLY serie, hvor EASIS nu omfavner endnu bredere. EASIS er for alle - og jeg er kæmpe fan!

Følg Tina på Instagram: @iformmedtina  

Jeanette Koch Andersen. Kok og personlig ernæringscoach.

Jeanette Koch Andersen. Kok og personlig ernæringscoach.

I 2009 valgte jeg at ændre mit liv og mine vaner og tabte 46 kg på 7 mdr. Efterfølgende fik jeg lyst til at give ud af det. Både dele min historie, men også give noget til andre, der stod i samme situation, som jeg selv gjorde dengang. Jeg ville være med til at gøre en forskel for andre mennesker og hjælpe dem på rette vej, fordi jeg om nogen vidste, hvor svært det kunne være at finde og vedligeholde motivationen for at tabe sig og hvilken fantastisk følelse, det giver, når man har nået sit mål. Jeg ville kunne forstå dem, føle med dem og sætte sig ind i deres tanker, fordi jeg selv havde været der. I mange år valgte jeg, at være selvlært og lære så meget som muligt på den måde, men for at blive endnu klogere på det, tog jeg en kostvejleder uddannelsen + specialet "børn og overvægt". Det er super fedt, at jeg kan rådgive mine klienter til at vælge et produkt som EASIS!

EASIS er det mest fantastiske koncept! Jeg elsker, at man kan købe noget, der har et lavt indhold af kalorier, ingen tilsat sukker, mindre fedt, højt indhold af protein og samtidig smage syndigt! Det er lækre produkter, der smager af noget, og man kan spise det med god samvittighed! Det er SÅ fedt, at der er så meget at vælge imellem. Både til at gå i køkkenet med, men også lækre færdiglavede produkter. Derudover er det fantastisk, at det kan købes overalt i vores supermarkeder og ofte er på tilbud!

Følg Jeanette på Facebook @Jeanette-Støt kampen mod kiloene og Instagram:@jeanettekochandersen  
Lotte Skovgaard Larsen, Kostvejleder, Personlig Træner & Fitness-instruktør

Lotte Skovgaard Larsen, Kostvejleder, Personlig Træner & Fitness-instruktør

”EASIS har gjort det meget nemmere at udarbejde mine kostplaner”

Jeg har siden 2014 udarbejdet 100% skræddetsyet kostplaner. Det er blevet en del nemmere for mig at tilsætte det ekstra ”lækre”, snacks eller det sunde mellemmåltid efter jeg er begyndt at benytte EASIS produkter. Jeg anbefaler alle mine kunder at lave proteinpandekager og shakes hvor proteinpulveret indgår. Derudover får en del kunder en bar eller nogle bolsjer med hjem som smagsprøve.

Flere gang om måneden afholder jeg homeparties, hvor jeg bl.a. byder på shakes og pandekager. De unge jeg har i kostforløb er meget glade for chips og chai latte, mens mange af de ældre benytter Perfect Sødetabs i deres kaffe/the.
Min egen favorit er Classic Crunch, som jeg benytter oven på min skyr sammen med bær eller oven på koldskål om sommeren. Den knaser sprødt og smager dejligt sødt... næsten som kammerjunkere...

EASIS produkter gør det generelt nemmere at lave nogle sundere, gode valg til hverdag og fest.

Du kan følge Lotte her:
Facebook: Lev det Sunde Liv
Instagram: @godesundevarigevaner  
Web: www.levdetsundeliv.dk

Jeanette, Type 2 diabetiker

Jeanette, Type 2 diabetiker

Jeg har været type 2 diabetiker i 12 år, og det var et rent held, at min læge opdagede det. Hans kommentar var, at jeg ikke lignede en! Øh hvordan ser en diabetiker lige ud? Men fordi jeg ikke var tyk, så kunne jeg åbenbart ikke få diabetes i hans øjne.
Jeg måtte derfor finde nye alternativer til især de søde sager og tænke endnu mere over, hvad jeg spiste, og det var derfor kanon at opdage EASIS produkterne, så jeg ikke behøvede at føle mig udenfor, når de andre spiste kager mv.
Jeg skulle lige vænne mig til den anderles søde smag, men nu kan jeg ikke leve uden.
Jeg bruger altid en slags crunch på min A38 og det mætter indtil frokosten. I weekenden er det den mørke chokolade jeg bruger på brødet.

Jeg har et travlt job som serviceleder, og jeg kan derfor godt glemme at spise frokost, så er det godt at have nogle barer liggende i skabet, indtil jeg kan få noget mad, så mit blodsukker ikke dykker for meget. Det er nemlig ikke spor behageligt.
Når jeg bager kager, bruger jeg opskrifterne fra Diabetesforeningen, og der er det godt med sukkererstatninger, som ikke påvirker mit blodsukker. Jeg er blevet stor tilhænger af marcinpanbrødene, og kan slet ikke forså at jeg tidligere var vild med den rigtige marcipan.

Følg Jeanette på Instagram: @jeanetteshome  

Helle Pedersen

Helle Pedersen

”EASIS hjalp mig i kampen mod kiloene”

Jeg har altid haft problemer med at holde et vægttab, men EASIS produkterne har gjort det meget nemmere for mig. Jeg bruger dagligt EASIS produkter, fordi jeg har fundet ud af, at kalorietælling er vejen frem for mig og her er er EASIS produkterne en stor hjælp. De gør det muligt at spise kager og is og samtidig holde styr på kalorieindholdet.

Du kan følge Helle på Instagram på @helle.for.helle


Isabella, madfotograf og opskriftsudvikler

Isabella, madfotograf og opskriftsudvikler

”EASIS kommer mig altid til undsætning, når den søde trang banker på i hverdagen”

Mit navn er Isabella, jeg er 24 år og bor i Aarhus. Til hverdag er jeg studerende og kører min madblog ’bellasmadunivers.dk’ og min instagramprofil ’Isabellavlk’. Jeg elsker at inspirere andre til at lave fornuftig hverdagsmad - uden restriktioner.

Jeg elsker søde sager, men jeg prøver at undgå at spise det i hverdagen. Det er her EASIS kommer ind i billedet. Jeg har tidligere haft svært ved at finde alternativer til søde sager, som rent faktisk smagte godt. Så fandt jeg EASIS, og jeg har svoret til deres produkter uden tilsat sukker lige siden. Jeg knuselsker f.eks. deres Crunch, Perfect Sød, chips og alle deres is.

Jeg går meget op i en balanceret kost, hvor der skal være plads til det hele. Både det usunde og det sunde. Men for mig er det, som nævnt, vigtigt, at jeg i hverdagen holder mig fra at indtage for meget sukker. Derfor er nogle sundere alternativer uden sukker, virkelig værdsat hos mig.

Du kan følge Isabella på instagram: @isabellavlk

 Louise Boye Boelsgaard

Louise Boye Boelsgaard

I sommeren 2019 besluttede jeg mig for at gøre noget godt for mig selv. Jeg fandt hurtigt ud af, at det ville betyde et vægttab, da det længe havde været et stort ønske. Starten var egentlig ligetil, men jeg følte hurtigt, at jeg sagde fra til “alt det hyggelige” med venner og familie. Heldigvis blev jeg introduceret til EASIS, som havde alt det jeg følte, jeg gik glip af.

EASIS har reddet mit vægttab og har bidraget til, at jeg på 1 år kunne tabe 70 kg. Jeg bruger dagligt produkterne hvad end det er en bar, ketchup, proteinpulver eller noget helt andet. Et liv uden tilsat sukker har givet mig meget mere energi og lyst til at eksperimentere i køkkenet med deres opskrifter og produkter.

Du kan følge Louise på Instagram:   @lifeoflulle

Frederikke Rydahl

Frederikke Rydahl

“EASIS gør min sunde livsstil til en leg”

Jeg har altid kæmpet med min vægt. Selvom jeg “kun” vejede 10-15 kg for meget har det altid været svært for mig at tabe mig og ikke mindst holde motivationen. Især når man elsker god mad og søde sager. For ca. et år siden besluttede jeg mig for, at det skulle være slut med at sidde og være utilfreds med min vægt og mit udseende, og derfor begyndte jeg at gøre noget ved det.

