EASIS Ambassadører

Vi har hos EASIS en masse engagerede ambassadører, som hver dag hjælper os med at sprede budskabet om fordelene ved at reducere sit indtag af sukker. De giver masser af tips og idéer til opskrifter, kostomlægning, lækkerier og hygge - alt sammen uden tilsat sukker. Læs mere om dem her og følg dem gerne på deres egne medier som facebook, instagram og blogs.


Camilla Drabo, Madblogger

Camilla Drabo, Madblogger

“EASIS produkter hjalp mig til et sundere liv”

For snart 4 år siden valgte jeg at ændre min livsstil 100% og på 1 år og 8 måneder, tabte jeg mig lidt over 90 kg. Her var EASIS produkter til utrolig stor hjælp. Jeg må indrømme, at produkterne var helt nye for mig, men de blev hurtigt fast inventar i køkkenskabene. De gjorde det nemmere ikke at ‘falde i’ og søge til de mere usunde ting, når den søde tand begyndte at rykke på sig. EASIS produkter er gode til at stille den lille sult om eftermiddagen, når kroppen har brug for andet end lige gulerødder.

I dag gør jeg stadig brug af produkterne i min hverdag, både når jeg er på farten, men også når jeg eksperimenterer i køkkenet og bager sundere lækkerier. EASIS gjorde det meget nemmere for mig at ændre min livsstil. Det er fantastisk, at der findes disse alternativer, som tilmed smager skønt.

Du kan følge Camilla her: @camilladrabo. Blog camilladrabo.bloggerspoint.dkAnnette Svendsen, sundhedsblogger og livsnyder

Annette Svendsen, sundhedsblogger og livsnyder

“EASIS gør det muligt at være livsnyder uden at gå på kompromis med sundheden”.

I september 2012 nåede jeg bunden. Jeg havde nået en vægt på 130 kg og et BMI tæt på de 50. Jeg har været massivt overvægtig hele mit liv. Vi har livsstilssygdomme i min familie - hjertekarsygdomme/diabetes type 2. En nat i september 2012 fik jeg voldsomt ondt i brystet, smerter som strålede ud i venstre arm. Jeg kendte de symptomer. Jeg svor, at hvis der intet var galt, så var tiden inde til at sige farvel til min gamle livsstil. Fra den dag begyndte jeg at tabe mig og inden for 1,5 år havde jeg tabt 75 kg og nåede ned på en vægt på 55 kg og et BMI på 20. Jeg lærte EASIS produkterne at kende, fordi jeg elsker søde sager, men dem kunne jeg ikke få under mit vægttab. Jeg begyndte at lave mine egne opskrifter og brugte dertil EASIS produkterne. Det er blevet en livsstil...min livsstil. Hele min familie og mine venner er blevet omvendt. De har opdaget, at et liv #udentilsatsukker rent faktisk er fyldt med smag.

Du kan følge Annette på Instagram: @asbeanie

Malene Eldrup, Bikini Fitness Atlet

Malene Eldrup, Bikini Fitness Atlet

"Jeg kan sagtens komme til at spise EASIS Smørepålæg med ske…”

Eftersom de fleste af mine måltider er tilrettelagt efter en speciel kostplan, og til tider godt kan være lidt kedelig, er ketchup fra EASIS guld værd i min hverdag! Kan simpelthen ikke undvære den. Udover det er jeg taknemmelig over, at EASIS har lavet deres Smørepålæg med hasselnødder og kakao. Den bruger jeg hver eneste gang, jeg har cheat meals, fx på min grød, proteinpandekager eller hjemmebagte boller.

