EASIS Ambassadører

Vi har hos EASIS en masse engagerede ambassadører, som hver dag hjælper os med at sprede budskabet om fordelene ved at reducere sit indtag af sukker. De giver masser af tips og idéer til opskrifter, kostomlægning, lækkerier og hygge - alt sammen uden tilsat sukker. Læs mere om dem her og følg dem gerne på deres egne medier som facebook, instagram og blogs.Astrid Lund Jensen

"EASIS hjalp mig med at gøre det umulige muligt”

I januar 2016 besluttede jeg mig for at lægge mit liv om, hvilket resulterede i, at jeg i november 2016 havde smidt 76 kilo og dermed halvdelen af min kropsvægt. Det krævede store ændringer, og jeg måtte sige farvel til mange af de ting, der før havde været en stor del af mit liv. Jeg fandt dog hurtigt ud af, at dette ikke nødvendigvis var negativt.

Mine øjne åbnede sig for en verden bestående af produkter, der hver dag gjorde det muligt for mig at bevare blodet på tanden og ikke køre træt i den sunde livsstil, for det skal også være sjovt og ikke mindst lækkert at være sund, og det bragte EASIS produkterne ind i mit vægttab. I dag er det ikke længere alene mig, der hiver produkterne af hylderne; både mine veninder og jeg nyder godt af bl.a. både EASIS chips og cookies, når vi skal hygge os, og der er slet ikke nogen tvivl om, at de er fast inventar, når vi mødes."

Du kan følge Astrid på instagram: @astridljensenMette Edlund, mor til 3 og konkurrence atlet, Bodyfitness

"Med en søn der har diabetes og med diæter frem mod konkurrencer, fylder hverdagens sundhed en hel del. "

Jeg er 36 år, mor til 3 skønne unger (Oliver, Zofia & Caya) og konkurrence atlet, Bodyfitness igennem de sidste 3 år.

Min passion for fitness og sundhed præger min hverdag og livsstil. Jeg er uddannet personlig træner, kostvejleder og fitness instruktør. Jeg træner 5-6 gange om ugen, fordi jeg ikke kan lade være. Jeg elsker det frirum og den energi jeg får af min træning, hvad end det er den tunge styrketræning, en svedig spinningtime eller en lækker løbetur.

Det er vigtigt for mig at sundhed og velvære ikke bliver surt, og at både kost og træning er noget jeg går op i fordi jeg elsker det og ikke kan lade være. Som ambassadør for EASIS vil jeg dele opskrifter, gode råd og komme med mine ærlige anmeldelser af produkterne. Jeg er stor fan af hverdagsprodukter uden raffineret sukker, da de er med til at give mig en sundere hverdag og dermed sundere krop. Som mor til tre, med fuldtidsjob og konkurrencer gælder det hele tiden om at spise sundt og nærende, og tilvælge de sundere alternativer. EASIS giver mig muligheden for at kunne cutte ned i fedtprocent, uden at skulle undvære de ting jeg nyder at spise.

Følg Mette på hendes blog: metteedlund.dk - på Instagram: @nulde_metteedlund
og Facebook: Facebook.com/FitnessMette

Sarah Posin, Livsstilsblogger og sundhedsentustiast

"Det er sundt at leve sødt"

Jeg vælger altid EASIS som det sunde alternativ på hylderne og får lynhurtigt tilfredsstillet den søde trang!

For mig er sundhed en stor del af min hverdag, og jeg tænker meget over ikke at spise for mange fødevarer tilsat sukker. Det er ikke så svært længere, da der findes et hav af sukkerfrie alternativer.

Jeg har en del favoritprodukter bl.a. EASIS vaniljeis, som jeg ofte får som en lille aftensnack med lidt friske bær og den mørke chokolade hakket i små stykker. Derudover elsker jeg morgenmadsprodukterne, bla. EASIS Crunch som er helt fantastisk på skyr eller med mælk. Den minder mig lidt om de morgenmadsprodukter man fik da man var lille - blot uden tilsat sukker.

Ved Easis produkter ved jeg, at der altid er kræset om ingredienser og smagen. Det gør at jeg til dagligt bliver tilfredsstillet, får noget sødt og lækkert og kan holde dagen med god energi og en sund, stærk krop!