Jeg har nu smidt 12 kg og er blevet en meget gladere og energisk person. Jeg ville ikke kunne have smidt de kilo uden EASIS’ alternativer og jeg er stadig ovenud lykkelig for at have deres produkter i min hverdag. De hjælper mig til at opretholde min sunde livsstil, men stadig nyde nogle lækkerier på daglig basis.

Du kan følge Frederikke på instagram: @frederikkerydahl

Caroline Dan

Caroline Dan

“Tilfredsstiller den søde tand, uden at give dårlig samvittighed”

Som sportsudøver og dagligt meget aktiv, men også en evig lyst til at smide nogle af de ekstra kilo fedt, så er EASIS perfekt for mig.

Jeg har mange gange før valgt at cutte forskellige madvarer og søde sager fra min kost, men det er bare ikke noget der holder i længden.

Jeg har det seneste år sat mig mere ind i fødevares negative og positive virkninger, og dertil også hvilke muligheder der faktisk er for at holde sig til sine mål, men stadig kunne nyde godt af de sødere sager en gang imellem.

Det var her, at jeg blev mere opmærksom på de mange muligheder EASIS tilbyder. EASIS produkterne gør det nemlig SJOVT, at vælge sunde alternativer og alligevel kunne tilfredstille den søde trang.

Jeg er især glad for den mørke chokolade, EASIS ketchup, ananas stang, bolsjer og så toppings som jeg bruger til skyr eller havregrød - jeg kunne blive ved! Det der nemlig er lækkert ved produkterne er, at selvom der er sparret på kalorierne og sukker, så går intet af det ned på smag. EASIS har hjulpet mig til at holde mig motiveret, og foretage livsændringer det seneste halve år især, som har givet mig fornyet energi i hverdagen og samtidig et vægttab på 10 kg indtil videre.

Du kan følge Caroline på instagram: @chicaro0


Christina Lykke Mikkelsen

Christina Lykke Mikkelsen

"EASIS gør, at du altid kan snacke den, og endda med god samvittighed"

Jeg har i 10 år af mit liv været svært overvægtig, og kæmpede i mange år med diverse slankekure, livstilsændringer og vægttabsforsøg.
Efter mange års mislykkede forsøg, valgte jeg en selv-betalt GS-operation og fik reduceret min mavesæk.
Dette var bestemt ikke et quick-fix eller det lette valg til et vægttab. Det krævede stor selvdisciplin, kamp og udholdenhed, for det var ikke hovedet som blev opereret!

På 9 måneder tabte jeg mig 47 kilo, og var pludselig normalvægtig. Idag kæmper jeg stadig med den søde tand, og skal fremover altid tænke over, hvad jeg kommer i munden. For ét er at være slank udenpå, men jeg ønsker ikke at være ødelagt indeni. Her kan EASIS produkterne hjælpe mig, og med så mange forskellige produkter på markedet idag, så passer EASIS til enhver lejlighed.

Du kan følge Christina på instagram: @christinalykke1


Kristina Suddergaard

Kristina Suddergaard

“EASIS er med til at give plads til lidt mere”

For knap et år siden valgte jeg at lægge mit liv helt om, da jeg ønskede et vægttab. Jeg kiggede på vaner, adfærd og kosten. Jeg har via min instagram fokus på at formidle et nuanceret billede af livsstil og vægttab. EASIS har produkter, som jeg ofte spiser selv, da de gør det muligt stadig at spise noget lækkert uden at det boner alt for meget ud i kcal regnskabet. Produkterne er også nemme at bruge i madlavningen - som jeg elsker at eksperimentere med.

Du kan følge Kristina på instagram: @k_suddergaard


Maria Katja

Maria Katja

Året 2014 blev vendepunktet for mig. Jeg besluttede mig for ikke at være overvægtig mere. Jeg havde fået nok og var nu klar til at ændre min livsstil. Jeg har været overvægtig siden jeg var barn, “hende den lille buttede pige”, og det tog mig lang tid at komme der til, hvor jeg virkelig var motiveret og parat til at ændre mit liv. Jeg hyrede en personlig træner- og kostvejleder og tabte mig 17 kg.

Under graviditeten med min søn, var jeg desværre sengeliggende i lang tid, og jeg tog jeg 23 kg på. Dem skulle jeg kæmpe for at smide igen - og denne gang på egen hånd. Jeg prøvede at leve glutenfrit, efter lchf principperne, jeg var på juicekur og C9. Efter noget tid fandt jeg min helt egen balance, hvor intet var forbudt, men mængderne var mindre og så nuppede jeg de sundere alternativer fra EASIS, når jeg skulle snacke. Det virkede - og virker stadig for mig! Graviditetskiloene er væk og jeg holder min vægt. EASIS er mit supplement, når jeg har lyst til noget lækkert, men samtidig vil spare på kalorierne - uden at gå på kompromis med smagen. Jeg har mine yndlings produkter, som taler lige til min søde tand og det er ananas isen, smørepålægget og trøffelstangen. De er fast inventar herhjemme:-)

Du kan følge Maria på instagram: @mariakatja
Kamilla Rasmussen

Kamilla Rasmussen

“EASIS produkterne gør det nemmere for mig at leve et ‘normalt’ liv med min PCOS!”

Da jeg i foråret 2014 fik konstateret PCOS (polycystisk ovariesyndrom), føltes det som om, hele min verden faldt fra hinanden, for det eneste, jeg rigtigt fik at vide, var, at det der med børn godt kunne blive svært. Nu er jeg heldigvis sådan en, der nok selv skal finde de informationer, jeg har brug for, og det gjorde jeg også dengang. Noget af det allerførste, jeg lærte om tilstanden i min krop, var, at den på nogen områder opfører sig rigtig meget som diabetes 2, at jeg er insulinresistent, og at raffinerede kulhydrater derfor heller ikke var min krops allerbedste ven - og at rigtig mange PCOS-kvinder i Danmark sværgede til produkter fra EASIS!

For at passe på min krop og dens sundhed forsøger jeg derfor at reducere mit sukkerindtag for samtidig at minimere de symptomer, jeg får af min PCOS, og her er EASIS-produkterne altså geniale! Det er de, hvad enten det er barer til farten, når jeg - endnu en gang - er kommet for sent afsted, eller det er når jeg nørder kageopskrifter i mit eget køkken.

Du kan følge Kamilla på instagram: @_wobblybits_


Trine Schmidt Berggreen, instruktør og sundhedsblogger

Trine Schmidt Berggreen, instruktør og sundhedsblogger

”EASIS laver de bedste alternativer til søde sager”

Jeg prøver altid at se det positive frem for det negative, og da jeg opdagede EASIS produkterne, var det også med åbne arme. Jeg er slet ikke blevet skuffet på nogen måde. Elsker at deres produkter er uden tilsat sukker, og at kcal indtaget er en del lavere end i tilsvarende produkter

Ved siden af mit alm. arbejder, er jeg instruktør i et fitnesscenter, hvor jeg underviser 3-4 gange om ugen. Jeg har det bedst, når jeg er aktiv, da det giver mig en masse skøn energi ind på kontoen.

Min instagram profil, bruger jeg flittigt. Her prøver jeg, at inspirere andre til at komme op af sofaen, og til at spise sundt og varieret, uden at det kræver den store madvidenskab. Det er vigtigt for mig, at intet er forbudt, det handler om balance.

Sådan har det ikke altid været…. ”Fra sofakartoffel til danseinstruktør” blev jeg engang beskrevet i en artikel, og den titel rammer 100% plet. Har tabt et halvt menneske siden jeg rejste mig fra sofaen, og lever nu et aktivt og sundt liv fyldt med masser af energi, som jeg glædeligt deler ud af.