Du kan følge Malene på Instagram: @maleneeldrup
Janni Askov, blogger

Janni Askov, blogger

“EASIS dækker mine behov med god samvittighed”

Jeg hedder Janni og så længe jeg kan huske tilbage, har jeg været overvægtig. Jeg har utallige gange været på slankekur, tabte mig, men tog det hele på igen + ekstra. Jeg var i mange år afhængig af mad og især sukker. Det var et misbrug. I 2015 ændrede jeg min livsstil fuldstændigt. Jeg fik via svar på blodprøver at vide at jeg var uhyggeligt tæt på at have sukkersyge, faktisk kun et tal fra. Her startede min rejse - jeg havde ikke tid til bare at lade stå til. Jeg måtte finde ud af, hvad der virkede for mig. Og jeg vidste bare, at jeg ikke skulle fastlåse mig på en stram diæt, for så ville jeg falde i.
Jeg har i dag tabt 54 kg og jeg er ikke i nærheden af at have sukkersyge længere. EASIS har hjulpet mig hele vejen, jeg vil altid have en sød tand, og med det store udvalg af produkter EASIS har, så bliver mine behov dækket.

Du kan følge Janni på instagram: @janniaskov  og på hendes blog: janniaskov.bloggerspoint.dk  

Kirsten Vange, Blogger

Kirsten Vange, Blogger

“Restriktioner vil aldrig være vejen til en sund livsstil i mental balance”

Jeg smagte første gang en EASIS bar for flere år tilbage, da jeg var helt “grøn” i fitness-verdenen og ønskede at optage sundere vaner. Jeg blev overrasket! Min gængse opfattelse af sund kost som værende smagsløst og kedeligt faldt fuldstændig til jorden. Hvis man kan spise fødevarer, som tilfredsstiller lyst og behov uden tilsat sukker, hvorfor så ikke gøre det? EASIS’ produkter har fulgt mig i min hverdag lige siden. For mig er det ikke et spørgsmål om at opstille restriktioner, men et spørgsmål om tilvalg og at leve en tilværelse i fysisk, såvel som mental balance.

Følg Kirsten på Instagram: @kirstenvange

Regitze Fuglsang Andersen

Regitze Fuglsang Andersen

“Jeg er en stor chokolade gris - og det gør EASIS meget nemmere”

Min hverdag er præget af struktur omkring min sundhed med kost og min træning! Og min sundhed indebærer chokolade hver eneste dag. EASIS har et kæmpe udvalg af forskellige produkter med chokolade - lys, mørk, mint, chokolade sovs, deres smørrepålæg osv osv. Jeg har ikke dårlig samvittighed over at spise “almindelig” chokolade MEN EASIS gør det bare nemmere plus at jeg kan spise endnu mere! Og sundhed eller vægttab handler alt sammen om de rigtige mængder - og jeg er til store mængder!

Jeg er bare pjattet med det store udvalg om det er toppings til min havregrød eller en af deres mange forskellige barer til når jeg er på farten efter træning eller på vej hjem fra arbejde - eller jeg har lyst til is en lørdag aften. Det slukker altid min søde tand!
Der er noget for enhver smag og alle kan blive tilfredsstillet med enten det ene eller det tredje..

Du kan følge Regitze på Instagram @sundtvaegttab
Tanja Sønderby, fysioterapeut og personlig træner

Tanja Sønderby, fysioterapeut og personlig træner

“ Stærk & Glad med EASIS.”

EASIS har en masse lækre alternativer til mange dagligvareprodukter, som jeg er kæmpe fan af. Jeg har arbejdet længe på at finde en balance i forhold til min kost, og det er bl.a også noget af det, jeg arbejder med sammen med mine klienter. Der skal være plads til det hele. Når man ønsker lidt mere fokus på sit energiindtag, er EASIS’ søde og salte alternativer fantastiske. Jeg er især vild med deres ispinde og chips, som er et virkelig godt alternativ til ‘normale’ chips. EASIS gør det nemmere at holde en sundere livsstil uden at føle, at man mangler noget. Det er vigtigt for mig.

Du kan følge Tanja her: Facebook: Tanja Sønderby  
& Instagram: @tanjasoenderby  

Brøndby IF

Brøndby IF

”EASIS sørger for energi på farten”

Når man spiller kvindefodbold på topplan i Danmark, er man altid på farten -  mellem morgentræning, arbejde eller skole, holdtræning og på lange busture til Jylland. Det er vigtigt for os at have energi til hele dagen, og EASIS-produkterne er gode at have med i tasken, når vi er undervejs eller som et lille måltid efter træning og kamp.