Du kan følge Sarah Posin på sarahposin.com, på Instagram: @sarahposin og Facebook Facebook.com/blogsarahposin

Nikolaj Haulik, OCR atlet og Type 1 diabetiker

"Som type1 diabetiker er EASIS klart det lette valg. Jeg har altid brugt produkterne og husker især  bolcherne, marmeladen og strøsukkeret fra da jeg var lille."

Jeg er stifter af "Team Mud-Girls and Boys", som f.eks. har deltaget i Spartan på Kanal 5 under navnet #DiabetesWarriors. Vi er et ambitiøst OCR (Obstacle Course Racing) hold, som løber profesionelt. Vi stiller bl.a. op til EM og VM 2017.

Vores vigtigste fokus er dog noget helt andet. Vi kæmper for kronisk syge især diabetes type1. Vores mission er at bevise, at du kan, hvad du vil, også selvom du har en alvorlig, kronisk sygdom.

For mig er EASIS en hjælp til det nemmere valg. Det giver mig alle muligheder for en sundere livsstil samtidig med, at jeg får lidt til den søde tand. EASIS er mit quick fix når jeg er småsulten, når et mellemmåltid skal klares. Det er mit erstatningsprodukt i madlavningen. Det er, hvad jeg spiser til morgenmad. Det er, hvad jeg bruger som drys til mine jordbær om sommeren, og det er mit favorit smørepålæg til kiks. Det er hyggen fredag aften. Det er energi før, under og efter et løb.

I dag er EASIS barer og smørepålæg, de 2 produkter jeg bruger mest.

Følg Nikolaj og hans team på Instagram: @nikolajhaulik    @camillapanduro    @christinapanduro    @kasperlvinding

Facebook: facebook.com/teammudgirlsandboys

Almedina Bajramovic, Gymnasielærer og sundhedsrealist

”EASIS smager så godt, at man næsten ikke kan tro, det ikke indeholder tilsat sukker.”

Jeg er stor fan af mange af EASIS produkter og bruger flere af dem på daglig basis, hvor jeg lever et sundt og aktivt liv - og her er EASIS produkter et perfekt match til min livsstil.  Det er utroligt svært at udvælge en favorit, da mange af produkterne simpelthen er så lækre, men jeg elsker de to crunch-udgaver og bruger dem altid oven på min skyr om morgenen. Derudover er barerne vildt gode og perfekte, når den lille sult melder sig i løbet af en travl arbejdsdag.

Følg Almedina på Instagram @sund_inspiration

Augusta Beyer, Model

”EASIS gør det muligt at tilfredsstille den søde tand i hverdagen”

Grundet min profession som model er det vigtigt, at jeg holder min krop i form og får de rigtige vitaminer og mineraler. I min hverdag er jeg meget på farten, og har en del rejser. Derfor er EASIS barerne altid gode at have ved hånden.

Det er vigtigt at spise morgenmad for at holde et stabilt blodsukker. Her synes jeg, at EASIS cornflakes er super gode som topping til min skyr. Med sådan en morgenmad får jeg en god start på dagen.

EASIS gør det muligt at tilfredsstille den søde tand i hverdagen, og jeg har især et soft spot for is! Derfor er EASIS et must i min fryser. Og fordi EASIS ikke tilsætter sukker, benytter de andre ingredienser i deres produkter, som fuldkorn eller protein. Det koncept er yderst bemærkelsesværdigt, synes jeg.

Du kan følge Augusta på Instagram: @augustabeyer


Ditte Julie Jensen, blogger og semifinalist Den Store Bagedyst 2015

"Kan det lade sig gøre uden tilsat sukker?"

Min hverdag og mit bageunivers er sukkerfyldt. Det er desværre ikke alle, der kan tåle sukker, og måske slet ikke i de mængder. EASIS' mange lækre produkter og alternativer gør det muligt, at flere kan være med i mit søde univers.

Følg Ditte på bloggen dittejuliejensen.dk og på Instagram @dittejuliejensen

Caroline Thorsfelt, sundhedsblogger og pædagogstuderende

”Hvis det smager lige så godt, hvorfor så ikke vælge et alternativ uden tilsat sukker?”