Du kan følge Trine på instagram: @tsb1977
Annika Hayn

Annika Hayn

“EASIS gør min mave glad”

I 2019 tog jeg en stor beslutning og fik jeg foretaget en Gastric Sleeve operation, hvilket efterfølgende skulle vise sig at være den bedste beslutning, jeg har taget længe. Efter 25 år som ’on and off’ overvægtig følte jeg, at jeg havde gjort min “værnepligt” i slankekursjunglen. Jeg har sågar været på landsdækkende tv for at tabe mig. Intet har været forgæves og alt har været lærerigt - jeg fortryder intet. I dag har jeg en fantastisk viden, erfaring og ikke mindst har jeg fået madro hvilket EASIS’ skønne produkter bestemt også hjælper med. EASIS gør min mini mave glad, og når den er glad er jeg glad.

Du kan følge Annika på instagram: @annikahayn


Anne-Sofie Raunsbæk Jensen, Fysioterapeut studerende på 7. semester

Anne-Sofie Raunsbæk Jensen, Fysioterapeut studerende på 7. semester

”Det skal være sjovt at leve sundt”  

Jeg brænder for at inspirerer andre mennesker til et sundere og mere aktivt liv. Dog mener jeg ikke at en sundlivsstil behøver at være kedelig, og kun skal indebære smagløst og kedeligt mad. Easis gør det muligt at spise sødesager uden dårlig samvittighed. For mig handler det ikke om at sætte restriktioner for hvad man må spise, men nærmere hvilke valg/tilvalg samt prioriteringer man tager i forhold til sin kost. Easis gør det muligt at tilfredsstille min sødetand i hverdagen, hvor der så kan være plads til lidt mere af det ”andet” i weekenderne. Det hele handler om balance.  

Du kan følge Anne-Sofie på Instagram: @annesofieraunsbaek

Annette Petermann

Annette Petermann

"I en meget aktiv hverdag er det vigtigt for mig, at min krop får den næring, som den har brug for. Jeg elsker at bevæge mig/træne, leve sundt og spise varieret, fordi det giver de bedst mulige betingelser for mig, min krop og mit liv.

Et sundt liv bidrager til, at jeg har det godt i min krop, mit sind og med mine med mennesker. Det gør at jeg er glad, har overskud og energi i min hverdag. Jeg har det bedst, når jeg føler: at mit liv er i balance, at mit liv har kvalitet, og at jeg overordnet set trives, og har det godt.

EASIS produkterne har længe været et fast inventar i  mine køkkenskabe, og jeg vælger oftest deres produkter frem for andre. Jeg elsker at kunne vælge et sundere alternativ uden alt det ekstra tilsat sukker -og med færre kalorier i. I min optik er EASIS produkterne fantastiske. De smager vildt godt, og stiller min sukkertrang meget hurtigere end andre produkter. EASIS gør det nemmere for mig, at kunne leve et sundt og aktivt liv med plads til SØDT uden tilsat sukker, og uden at skulle gå på kompromis med smag og produkterne nydes med god samvittighed"

Du kan følge Annette på Instagram @annettepkjaer


Frederikke Isabella Houlby

Frederikke Isabella Houlby

"Easis har gjort det muligt for en slikmund som mig, at foretage en livsstilsændring. Jeg føler mig sund og glad, både fysisk og mentalt".

Jeg har hele mit liv levet med en "yoyo-vægt" og været på et utal af kure! Vægten er gået hurtigt ned og lige så hurtigt op igen. Efter min anden graviditet havde jeg det så dårligt i min egen krop, og jeg blev ked af når jeg så mig selv i spejlet. Jeg tog derfor en beslutning om at ændre livsstil, så jeg kunne tabe mig de klassiske sidste graviditetskilo og mere til! I håbet om at få det bedre med mig selv. Det var vigtigt for mig, at det ikke blev en kur fuld af restriktioner, men at jeg fandt en balance mellem at leve sundt og at nyde livets goder. Jeg har altid været en vaskeægte slikmund, dén vane syntes jeg var svær sådan lige at ændre på. Men jeg fandt ud at jeg ikke behøvede undvære noget for at kunne tabe mig og ændre livsstil. Så ud med restriktionerne og ind med alternativer! Easis har spillet en stor rolle under mit vægttab, da deres produkter hjælper mig med at finde lækre kalorielette alternativer uden tilsat sukker. Nu har jeg tabt mig - 20kg og min nye livsstil holder ved. Jeg er blevet gladere for mig selv, og jeg bruger fortsat mange af Easis produkter i det daglige. Topper fx dagligt min skyr med Easis kirsebærsovs eller grød.

Jeg har altid elsket at bage og lave søde sager i køkkenet, og nu er der gået helt sport i at eksperimentere med opskrifter der er uden tilsat sukker. Easis har så mange alternative produkter at søde med til bagning, som jeg nu bruger. Det giver så god mening for mig!

Du kan følge Frederikke på instagram: @frkfritten

Isabella Wellejus, mor til 3, selvstændig og blogger

Isabella Wellejus, mor til 3, selvstændig og blogger

"Easis gør hverdagen nemmere med type 1 diabetes".

Som mor til en søn som har fået konstateret type 1 diabetes, har Easis produkter været en kæmpe hjælp for os. Når man pludselig lever i en hverdag hvor kulhydrater i ens kost har en væsentlig indflydelse, så er det fantastisk, at der findes produkter som Easis. Ud over det er vi fan af at de er rige på kostfibre.
Jeg arbejder selv en del i det søde køkken, men en kombination af sund kost, motion og Easis produkter gør at jeg kan holde vægten nede.
Easis produkter bruger jeg ofte som indhold når jeg bager og laver andre lækkerier, som snack, og så er jeg især glad for Easis æble og jordbærgrød.

Følg Isabella på instagram @home.by.w  og på www.froekenw.dk

Laura Lander, madnørd og studerende

Laura Lander, madnørd og studerende

Mit navn er Laura - Madnørd, studerende, altid haft hjemme i Aalborg, nyder at være social og styrketræne samt gå lange ture mens årstiderne skifter.

Jeg holder af at gå på opdagelse i nye alternative fødevarer og elsker at eksperimentere i køkkkenet. Instagram er et sted, der har givet mig mange nye bekendtskaber, og jeg sætter stor pris på at dele forskellige farverige øjeblikke fra min hverdag her.
En passion er at kunne inspirere andre med billeder og opskrifter til nærende, sunde og lækre hverdagsretter – men der skal være plads til det hele. Jeg prioriterer sukkerfrie alternativer til daglig, og med Easis er der ikke kompromis med smagen af denne grund. Jeg kan bestemt ikke undvære Easis Perfect Sød til min daglige havregrød og mange bageopskrifter, og ligeledes er Biscuit Toffee bar en favorit!

Følg Laura på Instagram @lauralandeer

Louise El-Tannoukhi

Louise El-Tannoukhi

Jeg er kæmpe fan af produkterne fra Easis når den søde tand melder sig!

Produkterne smager så syndigt at det er svært at tro på at det er uden tilsat sukker.
Mine favoritter er sour cream & onion chips og isbaren er min ALL time favorit om sommeren!

Du kan følge Louise på Instagram @louiseslivsstil
Birgitte Jensen

Birgitte Jensen

"Med Easis kan man få plads til en ekstra snack, og det har betydet max velvære UNDER vægttab for mig"

Jeg har alle år jeg kan huske været en smule større end "de andre", aldrig noget som har generet mig voldsomt, men det har nu nok alligevel sat sine spor lige fra barns ben.

Da jeg i 2018 var gravid med den første og vægten sagde 100kg. 21 år gammel og lidt for meget vægt fordelt på kun 160 cm, betemte jeg mig for at påbegynde vægttab. I juni 2019 kom lillebror dog, så det satte tingene på standby. I august 2019 sagde vægten 87 og på lige præcis et år har jeg smidt 30 kilo.