Du kan følge Brøndby IF på Facebook: https://www.facebook.com/brondbywom...  og Instgram: @brondbywomen
Heine Pedersen, Bodybuilder og Precision Nutrition Coach

Heine Pedersen, Bodybuilder og Precision Nutrition Coach

”EASIS hjalp mig til sundere vaner.”

Efter et motorcykeluheld endte jeg i kørestol. Imod alle odds og lægernes forudsigelse, lykkedes det mig at komme ud af kørestolen og langsomt kæmpe mig tilbage i form. Der var dog kommet en del ekstra kilo på kroppen, så der skulle en kæmpe livstilsændring til. Jeg kendte allerede EASIS, da der er diabetes i min familie, så de mere usunde produkter blev hurtigt skiftet ud med de bedre alternativer fra EASIS. I dag er jeg konkurrerende bodybuilder og har blandt andet taget Precision Nutrition uddannelsen, hvilket gør, at jeg i dag også har kompetencerne til at kunne hjælpe andre med lave en livstilsændring.

Du kan følge Heine på instagram: @heine_np  
Ian Millenium, cykelrytter, Danish Champion XCO 2017

Ian Millenium, cykelrytter, Danish Champion XCO 2017

”Jeg kan snacke EASIS uden at mit blodsukker ryger i vejret.”

Cykelryttere går generelt meget op i kost og ernæring. Et par hundrede gram for meget kan gøre hele forskellen på en hård etape. EASIS hjælper mig til at kunne synde, uden at skulle betale prisen ved den næste konkurrence. I en hverdag med studie, en masse træning og meget tid i køkkenet, er det dejligt at kunne bevare et stabilt blodsukker. Med EASIS undgår jeg et kortvarigt energi-rush efterfulgt af træthed og sult. På de lange træningspas på cyklen er det dejligt at kunne spise en bar, som indeholder kulhydrat, uden at det stammer fra ren sukker. Jeg har altid nydt morgenmåltidet meget, og er glad for at kunne erstatte de kedelige havregryn eller den sukkerfyldte mysli med de forskellige varianter fra EASIS. Min favorit er Granola Hørfrø. I sommerhalvåret nyder jeg ofte koldskålen, som har en dejlig smag af sødlig vanilje og et friskt strejf af citron.

Følg Ian på Instagram:@ian_millennium  

Tina Bianca Mosekjær Madsen, Online kost- og træningsvejleder.

Tina Bianca Mosekjær Madsen, Online kost- og træningsvejleder.

“ EASIS er for alle! Alternativer der smager så autentisk holder 100%”

Begræns i stedet for at forbyde. Det er mit mantra, når det kommer til kosten. Men med produkter fra EASIS er der altid plads til lidt mere, da det er uden tilsat sukker og med færre kalorier. EASIS produkter hjælper rigtig mange med at få nedjusteret det relativt høje indhold af tilsat sukker i deres daglige kost. I et fedmefremmende samfund, hvor dårlige vaner fylder en del, er min store lidenskab via mit arbejde at gøre madlavning til en leg. “Sund” mad skal ikke smage “sundt”. “Sund” mad skal smage godt! Og Easis har virkelig fanget den vigtige del. Det brede velsmagende sortiment gør det nemmere for rigtig mange, at slippe al den unødvendige sukker i dagligdagen. Der skal være plads til det hele i en sund varieret kost, men hvorfor ikke spare på både sukkeret og kalorierne, hvis du stadig kan opnå fuld nydelse og tilfredshed? Jeg har selv benyttet mig af mange af Easis produkterne i mange år. Ingen fanatisme - Blot sund fornuft. Jeg elsker at eksperimentere med alternativer i køkkenet. Både til mine klienter, men også for at inspirere andre til velsmagende lækre alternativer. Jeg elsker personligt is. Og mit favorit produkt fra EASIS er helt klart jordbærisen og isbaren med mørk chokolade. Smager så autentisk, men lav på kalorier. Win/win! Og så er jeg vild med den nye SIMPLY serie, hvor EASIS nu omfavner endnu bredere. EASIS er for alle - og jeg er kæmpe fan!

Følg Tina på Instagram: @iformmedtina  

Jeanette Koch Andersen. Kok og personlig ernæringscoach.