Min krop, mine regler - min sundhed. Jeg fylder meget i mit køkken, og der ligger altid mel, chokolade, kaffe og kagerester på bordene. Jeg går op i sundhed, men det er min egen sundhed. Jeg har lært, hvad der er sundt for mig og min krop, og det er en balanceret kost. Der skal være plads til det hele, ellers bliver livet for kedeligt. Jeg laver pandekager tit, og siden jeg fandt EASIS Perfect Sød, har jeg brugt det i mine pandekager – selv min sukkerelskende far har aldrig kunnet smage forskel. ”

Mød Caroline på carolinethorsfelt.dk og på Instagram @carolinethorsfelt

Mette Studsgård Petersen, blogger

”Jeg føler ikke, at jeg går glip af de søde sager, som et vægttab ellers ville betyde”

Jeg glemmer aldrig, da min diætist fortalte mig om de her EASIS barer, som jeg hjertens gerne måtte bruge som mellemmåltider. Jeg var meget skeptisk, da jeg købte min første bar – smagte den nu af noget? Jeg tog heldigvis fejl, og siden da har EASIS barer været en stor del af mit vægttab. Jeg bruger dem som regel som mine mellemmåltider, og når jeg spiser dem, føler jeg nemlig ikke, at jeg går glip af de søde sager, som vægttab jo oftest betyder. Min klare favorit er Sour Cream chipsene - de har reddet mange lørdage! Når du har spist en pose, har du ikke lyst til mere, og så har du kun fået 200 kcal.

Mette blogger på getfitinspiration.dk. Find hende også på Instagram @getfitinspirationdk

Kevin Bechmann Timm, fodboldspiller og personlig træner

”EASIS giver mig en større frihed, så jeg ikke behøver at gå på kompromis med min sundhed."

EASIS giver mig så mange muligheder i køkkenet. Jeg elsker at eksperimentere med mad og desserter og EASIS giver mig en større frihed, så jeg ikke behøver at gå på kompromis med min sundhed. Med arbejde som fodboldspiller, personlig træner og ernæringscoach er sundhed med omtanke et must, og jeg vil gerne være en stor inspiration for både venner og familie. Den bedste gave, du kan give andre, er et sundere dig.

Følg Kevin på Instagram @bechmanntimm.dk og på bloggen bechmanntimm.dk/blog

Camilla Christensen, marathonløber og blogger

"Med et EASIS produkt går man aldrig kold, hverken psykisk eller fysisk.”

I en travl hverdag er der ikke altid tid til at tænke over, hvad et produkt i supermarkedet indeholder af kulhydrater, proteiner og sukker. Her har EASIS gjort en kæmpe forskel for mig, da jeg kan spise alle produkterne med god samvittighed, fordi de ikke er tilsat sukker og samtidig har mange af produkterne et højt proteinindhold. Produkterne kan bidrage positivt og gavnligt til ens træning, da man modsat så mange andre produkter ikke fylder sig med unødvendige, tomme kalorier.  Med et EASIS produkt går man aldrig kold, hverken psykisk eller fysisk.

Om morgenen er jeg specielt glad for den lyse og/eller mørke belgisk chokolade, som jeg blander med skyr og bær. Når jeg er på farten, har jeg altid en EASIS-bar med, da den udgør et perfekt mellemmåltid. Barerne stiller den lille sult uden at man får for mange kalorier, og kvikker samtidig hovedet op, idet man får smagen af lidt sødt.

Mød Camilla på bearunner.dk og på Instagram @be_a_runnerSylvia Katharina Engel, klinisk diætist, og Lars Frost Michaelsen, personlig træner

"Brug EASIS til at gøre din hverdag sundere og sjovere!”

EASIS tilbyder de helt ernæringsrigtige produkter til den perfekte sunde livsstil til både fitnessentusiaster, patienter, overvægtige samt den almindelige, raske borger. Jeg bruger EASIS hver dag, både pålægschokoladen på en proteinbolle, sødetabletter i kaffen, ketchup til fitnessburgeren og marcipan og is til mine proteinpandekager. Du er altid velkommen til at kontakte os og høre hvordan netop du kan bruge EASIS til at gøre din dagligdag sundere og sjovere.