Takket være Easis har vejen været en smule nemmere, og mange ting har ikke været nødvendig at gå på kompromis med. Jeg er så fascineret over hvor lækkert og syndigt noget uden tilsat sukker kan være. En ren fornøjelse at kunne være ansigt ud ad til, for så fantastisk et brand.

Du kan følge Birgitte på Instagram @Biiirgitte
Ditte Kim Andersen - kostvejleder med speciale i vægttab/børn og overvægt!

Ditte Kim Andersen - kostvejleder med speciale i vægttab/børn og overvægt!

“Easis - Balancen til en sundere livsstil”

Tilbage i 2019, hvor jeg havde født vores 3. barn tog jeg kampen op mod de overflødige kilo. I dag har jeg tabt i alt 24 kg. Jeg har tabt mig før, flere gange, men denne gang er det for at holde ved. Jeg har nemlig fundet en balance der gør, at jeg kan holde den sunde livsstil. Jeg har under mit vægttabet brugt rigtig mange forskellige Easis produkter og de er kommer for at blive. Jeg elsker dem! At have Easis produkter i hjemmet gør det nemmere ikke at “falde i” da produkterne stiller den lille sult. For mig findes der ikke sunde og usunde fødevare, det handler om mængden - men hvorfor ikke vælge at spare på kalorierne, når noget smager så godt. Smagsoplevelsen er så vigtig for os alle!

Jeg brænder for at lære andre at leve et sundere liv.

Du kan følge Ditte på Instagram @ditte_kim


Liselotte

Liselotte

“Easis giver plads til søde sager, også i hverdagen!"

Jeg elsker alt leve sundt men jeg elsker også kage og andre søde. Jeg har i forbindelse med min livsstilsændring virkelig fået øjnene op for at jeg stadig kan nyde chokolade, spise chips, kage osv. uden at springe kalorieregnskabet. Easis har et stort og lækkert udvalg, som gør at man ikke behøver undvære og samtidig giver mulighed for at eksperimentere og være kreativ med maden, som jeg elsker!

Jeg har mange Easis favoritter, men i mit skab finder man altid: Easis Sour Cream & Onion chips, Easis lys pålægschokolade, sukkererstatning og Easis barer, som jeg altid har med i tasken.

Du kan følge Liselotte på Instagram @liselottea


Malene Kofod, 26 år. Vægttab på 80 kg og (snart) kostvejleder med speciale i børn og overvægt

Malene Kofod, 26 år. Vægttab på 80 kg og (snart) kostvejleder med speciale i børn og overvægt

“Easis er altid mit førstevalg, når jeg vælger hold.”

Januar 2019 viste sig at blive mere betydningsfuld, end jeg overhovedet havde turde og drømme om. August 2020 stod jeg nemlig 80 kg. lettere og 2 hudreduktioner rigere!

Jeg har egentlig altid kendt til Easis, da vi har diabetikere i familien - og at jeg har kunne spise mig til et så stort vægttab, som har inkluderet alt fra flødeis til chokolade og chips, havde aldrig kunne lade sig gøre uden Easis! Jeg føler absolut ikke at jeg går på kompromis med noget ved at vælge et alternativ og får både tilfredsstillet lyst og behov - helt uden tilsat sukker! Selv efter jeg har passeret målstregen, vil Easis altid være mit fortrukne og du kan være stensikker på at finde marmelader, pålægchokolade og trøffelbarer i vores køleskab!

Du kan følge Malene på Instagram @malenekof

Mette Elkjær

Mette Elkjær

“Easis hjælper mig til vælge de kaloriefattige alternativer i hverdagen”

Mit univers er måske lidt anderledes end de fleste af Easis’ ambassadører. Jeg er indehaver af Instagram og kagebloggen ‘metteskuttercakes’.

Jeg lever selvfølgelig ikke kun af kage! Jeg går meget op i en balanceret livsstil, hvor intet er forbudt. Jeg er stor fan af Easis’ produkter, da jeg bruger dem som de kalorie/sukkerfattige alternativer i min hverdag.
Til hverdag arbejder jeg som grafisk designer, og derfor sidder jeg ned det meste af dagen fra 8-16.
Ved at vælge Easis’ kaloriefattige produkter kan jeg holde vægten uden at undvære noget og det er utroligt vigtigt for mig!

Du kan følge Mette på Instagram @metteskuttercakes
og finde kage- og dessertopskrifter på hendes blog: www.metteskuttercakes.dk


Freja Bertel

Freja Bertel

"Fordi Easis gør det sunde valg lettere og sjovere"

Jeg har altid elsket at bage og at prøve mig frem i køkkenet. Lige siden jeg fik øjnene op for Easis har jeg kunne gøre det med god samvittighed hver gang. Jeg har fundet ud af, at det så meget sjovere og lettere  at eksperimentere  med Easis-produkterne, fordi disse er med til at muliggøre at finde på sunde alternativer, som er mindst lige så tilfredsstillende som 'almindeligt' bagværk! ;-)
Jeg nyder at det med produkter fra Easis er muligt, at det søde køkken faktisk kan gøres mindst lige så sundt og lækkert som det salte, og at det er noget man kan indføre i sin hverdagskost med god samvittighed.

Du kan følge Freja på Instagram @frejabertel


Kristina Jørgensen, professionel håndboldspiller

Kristina Jørgensen, professionel håndboldspiller

"EASIS gør det nemt for mig at spise sundt i en meget travl hverdag.

Som professionel håndboldspiller i Viborg HK samt på landsholdet og studerende på Aarhus BSS har jeg en tæt proppet kalender. EASIS gør det enkelt for mig at optimere kosten til de sunde alternativer. Jeg bruger deres produkter hver dag og elsker roen i maven over at spise med god samvittighed. Det er dejligt at vide at jeg får nok energi til at kunne træne to gange på en dag, og komme hjem og have energi til at studere et par timer efterfølgende.

Morgenmad er mit yndlingsmåltid og her synes jeg virkelig at EASIS har mange lækre varianter, så det ikke bare bliver en hurtig og tør omgang havregrød.

Du kan følge Kristina på Instagram @kristina_jorgensen


Cecilie Bruun

Cecilie Bruun

”Easis giver ligevægt i sukkerregnskabet”

Jeg er udannet personlig træner og kostvejleder. Jeg lever mit liv i en sund balance, hvor dårlig samvittighed ikke finder sted. Min tilgang til kosten er, at jeg gerne vil sparer på sukkeret de steder hvor man kan, hvilket giver plads til de lejligheder hvor det ikke er muligt. Derved føler jeg ingen restriktioner, men en bevidst prioritering, der gør at min hverdag er i balance.

Jeg elsker at inspirere andre i køkkenet, til hvordan man kan lave alternative kager, der indeholder mindre raffineret sukker. Her er Easis produkter til stor hjælp, så jeg ikke skal gå på kompromis med smag og opnå samme tilfredsstillelse som i sukkerfyldte kager. Det skal ikke være kedeligt eller svært at leve et liv med mindre sukker.

Du kan følge Cecilie på Instagram @cillesfitness

Josefine Jørgensen, mad- og livstilsblogger

Josefine Jørgensen, mad- og livstilsblogger

Jeg er super beæret over at være en del af Easis-teamet, da de værdier, som Easis står for, går så fint i tråd med det, jeg selv efterlever: Nemlig det at man sagtens kan nyde søde og syndigtsmagende sager, uden at ingredienslisten behøver at indeholde et hav af ”uheldige” ingredienser. Jeg har selv i en lang årrække levet utroligt restriktivt, og her har blandt andet Easis’ produkter samt mit eget opskriftunivers hjulpet mig til at indse, at jeg ikke behøver at undvære lækkerier, så længe jeg kan få dem i en næringsrig og ”uden tilsat sukker”-variant.