Jeanette Koch Andersen. Kok og personlig ernæringscoach.

I 2009 valgte jeg at ændre mit liv og mine vaner og tabte 46 kg på 7 mdr. Efterfølgende fik jeg lyst til at give ud af det. Både dele min historie, men også give noget til andre, der stod i samme situation, som jeg selv gjorde dengang. Jeg ville være med til at gøre en forskel for andre mennesker og hjælpe dem på rette vej, fordi jeg om nogen vidste, hvor svært det kunne være at finde og vedligeholde motivationen for at tabe sig og hvilken fantastisk følelse, det giver, når man har nået sit mål. Jeg ville kunne forstå dem, føle med dem og sætte sig ind i deres tanker, fordi jeg selv havde været der. I mange år valgte jeg, at være selvlært og lære så meget som muligt på den måde, men for at blive endnu klogere på det, tog jeg en kostvejleder uddannelsen + specialet "børn og overvægt". Det er super fedt, at jeg kan rådgive mine klienter til at vælge et produkt som EASIS!

EASIS er det mest fantastiske koncept! Jeg elsker, at man kan købe noget, der har et lavt indhold af kalorier, ingen tilsat sukker, mindre fedt, højt indhold af protein og samtidig smage syndigt! Det er lækre produkter, der smager af noget, og man kan spise det med god samvittighed! Det er SÅ fedt, at der er så meget at vælge imellem. Både til at gå i køkkenet med, men også lækre færdiglavede produkter. Derudover er det fantastisk, at det kan købes overalt i vores supermarkeder og ofte er på tilbud!

Følg Jeanette på Facebook @Jeanette-Støt kampen mod kiloene og Instagram:@jeanettekochandersen  
Jeanette, Type 2 diabetiker

Jeanette, Type 2 diabetiker

Jeg har været type 2 diabetiker i 12 år, og det var et rent held, at min læge opdagede det. Hans kommentar var, at jeg ikke lignede en! Øh hvordan ser en diabetiker lige ud? Men fordi jeg ikke var tyk, så kunne jeg åbenbart ikke få diabetes i hans øjne.
Jeg måtte derfor finde nye alternativer til især de søde sager og tænke endnu mere over, hvad jeg spiste, og det var derfor kanon at opdage EASIS produkterne, så jeg ikke behøvede at føle mig udenfor, når de andre spiste kager mv.
Jeg skulle lige vænne mig til den anderles søde smag, men nu kan jeg ikke leve uden.
Jeg bruger altid en slags crunch på min A38 og det mætter indtil frokosten. I weekenden er det den mørke chokolade jeg bruger på brødet.

Jeg har et travlt job som serviceleder, og jeg kan derfor godt glemme at spise frokost, så er det godt at have nogle barer liggende i skabet, indtil jeg kan få noget mad, så mit blodsukker ikke dykker for meget. Det er nemlig ikke spor behageligt.
Når jeg bager kager, bruger jeg opskrifterne fra Diabetesforeningen, og der er det godt med sukkererstatninger, som ikke påvirker mit blodsukker. Jeg er blevet stor tilhænger af marcinpanbrødene, og kan slet ikke forså at jeg tidligere var vild med den rigtige marcipan.

Følg Jeanette på Instagram: @jeanetteshome  

Helle Pedersen

Helle Pedersen

”EASIS hjalp mig i kampen mod kiloene”

Jeg har altid haft problemer med at holde et vægttab, men EASIS produkterne har gjort det meget nemmere for mig. Jeg bruger dagligt EASIS produkter, fordi jeg har fundet ud af, at kalorietælling er vejen frem for mig og her er er EASIS produkterne en stor hjælp. De gør det muligt at spise kager og is og samtidig holde styr på kalorieindholdet.

Du kan følge Helle på Instagram på @helle.for.helle


Isabella, madfotograf og opskriftsudvikler

Isabella, madfotograf og opskriftsudvikler

”EASIS kommer mig altid til undsætning, når den søde trang banker på i hverdagen”

Mit navn er Isabella, jeg er 24 år og bor i Aarhus. Til hverdag er jeg studerende og kører min madblog ’bellasmadunivers.dk’ og min instagramprofil ’Isabellavlk’. Jeg elsker at inspirere andre til at lave fornuftig hverdagsmad - uden restriktioner.