Sylvia Katharina Engel er Klinisk diætist, personlig træner, stud.scient., foredragsholder, bikinifitness atlet.
Lars Frost Michaelsen, tidl. prof. fodboldspiller, bodybuilder atlet, kostvejleder, personlig træner.

Tilsammen udgør de Team FrostEngel, som du kan følge på Instagram på @dietbyengel


Gustav Salinas, personlig træner og tv-personlighed

”EASIS er super motiverende”

EASIS-produkterne har gjort mit arbejde meget lettere, da jeg arbejder med og har speciale i overvægt. Det er en fantastisk erstatning, når man er sukkertrængende, og jeg bruger tit EASIS-produkter i mine kostprogrammer til mine klienter. Jeg har nu haft æren af at bruge EASIS’ produkter i nogen tid, og udvalget er virkelig stort, så det er super motiverende at arbejde med produktet. Personligt kan jeg selv rigtig godt lide produkterne, og især proteinbarerne med karamelsmag! Det er klart min favorit.

Mød Gustav på fitnessnu.dk  og på Instagram @gustavsalinas


Anna Warrington, blogger

”Sundhed skal gerne gå hånd i hånd med nydelse og glæde”

Jeg elsker at leve sundt og tilføre min krop næring igennem den mad, jeg indtager. Men jeg har også en rigtig sød tand, og mener ikke, at sundhed skal være lig med afsavn eller føles som en sur pligt. Derfor elsker jeg at forsøde min og mine omgivelsers tilværelse med søde, men sukkerfri, produkter fra EASIS. Mine favoritter er den sukkerfri vaniljeis, der smager skønt med frisk frugt om sommeren eller som topping på varm kakao om vinteren. Det er endnu ikke sket, at nogle af mine mindre sundhedsbevidste venner eller familiemedlemmer har klaget. Faktisk plejer de at bede om en portion mere.

Du kan følge Annas blog på annawarrington.dk


Malene Eldrup, Bikini Fitness Atlet

"Jeg kan sagtens komme til at spise EASIS Smørepålæg med ske…”

Eftersom de fleste af mine måltider er tilrettelagt efter en speciel kostplan, og til tider godt kan være lidt kedelig, er ketchup fra EASIS guld værd i min hverdag! Kan simpelthen ikke undvære den. Udover det er jeg taknemmelig over, at EASIS har lavet deres Smørepålæg med hasselnødder og kakao. Den bruger jeg hver eneste gang, jeg har cheat meals, fx på min grød, proteinpandekager eller hjemmebagte boller.

Du kan følge Malene på Instagram: @maleneeldrup

Anna Eiholm, Klinisk diætist

”EASIS gør det muligt at leve et ligeså lækkert liv, uden tilsat sukker.”

EASIS-produkter er en kæmpe hjælp i min hverdag, da jeg forsøger at holde mig fra tilsat sukker. Jeg er specielt glad for Perfect Sød, som jeg anvender dagligt - enten i min skyr, min grød, pandekager, bagværk, læskedrikke og iskaffe. Derudover har jeg stor glæde af den mørke chokolade, når sukkertrangen melder sig sidst på eftermiddagen, som topping på skyr/grød eller som aftensnack til en kop the og lidt frugt. De forskellige EASIS-barer har jeg stor glæde af, når jeg er på farten, og har som minimum ALTID én bar i tasken + et par forskellige æsker med bolcherne.

Du kan følge Anna Eiholm på Instagram: @annaeiholm

Lisa Lents, Europamester i Taekwondo og tidl. Miss World Danmark

”EASIS er super godt at starte dagen med!”

Når man gerne vil føre en sund livsstil, men samtidig har en sød tand, er EASIS et super godt alternativ, når man ønsker at formindske forbruget af sukker og fedt. Jeg har længe brugt EASIS produkter i min hverdag, og nogle af mine must-haves er Jordbærmarmelade, som jeg bruger på proteinpandekager, og den lækre Rugbrøds Crunch og Choko Crunch fyldt med kostfibre, som er super gode at starte dagen på.