Du kan følge Josefine på Instagram @fitfoodbyfine1


Laura Kaas

Laura Kaas

“Easis gør det nemmere at lave sundere alternativer”

Sundhed er en stor del af min hverdag, og jeg prøver så vidt muligt at undgå tilsat sukker. Her gør Easis det rigtig godt, og de har virkelig mange muligheder for at få tilfredsstillet den søde tand. Det er en virkelig god erstatning, når man er sukkertrængende, og der findes virkelig mange forskellige produkter og erstatninger. Jeg er selv meget fan af deres Free soft barer, de indeholder omkring de 100 kcal, så de er en virkelig nem og lækker snack som man kan have med på farten.

Du kan følge Laura på Instagram @kostvejleder_laura


Malou Kjær

Malou Kjær

”EASIS – Hvor livet igen begyndte og kærligheden aldrig slutter”

For godt og vel 5 år siden, begyndte jeg stille og roligt at tage mere og mere på i vægt, uden rigtigt selv at opdage det. Måske opdagende jeg det egentlig, men jeg følte mig ude at stand til at afværge. Jeg prøvede diverse slankekure, udsultninger, mm. men hver gang røg jeg lige tilbage i samme hul. For 1,5 år siden nåede jeg min kampvægt og det var der jeg tog beslutningen, der viste sig at blive en af de bedste i mit liv. Jeg valgte at tage kampen op og give ketogen kost en chance. Med skepsis gik jeg i gang med at læse og lære om kosten. Det gav overhovedet ikke mening for mig, at man pludselig måtte spise så meget lækkert, som man førhen havde lært var forbudt. Jeg tænkte, at jeg umuligt kunne tabe mig på den måde. Mere fedt, mindre kulhydrat - skulle være vejen til vægttab. Jeg var skeptisk, men sprang ud i det med hovedet først. Der gik ikke længe, før jeg mærkede forandringerne ramme. Jeg tabte mig hurtigt de første kilo og det gav mig motivationen til at fortsætte. Jeg blev mere og mere nysgerrig, for jeg følte jo ikke det var en rigtig kur. Alt virkede så uvirkeligt og på samme tid så fantastisk. Udover vægttabet, som nu har nået 23 kg, gik det op for mig, at mine cravings forsvandt. Det samme gjorde min konstante knurren i maven. Jeg havde også i længere tid døjet med hovedpine, men sørme om den ikke også pludselig forsvandt. I takt med alt dette mærkede jeg også en øget energi i hverdagen. Jeg fik et langt større overskud. EASIS har gennem hele forløbet spillet en stor rolle for mig. EASIS produkter har gang på gang reddet mig fra, at falde tilbage i det der dybe hul. EASIS har på mange måder været med til, at opfylde mit ønske om et sundere og mere lykkeligt liv, som i den grad er værd at leve.

Du kan følge Malou på Instagram @keto_alt


Naja Durhuus Vichairat, Online coach

Naja Durhuus Vichairat, Online coach

For 2,5 år siden tog jeg en stor beslutning om at lave en livsstilsændring, og det betyder at jeg i dag har tabt mig 14kg!
Det har været krævende, men med hjælp fra Easis produkterne, så har jeg kunne klare det uden at gøre hverdagen kedelig.
Idag er jeg selvstændig coach sammen med min bedre halvdel, og sammen driver vi “Destination Skagen” (gym og online coaching) hvor vi hjælper andre mennesker til en sjovere og sundere hverdag!

Mine klare favoritter er ALLE (eas)is og så choko crunch som jeg bruger ofte til min morgenmad!
Jeg tilføjer Easis produkterne i min egen hverdag, samt i mine klienters madplaner.
Mit formål som online coach er; Det SKAL være sjovt at leve sundt! Og sjov mad er varieret mad! Intet mad er usundt, hvis det serveres i de rette mængder.

Du kan følge Naja på Instagram @najadurhuus
Sara Thuesen

Sara Thuesen

”EASIS har gjort det nemmere for mig at leve sundt og velbalanceret uden mangler”.

Jeg hedder Sara og er 30 år. Jeg arbejder som sygeplejerske i psykiatrien og har derudover en aktiv hverdag med træning 5-6 gange om ugen. Jeg er en madglad pige, der sætter stor pris på en sund og varieret kost, hvor jeg ikke går på kompromis med smagen. Jeg har kæmpet med min vægt i flere år, hvor jeg har haft tendens til overspisninger og dermed yo yo vægt. Efter jeg er blevet mor valgte jeg at dette skulle være et slut kapitel og jeg har endelig fundet en balance med en livsstil hvor jeg ikke længere fokusere på usunde og forbudte madvare. Jeg går i stedet efter princippet ”alt med måde” hvor jeg tænker mere over mit daglige madindtag og ofte vælger sundere alternativer og her slår EASIS aldrig fejl, hverken på kvalitet eller smag som jo lige præcis er det der betyder noget for mig. Jeg synes der er kommet rigtig mange gode produkter der kan bidrage til sundere måltider, en snack på farten, en slik aften osv osv. Derfor er EASIS ofte et første valg for mig.

Du kan følge Sara på Instagram @saratxj


Søs Funch

Søs Funch

‘EASIS hjælper mig, når sukkertrangen melder sin ankomst og gør, at jeg holder mit vægttab stabilt’

Hej Søs her, jeg har gennem en lang årrække gennemgået en stor forvandling og er gået fra 107 kg. til 68 kg.
Jeg elsker søde sager og tager ekstremt hurtigt på, så derfor spiser ud fra en kostplan, som indeholder EASIS produkter. Jeg kendte ikke så meget til EASIS inden, men hold nu op, hvor har det åbnet mine øjne og jeg kan ikke forstille mig, at der ikke skulle være plads til fx en EASIS Trøffelbar med saltkaramel, som jeg til hver en tid ville vælge frem for noget med raffineret sukker i.

Min store passion her I livet, er at inspirer andre til en sundere livsstil, men ikke en kedelig livsstil og EASIS gør det muligt, at kunne nyde lidt sødt på den “fede” måde.

Du kan følge Søs på Instagram @frk.funch og på Facebook @frk.funch's sunde livsstil


Amanda Nedergaard

Amanda Nedergaard

“Easis hjalp en sukkergris som mig, til at nyde uden dårlig samvittighed!”

Mit Navn er Amanda Nedergaard og jeg hjælper til dagligt mange mennesker med at opnå det mål, jeg selv har opnået!
Jeg har på en lang og lærerig rejse tabt mig 40 kilo. Jeg endte med at blive så bidt af min nye livsstil at jeg uddannede mig som kostvejleder, senere hen som sportsguide hvor jeg var sports instruktør i udlandet, og derefter tog jeg min personlig træner uddannelse!

Jeg ved hvor meget det gjorde for min sundhed, selvværd og liv at tabe mig og derfor arbejder jeg nu som online coach hvor jeg hver dag brænder for at hjælpe andre i min situation med at opnå deres drøm om at føle sig tilpas og elske sig selv i deres krop!

Easis har altid været en del af mit vægttab, lige fra starten! Og er nu også en stor del af mine klienters liv.
Jeg valgte Easis først og fremmest for de færre kalorier og uden raffineret sukker, men når smagen nogle gange var bedre end de vare med tilsat sukker så kunne jeg ligeså godt vælge det sundere valg så jeg kunne nyde det med god samvittighed- Det var en ren win win situation!

Easis perfect sød har alle dage været fast inventar i min køkkenskuffe. Den er must have som en sukkergris som jeg!  Så meget at jeg fik det fragtet helt til bulgarien, spanien og albanien da jeg var guide! :-D
Men generelt har jeg altid haft Easis i mine skabe da de hjælper mig til en sund og sød hverdag - lige som jeg kan lide det!