Jeg elsker søde sager, men jeg prøver at undgå at spise det i hverdagen. Det er her EASIS kommer ind i billedet. Jeg har tidligere haft svært ved at finde alternativer til søde sager, som rent faktisk smagte godt. Så fandt jeg EASIS, og jeg har svoret til deres produkter uden tilsat sukker lige siden. Jeg knuselsker f.eks. deres Crunch, Perfect Sød, chips og alle deres is.

Jeg går meget op i en balanceret kost, hvor der skal være plads til det hele. Både det usunde og det sunde. Men for mig er det, som nævnt, vigtigt, at jeg i hverdagen holder mig fra at indtage for meget sukker. Derfor er nogle sundere alternativer uden sukker, virkelig værdsat hos mig.

Du kan følge Isabella på instagram: @isabellavlk

Trine Schmidt Berggreen, instruktør og sundhedsblogger

Trine Schmidt Berggreen, instruktør og sundhedsblogger

”EASIS laver de bedste alternativer til søde sager”

Jeg prøver altid at se det positive frem for det negative, og da jeg opdagede EASIS produkterne, var det også med åbne arme. Jeg er slet ikke blevet skuffet på nogen måde. Elsker at deres produkter er uden tilsat sukker, og at kcal indtaget er en del lavere end i tilsvarende produkter

Ved siden af mit alm. arbejder, er jeg instruktør i et fitnesscenter, hvor jeg underviser 3-4 gange om ugen. Jeg har det bedst, når jeg er aktiv, da det giver mig en masse skøn energi ind på kontoen.

Min instagram profil, bruger jeg flittigt. Her prøver jeg, at inspirere andre til at komme op af sofaen, og til at spise sundt og varieret, uden at det kræver den store madvidenskab. Det er vigtigt for mig, at intet er forbudt, det handler om balance.

Sådan har det ikke altid været…. ”Fra sofakartoffel til danseinstruktør” blev jeg engang beskrevet i en artikel, og den titel rammer 100% plet. Har tabt et halvt menneske siden jeg rejste mig fra sofaen, og lever nu et aktivt og sundt liv fyldt med masser af energi, som jeg glædeligt deler ud af.

Du kan følge Trine på instagram: @tsb1977
Frederikke Isabella Houlby

Frederikke Isabella Houlby

"Easis har gjort det muligt for en slikmund som mig, at foretage en livsstilsændring. Jeg føler mig sund og glad, både fysisk og mentalt".

Jeg har hele mit liv levet med en "yoyo-vægt" og været på et utal af kure! Vægten er gået hurtigt ned og lige så hurtigt op igen. Efter min anden graviditet havde jeg det så dårligt i min egen krop, og jeg blev ked af når jeg så mig selv i spejlet. Jeg tog derfor en beslutning om at ændre livsstil, så jeg kunne tabe mig de klassiske sidste graviditetskilo og mere til! I håbet om at få det bedre med mig selv. Det var vigtigt for mig, at det ikke blev en kur fuld af restriktioner, men at jeg fandt en balance mellem at leve sundt og at nyde livets goder. Jeg har altid været en vaskeægte slikmund, dén vane syntes jeg var svær sådan lige at ændre på. Men jeg fandt ud at jeg ikke behøvede undvære noget for at kunne tabe mig og ændre livsstil. Så ud med restriktionerne og ind med alternativer! Easis har spillet en stor rolle under mit vægttab, da deres produkter hjælper mig med at finde lækre kalorielette alternativer uden tilsat sukker. Nu har jeg tabt mig - 20kg og min nye livsstil holder ved. Jeg er blevet gladere for mig selv, og jeg bruger fortsat mange af Easis produkter i det daglige. Topper fx dagligt min skyr med Easis kirsebærsovs eller grød.

Jeg har altid elsket at bage og lave søde sager i køkkenet, og nu er der gået helt sport i at eksperimentere med opskrifter der er uden tilsat sukker. Easis har så mange alternative produkter at søde med til bagning, som jeg nu bruger. Det giver så god mening for mig!