Lisa Lents er partner i Lents Taekwondo, og hun er tidligere Europamester og Junior Verdensmester i Taekwondo.

Mød hende på www.facebook.com/LentsTaekwondo og på Instagram @lisalents

Jane Agergaard, klinisk diætist og sundhedscoach ved Diætist- & Sundhedshuset Aarhus

"Ingen begrænsning - blot sund fornuft"

Som diætist tager jeg altid udgangspunkt i den enkelte person og den mad, som mine klienter kan lide, og som passer til netop deres hverdag. Her kommer EASIS-produkterne ofte ind i billedet, da disse ofte er nemme at integrere i hverdagen og have med på farten. Mange af EASIS-produkterne lever op til mine klienters ønsker i forhold til vægttab, da de smager sødt, men er lave i kalorier. Det er dejligt og motiverende, når man kan sigte efter ønskevægten uden, at det går ud over velværet og madhyggen i dagligdagen.

Du kan booke tid ved Jane til en individuel samtale eller et gruppeforløb på www.diaetistogsundhedshuset.dk eller sende hende en mail på: jane@diaetistogsundhedshuset.dk

Du kan også følge Jane på facebook her: https://www.facebook.com/diaetistsu...

Camille Wagner, Personal Trainer, Kostvejleder, Atlet og Inspirator

"Easis gør det lækkert at leve sundt og nemt"

Jeg brænder for at videregive min kærlighed til styrketræning og sundhed. Og min store passion er at lære andre hvordan, de kan forme deres krop til det optimale – både igennem træningen, men i særdeleshed også igennem den rette kost.

Mit budskab er: Spis rigtigt - så vil du aldrig opleve sukkertrang, og du vil tydeligt både se og mærke det på din krop. Mit mantra er at lære andre at leve sundt på en lækker, sjov og nem måde, som de fleste kan være med på. Sundhed handler om den enkeltes livsstil og vilkår; vi er alle forskellige, og det er vigtigt, at alle skaber deres egen sunde livsstil. Jeg er imod fanatisme og for sund fornuft - derfor bruger jeg EASIS produkter i min egen hverdag.

Du kan følge Camille på Instagram: @cwtrainingdk og på hendes blog på CWTraining/

Christina Sylvest-Noer, Langdistanceløber, blogger og mor til 2

”EASIS gør det lettere at få en bid af kagen”

I 2014 stod jeg på Rigshospitalets barselsgang. Af alle steder stod der en badevægt dér. Jeg vidste godt, at min graviditet havde været præget af hormoner og manglende rygrad, men alligevel gik et chok igennem mig, da jeg så tallet 103,8 kg! Derfra begyndte en sej og hård kamp mod graviditetskiloene og mange års yoyovægt.

I dag viser vægten et samlet vægttab på 40 kilo. Motion, sund kost og produkter med et sukkerreduceret indhold er alt sammen en del af de værktøjer, jeg bruger, for at holde en stabil vægt og en sund balanceret livsstil. For mig giver det mening at være EASIS Ambassadør, fordi EASIS gør det lettere at få en ”bid af kagen” uden at indtage de mange kalorier, der ofte følger med. Mit ultimative yndlings-EASIS-produkt er cornflakes. Både som morgenmadsprodukt, men også som en knasende tekstur i kager, sunde snacks og madlavning.

Følg Christina på bloggen MigOgMorskabet.dk og på Instagramprofilen Mig_Og_Morskabet
EASIS produkter til enhver lejlighed!

Få inspiration til hvordan du kan anvende EASIS produkter til alle dagens måltider. Lige fra morgen til aften. Se de mange spændende og nemme opskrifter her på siden.

Få inspiration!

Tilmeld dig EASIS nyhedsbrev og vær den første til at høre om nye produkter, opskrifter, kost & ernæring og meget mere.

EASIS A/S   |   Klamsagervej 29   |   DK-8230 Åbyhøj   |   Tlf. +45 70 20 24 55   |   Fax +45 70 20 24 56   |   easis@easis.dk
Klik mig
0