Du kan følge Amanda på Instagram: @nedergaardfitness og på Facebook:@Amanda.Nedergaard.kostvejleder


Emilie Bodholdt Steffensen

Emilie Bodholdt Steffensen

"Easis gør det let for mig som atlet, at vælge de kalorielette alternativer i min hverdag"

Som professionel håndboldspiller har min kost stor betydning i min hverdag men også for min præstation som sportsudøver.
Easis tilbyder et meget stort udvalg af mange forskellige kalorielette varianter af madvarer og, som jeg flittigt bruger som supplementer til kost i min hver dag.

EASIS er et fantastisk koncept med lavt indhold af kalorier, ikke tilsat sukker, samtidig får jeg også igennem produkterne tilstrækkelig nok protein til genopbygning af min muskulatur efter træninger - en bonus er bare at
det samtidlig smager fantastisk.

Det er virkelig lækre produkter, der smager af noget og jeg kan kun anbefale konceptet til andre.
De kalorieltte og sukkerfrie alternativer gør at jeg kan spise lækre barer, pandakager, toppings osv med god en samvittighed. EASIS produkter gør det bare nemmere at leve sundt i en travl hverdag.

Du kan følge Emilie på Instagram: @emiliesteffensenn


Natasha Fanefjord Milán, madblogger og opskriftsudvikler

Natasha Fanefjord Milán, madblogger og opskriftsudvikler

”Med EASIS går du ikke på kompromis med smagen”

Det er sjældent at produkter uden tilsat sukker, kan gøre op med de sukkerrige produkter som man ofte craver men EASIS har fundet hemmeligheden til velsmagende, søde produkter.

Jeg bruger tit EASIS produkter som erstatning, når jeg skal udvikle nye opskrifter, som skal være uden tilsat sukker og EASIS gør det nemt for mig, at udvikle gode og velsmagende, sunde opskrifter som både jeg selv og mine følgere nyder godt af.  
Det betyder at man kan med ro i sindet og glæde for hjernen, kan få stillet sin trang uden at gå på kompromis med smag.

EASIS har hjulpet mange der døjer med overvægt og sygdom gennem tiden – deriblandt mig, som lider af PCOS og et par ekstra kilo på sidebenene, til en sundere hverdag og med deres mange produkter på hylderne, findes der noget for enhver.

Du kan følge Natasha på Instagram: @madogdessert.dk, Facebook:@madogdessert.dk eller på bloggen: www.madogdessert.dk


Signe Kahle Caspersen

Signe Kahle Caspersen

"EASIS gør min livstil sjov og motiverende"

Vi skriver 2021 i kalenderen jeg er 31 år, og mor til 2. Jeg har derudover et stillesiddende job, og jeg er nød til at prioritere at få mig rørt.
Jeg har de sidste 6 år kæmpet med overvægt. Været under forskellige forløb, og tabt mig men samtidig har det ikke været holdbare løsninger for mig.  

For mig handler det ganske enkelt om at have styr på mit kcal indtag, og finde sunder og sjovere alternativer uden, at jeg føler jeg mangler noget. Det kan jeg med EASIS.

Da jeg fik min søn i 2016 havde jeg været igennem en nærmest stillesiddende graviditet med sygemelding, og det gør jo ikke noget godt i forhold til vægten at skulle holde sig i ro.  
Jeg endte med at tage 33 kg. På og jeg husker tydeligt min mands reaktion da jeg skulle oplyse min vægt, under kejsernit indgrebet

Jeg vidste godt jeg var for stor, og at jeg havde taget meget på, og en efterfølgende tid med Barsel som ikke nødvendigvis var det fedeste med et barn der skreg 20 timer i døgnet, ja så fandt jeg hurtigt en vej, til at fastholde min beslutning om at jeg i hvert fald ikke skulle være større. Dengang blev EASIS også brugt til at holde mit blodsukker niveau oppe. For at stå i køkkenet dagen lang var ikke muligt for mig.  

Jeg blev mere og mere bevidst og jo længere hen i Barslen fandt jeg da også ud af at lange gåture gav et sovende barn i længere tid. Så jeg gik meget, og jeg elskede at uanset hvilke steder jeg kom forbi, var det altid muligt, at købe et EASIS produkt.  

En sund livsstil er for mig vigtigt, i trit med at jeg lider af Morbus Crohn, og alt for kcal fyldt og fed mad, ja vi er ikke gode venner på den lange bande.
I mit hoved er en sund livsstil noget som gør en glad, det betyder derfor ikke at jeg ikke kan gribe til fadet, når der skal blandes bland selv slik ved købmanden med børnene.  
Jeg spiser bare ikke hele posen men prioritere et par stykker.  

Det handler om Balance og at man ikke skal gøre det besværligt frem for sjovt - det giver EASIS mig.

Du kan følge Signe på Instagram: @signekahle


Sandy Aaby Pedersen

Sandy Aaby Pedersen

Jeg havde i 2020 et mål om et sundere liv og en bedre udgave af mig selv.
Efter 4 børn inkl tvillinger skulle prioriteten nu være “ et sundere liv og sundere jeg” og uden at give afkald på noget, men blot ved at tænke smartere og bruge easis  produkter i forhold til løsninger som forblev gode sunde vaner.

2020  blev året hvor jeg tabte 50 kg.
Jeg har et positivt og sundt forhold til kost og ernæring. Jeg nyder tiden i køkkenet med sukkerfri erstatninger og er samtidig også blevet en glad bager i køkkenet med mine børn inddraget. Jeg er vild med at være kreativ i det sukkerfrie køkken med jeres mange produkter.

Du kan følge Sandy på Instagram: @sandyaabypedersen


Natascha Hansen, fitnesspige, kostvejleder og opskriftudvikler

Natascha Hansen, fitnesspige, kostvejleder og opskriftudvikler

Mit navn er Natascha, jeg er en ung pige på 27, snart 28 år.
Jeg er bosat i Aalborg sammen med min kæreste og vores lille kat Lilly.

Til hverdag går jeg utrolig meget op i træning og sund kost. Jeg har stillet op i fitness konkurrencer som bikinifitnessatlet.
Det er nu lagt på hylden og jeg fokusere nu på at få en sund tilgang til træning, kost og kropsbilledet - efter en ungdom med spiseforstyrrelse.
Derudover bruger jeg utrolig meget tid i køkkenet på at udvikle sundere, uden tilsat sukker, proteinrige opskrifter.

Idet både min kæreste og jeg går meget op i træning og sundhed forsøger vi at mindske indtaget af sukker - og der kommer Easis’ mange produkter os til gode!
Vi sætter stor pris på at man stadig kan nyde den gode smag og store udvalg af lækre produkter hvor der ikke er tilsat sukker.
Jeg bruger altid Easis i mine opskrifter for at mindske indholdet af sukker deri.
De mest bruge er Easis’ fantastiske sukker erstatninger såsom Easis Florsød, multisød og perfectsød!
Og jeg må indrømme at jeg har en svaghed for Easis cookies med orangesmag samt Easis faktiske is!

Du kan følge Natascha på Instagram: @Nataschaholch eller  @madmednatascha


Sandra Rosendahl

Sandra Rosendahl

”EASIS går ikke ned på smagen i deres produkter”

Jeg synes at EASIS er helt genialt. Hvorfor ikke sparer på kalorierne og sukkeren når man kan?

EASIS-produkterne bruger jeg stort set altid i min egen madlavning og i madplanerne til mine vægttabsklienter. De elsker det!

Vil du se hvordan jeg bruger EASIS-produkterne i min hverdag? Så hop ind og følg mig på min instagram
@sandra_rosendahl

Du kan via min hjemmeside  www.sandrarosendahl.dk   læse meget mere om hvem jeg er og hvad jeg laver.


Camilla Kastebo

Camilla Kastebo

"Easis gør det muligt for mig at snacke på en sundere måde."

Efter to graviditeter har der sat sig nogle ekstra kilo på min krop, og nu er det på tide at få smidt nogle af dem.
Easis hjælper mig godt på vej, da de har en masse lækre produkter som man kan bruge som alternativer.
Derudover har de et stort udvalg at “snacks”, så jeg bedre kan snacke med god samvittighed, især her i min barsel.