Du kan følge Frederikke på instagram: @frkfritten

Laura Lander, madnørd og studerende

Laura Lander, madnørd og studerende

Mit navn er Laura - Madnørd, studerende, altid haft hjemme i Aalborg, nyder at være social og styrketræne samt gå lange ture mens årstiderne skifter.

Jeg holder af at gå på opdagelse i nye alternative fødevarer og elsker at eksperimentere i køkkkenet. Instagram er et sted, der har givet mig mange nye bekendtskaber, og jeg sætter stor pris på at dele forskellige farverige øjeblikke fra min hverdag her.
En passion er at kunne inspirere andre med billeder og opskrifter til nærende, sunde og lækre hverdagsretter – men der skal være plads til det hele. Jeg prioriterer sukkerfrie alternativer til daglig, og med Easis er der ikke kompromis med smagen af denne grund. Jeg kan bestemt ikke undvære Easis Perfect Sød til min daglige havregrød og mange bageopskrifter, og ligeledes er Biscuit Toffee bar en favorit!

Følg Laura på Instagram @lauralandeer

Louise El-Tannoukhi

Louise El-Tannoukhi

Jeg er kæmpe fan af produkterne fra Easis når den søde tand melder sig!

Produkterne smager så syndigt at det er svært at tro på at det er uden tilsat sukker.
Mine favoritter er sour cream & onion chips og isbaren er min ALL time favorit om sommeren!

Du kan følge Louise på Instagram @louiseslivsstil
Liselotte

Liselotte

“Easis giver plads til søde sager, også i hverdagen!"

Jeg elsker alt leve sundt men jeg elsker også kage og andre søde. Jeg har i forbindelse med min livsstilsændring virkelig fået øjnene op for at jeg stadig kan nyde chokolade, spise chips, kage osv. uden at springe kalorieregnskabet. Easis har et stort og lækkert udvalg, som gør at man ikke behøver undvære og samtidig giver mulighed for at eksperimentere og være kreativ med maden, som jeg elsker!

Jeg har mange Easis favoritter, men i mit skab finder man altid: Easis Sour Cream & Onion chips, Easis lys pålægschokolade, sukkererstatning og Easis barer, som jeg altid har med i tasken.

Du kan følge Liselotte på Instagram @liselottea


Mette Elkjær

Mette Elkjær

“Easis hjælper mig til vælge de kaloriefattige alternativer i hverdagen”

Mit univers er måske lidt anderledes end de fleste af Easis’ ambassadører. Jeg er indehaver af Instagram og kagebloggen ‘metteskuttercakes’.

Jeg lever selvfølgelig ikke kun af kage! Jeg går meget op i en balanceret livsstil, hvor intet er forbudt. Jeg er stor fan af Easis’ produkter, da jeg bruger dem som de kalorie/sukkerfattige alternativer i min hverdag.
Til hverdag arbejder jeg som grafisk designer, og derfor sidder jeg ned det meste af dagen fra 8-16.
Ved at vælge Easis’ kaloriefattige produkter kan jeg holde vægten uden at undvære noget og det er utroligt vigtigt for mig!

Du kan følge Mette på Instagram @metteskuttercakes
og finde kage- og dessertopskrifter på hendes blog: www.metteskuttercakes.dk


Malou Kjær

Malou Kjær

”EASIS – Hvor livet igen begyndte og kærligheden aldrig slutter”

For godt og vel 5 år siden, begyndte jeg stille og roligt at tage mere og mere på i vægt, uden rigtigt selv at opdage det. Måske opdagende jeg det egentlig, men jeg følte mig ude at stand til at afværge. Jeg prøvede diverse slankekure, udsultninger, mm. men hver gang røg jeg lige tilbage i samme hul. For 1,5 år siden nåede jeg min kampvægt og det var der jeg tog beslutningen, der viste sig at blive en af de bedste i mit liv. Jeg valgte at tage kampen op og give ketogen kost en chance. Med skepsis gik jeg i gang med at læse og lære om kosten. Det gav overhovedet ikke mening for mig, at man pludselig måtte spise så meget lækkert, som man førhen havde lært var forbudt. Jeg tænkte, at jeg umuligt kunne tabe mig på den måde. Mere fedt, mindre kulhydrat - skulle være vejen til vægttab. Jeg var skeptisk, men sprang ud i det med hovedet først. Der gik ikke længe, før jeg mærkede forandringerne ramme. Jeg tabte mig hurtigt de første kilo og det gav mig motivationen til at fortsætte. Jeg blev mere og mere nysgerrig, for jeg følte jo ikke det var en rigtig kur. Alt virkede så uvirkeligt og på samme tid så fantastisk. Udover vægttabet, som nu har nået 23 kg, gik det op for mig, at mine cravings forsvandt. Det samme gjorde min konstante knurren i maven. Jeg havde også i længere tid døjet med hovedpine, men sørme om den ikke også pludselig forsvandt. I takt med alt dette mærkede jeg også en øget energi i hverdagen. Jeg fik et langt større overskud. EASIS har gennem hele forløbet spillet en stor rolle for mig. EASIS produkter har gang på gang reddet mig fra, at falde tilbage i det der dybe hul. EASIS har på mange måder været med til, at opfylde mit ønske om et sundere og mere lykkeligt liv, som i den grad er værd at leve.

Du kan følge Malou på Instagram @vaegttabmedmalou


Sara Thuesen

Sara Thuesen

”EASIS har gjort det nemmere for mig at leve sundt og velbalanceret uden mangler”.

Jeg hedder Sara og er 30 år. Jeg arbejder som sygeplejerske i psykiatrien og har derudover en aktiv hverdag med træning 5-6 gange om ugen. Jeg er en madglad pige, der sætter stor pris på en sund og varieret kost, hvor jeg ikke går på kompromis med smagen. Jeg har kæmpet med min vægt i flere år, hvor jeg har haft tendens til overspisninger og dermed yo yo vægt. Efter jeg er blevet mor valgte jeg at dette skulle være et slut kapitel og jeg har endelig fundet en balance med en livsstil hvor jeg ikke længere fokusere på usunde og forbudte madvare. Jeg går i stedet efter princippet ”alt med måde” hvor jeg tænker mere over mit daglige madindtag og ofte vælger sundere alternativer og her slår EASIS aldrig fejl, hverken på kvalitet eller smag som jo lige præcis er det der betyder noget for mig. Jeg synes der er kommet rigtig mange gode produkter der kan bidrage til sundere måltider, en snack på farten, en slik aften osv osv. Derfor er EASIS ofte et første valg for mig.

Du kan følge Sara på Instagram @saratxj


Amanda Nedergaard

Amanda Nedergaard

“Easis hjalp en sukkergris som mig, til at nyde uden dårlig samvittighed!”

Mit Navn er Amanda Nedergaard og jeg hjælper til dagligt mange mennesker med at opnå det mål, jeg selv har opnået!
Jeg har på en lang og lærerig rejse tabt mig 40 kilo. Jeg endte med at blive så bidt af min nye livsstil at jeg uddannede mig som kostvejleder, senere hen som sportsguide hvor jeg var sports instruktør i udlandet, og derefter tog jeg min personlig træner uddannelse!

Jeg ved hvor meget det gjorde for min sundhed, selvværd og liv at tabe mig og derfor arbejder jeg nu som online coach hvor jeg hver dag brænder for at hjælpe andre i min situation med at opnå deres drøm om at føle sig tilpas og elske sig selv i deres krop!

Easis har altid været en del af mit vægttab, lige fra starten! Og er nu også en stor del af mine klienters liv.
Jeg valgte Easis først og fremmest for de færre kalorier og uden raffineret sukker, men når smagen nogle gange var bedre end de vare med tilsat sukker så kunne jeg ligeså godt vælge det sundere valg så jeg kunne nyde det med god samvittighed- Det var en ren win win situation!

Easis perfect sød har alle dage været fast inventar i min køkkenskuffe. Den er must have som en sukkergris som jeg!  Så meget at jeg fik det fragtet helt til bulgarien, spanien og albanien da jeg var guide! :-D
Men generelt har jeg altid haft Easis i mine skabe da de hjælper mig til en sund og sød hverdag - lige som jeg kan lide det!