Du kan følge Camilla på Instagram: @by_camillak
Sandra Rosenkrantz

Sandra Rosenkrantz

Mit navn er Sandra Rosenkrantz og mor til 2 små drenge på 3 år og 6 mdr.
Jeg er uddannet kostvejleder og har specialet "børn og overvægt".
Jeg driver idag Vægtbalancen, hvor jeg hjælper andre med at nå i mål med deres drømme. Samt lære dem om balancen i en livstilsændring uden at gå på kompromis.

I min første graviditet tog jeg 30 kilo på med den store, disse blev tabt 9 måneder efter fødslen. Desværre tog jeg 35 kilo på i sidste graviditet, som jeg lige nu kæmper med at få smidt igen.

Jeg har altid været fascineret af Easis produkterne og disse har altid været med i køkkenet når jeg har eksperimenteret med sundere alternativer. Jeg er vild med de lave kcal produkterne indeholder, ingen tilsat sukker og endnu bedre er at deres produkter smager vildt godt.
Dette har altid for mig været vigtigt at de sunde alternativer smager godt og er noget man vil erstatte de kcal tætte produkter med, og dette synes jeg bestemt Easis produkter gør.

Easis tilbyder mange lækre alternativer og synes virkelig de er dygtige til at komme med nye produkter løbende, som hurtigt bliver en fast del i køkkenet.

Jeg synes det er svært at vælge en farvorit produkt, da jeg er vilde med mange af produkterne.

Du kan følge Sandra på Instagram: @vaegtbalancen  

Maria Holmgaard Kongerslev

Maria Holmgaard Kongerslev

”EASIS hjalp mig på rette vej”

For over 1 år siden valgte jeg at ændre min livsstil 100%. Efter de første 4 måneder, begyndte jeg virkelig at tabe mig, så jeg gik all in og tabte mig 14 kg. Det er simpelthen det bedste, der er sket, men jeg indtog ingen stivelse, og konsekvensen blev et anstrengt forhold til bestemte fødevarer som fx pizza, pasta og ris. Det er blevet en smule bedre, ved hjælp af EASIS-produkter. De har været en utrolig stor hjælp for mig. Jeg må indrømme, at i starten var jeg lidt skeptisk, om det virkelig kunne passe, at der ikke var tilsat sukker, for det smagte jo godt. Min familie og jeg er nu helt afhængige af EASIS- produkter. De gjorde det nemmere ikke at ‘falde i’, hvis der blev serveret et lækkert slikbord foran mig. Jeg tog i stedet en anden lækker erstatning fra EASIS. EASIS-produkter er gode til at stille den lille sult om eftermiddagen, når jeg har brug for andet end grøntsager.

Du kan følge Maria på Instagram:  @maria_hk_official

Elias M. Buch

Elias M. Buch

For ca. 2 år siden blev jeg ramt af kyssesyge, det tog 11 måneder før jeg var rask igen. Inden jeg blev ramt af kyssesyge gik jeg meget op i træning og kost, men min kyssesyge var desværre så slem at jeg hverken kunne løbe, træne eller bare få min puls op. Det gjorde desværre at jeg tog en del kg på. Efter min kyssesyge har jeg kæmpet for at komme tilbage i god form, dog har jeg en sød tand, jeg elsker søde sager. EASIS er med til at hjælpe mig med at få tilfredsstillet den søde tand men deres super gode produkter som altid smager godt.

Læs mere om mig på min Instagram:  @elias.Buch

Camilla Krohn

Camilla Krohn

Easis giver mulighed for at nyde det søde i livet, uden dårlig samvittighed!

Som medejer af et fitnesscenter er det vigtigt for mig at være et godt forbillede for vores medlemmer. Med Easis gør det at jeg kan nyde både fredagsslik og andre lækkerier med familien, uden dårlig samvittighed. Med Easis er det muligt at erstatte hverdagsprodukter med tilsvarende produkter - Bare færre kalorier

Du kan følge Camilla på Instagram: @iamcamey

Rasmus Wrobel

Rasmus Wrobel

Mit navn er Rasmus Wrobel
Jeg er 37 år og kommer fra Rødby.
Jeg er far på fuldtid til 3 skønne børn, mad er en stor del af mit og mine børns liv, men det har været svært for mig at holde mig til den sunde livsstil, derfor er jeg storforbruger af EASIS produkter, både i madlavning og til hygge om aftenen, med EASIS produkter behøver jeg ikke tjekke sukkerindhold osv, jeg ved de har gjort arbejdet for mig og det gøre at jeg kan spise med god samvittighed.  

Du kan følge Rasmus på Instagram: @wrobel_rasmus  Mie Iversen, Blogger, intern revisor og mor til 2

Mie Iversen, Blogger, intern revisor og mor til 2

EASIS giver mig mulighed for at nyde de ting jeg elsker, men med god samvittighed.

Jeg bruger EASIS som en stor del af min sunde livsstil, som består af regelmæssig træning og en sund og varieret kost. Med EASIS kan jeg fortsat lave de lækreste desserter og spise dem uden dårlig samvittighed, for ikke at glemme ananasstangen, som er en af mine absolutte favorit-is.

Jeg har kendt til EASIS i mange år efterhånden og har mine klare favoritter. Især isen og chips’ne er SÅ gode. Det er i øvrigt de eneste chips jeg kan spise uden at slå ud i hele ansigtet bagefter.

Er kæmpe fan af EASIS’ produkter og anbefaler dem gerne videre til dem jeg kender, som også ønsker en sund livsstil.

Du kan følge Mie på Instagram: @mammarose  

Louise Hedegaard Nielsen

Louise Hedegaard Nielsen

“En nemmere hverdag med Easis”

Jeg har for flere år siden været på flere kostomlægninger og der har Easis især gjort det nemmere for mig . Jeg er fan af mellemmåltider og det bruger jeg Easis rigtig meget til, elsker deres små bar og lækre snacks, deres lækre drikkevare :)
Efterhånden har Easis så stort og bredt et udvalg af dagligvare produktet,  at det gør det så meget nemme at komme udenom alt det tilsat sukker.

Du kan følge Louise på Instagram: @asgeragnesyrsa  

Kathrine Kaptain

Kathrine Kaptain

Efter to graviditeter inden for kort tid, samt et fund af en knude i min skjoldbruskkirtel som indeholdt en lille kræftcelle, fik jeg fjernet hele min skjoldbruskkirtel. Derfor kan jeg ikke selv styre mit stofskifte og min vægt gik den helt forkerte vej.
Jeg er mor til tre skønne børn på 11, 6 og 5 år og dem vil jeg vil jeg være sammen med så lang tid som muligt, og jeg vil gerne vise dem at et sundt liv er et godt liv. Derfor tog jeg en beslutning efter min 40 års fødselsdag, om at nu skulle jeg tilbage på sporet!
Mit stofskifte er medicineret og ligger som perler på en snor, så det er ikke en undskyldning for at jeg ikke ville kunne tabe mig.
Jeg er en slikmund, især om eftermiddagen til en kop kaffe er det lækkert med et stykke chokolade, det samme om aftenen og så ELSKER jeg chips! Jeg har fulgt en kostplan hvor jeg har spist efter et vist antal kcal, og jeg fandt ud af at jeg ikke behøvede at undvære de ting for at kunne tabe mig, jeg tog bare nogle andre alternativer ind. Easis har spillet en stor rolle under mit vægttab, da jeg her har fundet de kalorielette alternativer uden tilsat sukker.
Mine favoritter er EASIS mørk chokolade og EASIS crunch på min skyr, EASIS ketchup og så er jeg vild med EASIS isbar - den er bare god! Og så selvfølgelig, EASIS chips. Når jeg om eftermiddagen er lækkersulten får jeg EASIS småkager eller chokolade til kaffen – det er helt perfekt!
Hele familien er blevet omvendt, vi har alle fundet ud af, at produkter uden sukker smager lige så godt som produkter med sukker – børnene er vilde med EASIS classic crunch på deres koldskål, det smager dejligt i sommervarmen og knaser ligesom kammerjunkere.
Det bedste for mig som virkelig er et kæmpe plus, er at man kan få produkterne i de fleste supermarkeder, hvilket gør det er nemt at få fat i de produkter jeg bruger dagligt.
Jeg er selvstændig SoMe konsulent og er dagligt ude ved mine kunder, og nogen gange glemmer jeg at få madpakke med hjemmefra og så er det skønt med en sund snack on the go!

Du kan følge Kathrine på Instagram: @kathrine_kaptain  

Martine Lybæk

Martine Lybæk

Jeg er meget taknemmelig for at være en del af Easis’ ambassadør team, og jeg synes, det er super spændende at høre, hvilke baggrunde vi hver især kommer med.

For mit eget vedkommende var jeg som 20-årig igennem et kræftforløb, hvilket efterfølgende har medført, at jeg i højere grad er blevet mere bevidst om, hvad jeg fylder min krop med. Samtidig har denne bevidsthed affødt en fascination og interesse for, hvordan det er muligt at udskifte enkelte ingredienser i en opskrift og dermed lave en “sundere” udgave. Med en kærlighed til søde sager elsker jeg derfor at udvikle opskrifter inden for det søde køkken, der kan være alternativer til de klassiske opskrifter. Og det er fantastisk at finde ud af, at disse alternativer kan smage mindst lige så godt!

Alle mine opskrifter er dermed glutenfri, veganske og uden det velkendte hvide sukker. I den forbindelse gør Easis’ produkter det nemt at finde alternativer uden tilsat sukker til f.eks. marmelade, marcipan og mørk chokolade. Jeg er især også stor fan af Easis’ Simply sortiment, der både er uden tilsat sukker og sødestoffer! Herudover nyder jeg indimellem også en af de mange lækre Easis barer, hvor blandt andet Chokoladebaren med pebermyntefyld er en af mine favoritter!

Du kan følge Martine på Instagram: @martinelybaek  

Simone Baltersen

Simone Baltersen

EASIS gør bare det hele lidt nemmere under mit vægttab.

Efter jeg er blevet mor til mit første barn, og i graviditet tog rigtig mange kilo på har jeg endelig besluttet mig for at NU skal de graviditets kilo væk. Jeg er en “slik og søde sager gris” og jeg kan bare ikke kører en stram kostplan uden at få lidt lækkert engang i mellem. Forbudt fungerer ikke for mig. Og med EASIS er det heldigvis ikke forbudt.😉

Jeg er allerede godt på vej mod mit mål, og jeg elsker at jeg stadigvæk kan spise lækre is, chokolade, chips og cookies.

Jeg tæller mine kalorier og det er altid nemt at scanne EASIS produkter, hvilket jeg synes er super fedt.

Udover det er mit livret pizza og min mand laver den lækreste hjemmelavede pizzadej med EASIS sødemiddel i! Elsker at jeg kan spare på kalorierne uden at jeg føler jeg skal gå på kompromis med smagen!

Du kan følge Simone på Instagram: @simone_baltersen

Charlotte Loeb

Charlotte Loeb

“En sund og varieret kost er vigtig for en kronikker som mig”

Det er en hel del år siden, at jeg for første gang stiftede bekendtskab med produkterne fra Easis, som sidenhen har været under en kæmpe udvikling med en masse lækre produkter. Produkter som er for dig og mig. Personligt har jeg rygrad som en regnorm, og kommer sjældent gennem en dag uden et lille sukkerkick, og her hjælper Easis produkter mig til sundere alternativer, som samtidig smager så lækkert. Det vigtigste for mig i en sund livsstil er, at det  skal være sjovt at være sund, og ikke føltes som tvang.

Du kan følge Charlotte på Instagram: @charlotteloeb

Emma Josefine

Jeg vil anbefale EASIS til alle. Nyd livet med god samvittighed.

Jeg blev introduceret til produkterne igennem en kostplan hvor jeg blandt andet skulle spise forskellige produkter fra EASIS, det har gjort at jeg stadig køber produkterne den dag i dag. Jeg elsker at jeg kan spise søde sager med god samvittighed, som er uden tilsat sukker. Mine favoritter når jeg skal snacke er Ananas is eller chipsene fra EASIS, de gør underværker når den søde tand melder sin ankomst.

Det er en ære for mig, at være ambassadør for EASIS

Du kan følge Emma på Instagram: @emmajosefinedk
Mette Kjærgaard

Mette Kjærgaard

Easis er for mig et sundere, men lækkert alternativ.

Jeg har i mange år haft en vægt som er kørt op og ned, og har aldrig formået at holde det, fordi jeg har gjort alting forbudt. Det behøves jeg ikke længere, fordi jeg med Easis har fundet alternativer som smager godt, men ikke er forbudt.
Jeg er specielt glad for de forskellige slags grød, og de forskellige barer. Jeg er imponeret over, at en bar som smager SÅ godt, faktisk kun indeholder ca. 100 kcal. og man derfor kan få lidt til den søde tand.
Det gode ved easis er også, at de hele tiden udvikler nye smagfulde produkter, som bliver en del af ens hverdag.
Det gør mig glad, at jeg i min hverdag kan bruge produkter dagligt, som er gode for mig og min sundhed.

Du kan følge Mette på Instagram: @lifebymettekjaergaard

Nicolai Sund

#minkamptiletfuckingbedreliv
I januar 2019 tog jeg en beslutning om, at jeg ville ændre min livsstil, da jeg følte mig tung, træt og vag. Jeg gik til lægen og fik taget prøver, der fortalte at forskellige vitamin niveauer var flade. Der ud over er diabetes arveligt i min familie og da min livsstil ikke ligefrem var forebyggende, var jeg i risiko zonen. Så nu skulle der altså ske noget! Jeg startede et projekt op, som jeg kaldte #minkamptiletfuckingbedreliv og det har nu resulteret i, at jeg har tabt små 20 kilo. I mit forløb har jeg eksperimenteret med forskellige selvopfundne sundere opskrifter. Her blev jeg vild med EASIS’ produkter, da de jo ikke indeholder tilsat sukker og fordi deres sortiment jo bare vokser og vokser. Det var mega inspirerende midt i min rejse.

Du kan følge Nicolai på Instagram: @nicolai_sund
Tiffanie Overgaard

Tiffanie Overgaard

“Easis - når den søde tand melder sig”

Hvorfor gå på kompromis når man kan nyde Easis produkterne med god samvittighed.

Hjemme hos os har vi fået implementeret Easis produkterne som en naturlig del i vores hverdag. De er virkelig geniale. Med god samvittighed kan du bruge de skønne produkter i madlavningen såvel som desserter og til snacks.

Produkterne smager fantastisk - det er næsten ikke til at forstå, at de er uden tilsat sukker.

Blandt vores favoritter finder du deres Granola (især med hasselnødder og mandel), Ketchup og Ananas-ispinden.

Du kan følge Tiffanie på instagram:  @tiffanie.overgaard


Line Hedegaard

Line Hedegaard

Efter utallige kure (i desperation på resultater) besluttede jeg at træffe et valg. Et valg som ændrede hele mit liv. Jeg valgte at tabe mig (50 kg efter min graviditet) men uden at undvære alt den mad jeg godt kunne lide. For denne gang skulle det lykkedes og det gjorde det!!!!

Og her kom EASIS ind i billedet. For de skaber muligheder for et vægttab, hvor man samtidig kan nyde. Jeg elsker deres produkter, både i det søde og salte køkken. Og mange af deres produkter har en fast plads herhjemme.

Jeg ønsker vi får mere mere fokus på alternative løsninger, som EASIS har. For så kunne endnu flere stå med den følelse jeg står med idag.


Du kan følge Line på Instagram: @stabiltvaegttab