Du kan følge Amanda på Instagram: @nedergaardfitness og på Facebook:@Amanda.Nedergaard.kostvejleder


Natasha Fanefjord Milán, madblogger og opskriftsudvikler

Natasha Fanefjord Milán, madblogger og opskriftsudvikler

”Med EASIS går du ikke på kompromis med smagen”

Det er sjældent at produkter uden tilsat sukker, kan gøre op med de sukkerrige produkter som man ofte craver men EASIS har fundet hemmeligheden til velsmagende, søde produkter.

Jeg bruger tit EASIS produkter som erstatning, når jeg skal udvikle nye opskrifter, som skal være uden tilsat sukker og EASIS gør det nemt for mig, at udvikle gode og velsmagende, sunde opskrifter som både jeg selv og mine følgere nyder godt af.  
Det betyder at man kan med ro i sindet og glæde for hjernen, kan få stillet sin trang uden at gå på kompromis med smag.

EASIS har hjulpet mange der døjer med overvægt og sygdom gennem tiden – deriblandt mig, som lider af PCOS og et par ekstra kilo på sidebenene, til en sundere hverdag og med deres mange produkter på hylderne, findes der noget for enhver.

Du kan følge Natasha på Instagram: @madogdessert.dk, Facebook:@madogdessert.dk eller på bloggen: www.madogdessert.dk


Signe Kahle Caspersen

Signe Kahle Caspersen

"EASIS gør min livstil sjov og motiverende"

Vi skriver 2021 i kalenderen jeg er 31 år, og mor til 2. Jeg har derudover et stillesiddende job, og jeg er nød til at prioritere at få mig rørt.
Jeg har de sidste 6 år kæmpet med overvægt. Været under forskellige forløb, og tabt mig men samtidig har det ikke været holdbare løsninger for mig.  

For mig handler det ganske enkelt om at have styr på mit kcal indtag, og finde sunder og sjovere alternativer uden, at jeg føler jeg mangler noget. Det kan jeg med EASIS.

Da jeg fik min søn i 2016 havde jeg været igennem en nærmest stillesiddende graviditet med sygemelding, og det gør jo ikke noget godt i forhold til vægten at skulle holde sig i ro.  
Jeg endte med at tage 33 kg. På og jeg husker tydeligt min mands reaktion da jeg skulle oplyse min vægt, under kejsernit indgrebet

Jeg vidste godt jeg var for stor, og at jeg havde taget meget på, og en efterfølgende tid med Barsel som ikke nødvendigvis var det fedeste med et barn der skreg 20 timer i døgnet, ja så fandt jeg hurtigt en vej, til at fastholde min beslutning om at jeg i hvert fald ikke skulle være større. Dengang blev EASIS også brugt til at holde mit blodsukker niveau oppe. For at stå i køkkenet dagen lang var ikke muligt for mig.  

Jeg blev mere og mere bevidst og jo længere hen i Barslen fandt jeg da også ud af at lange gåture gav et sovende barn i længere tid. Så jeg gik meget, og jeg elskede at uanset hvilke steder jeg kom forbi, var det altid muligt, at købe et EASIS produkt.  

En sund livsstil er for mig vigtigt, i trit med at jeg lider af Morbus Crohn, og alt for kcal fyldt og fed mad, ja vi er ikke gode venner på den lange bande.
I mit hoved er en sund livsstil noget som gør en glad, det betyder derfor ikke at jeg ikke kan gribe til fadet, når der skal blandes bland selv slik ved købmanden med børnene.  
Jeg spiser bare ikke hele posen men prioritere et par stykker.  

Det handler om Balance og at man ikke skal gøre det besværligt frem for sjovt - det giver EASIS mig.

Du kan følge Signe på Instagram: @signekahle


Sandy Aaby Pedersen

Sandy Aaby Pedersen

Mit navn er Sandy Aaby Pedersen, og jeg er mor til 4 børn.
Jeg er uddannet kostvejleder og driver virksomheden Sandyaabypedersen, hvor jeg hjælper andre med at nå i mål med deres ønsker, drømme og mål. Jeg arbejder med den mentale del i en livsstilsændring samt øver balancen og madro i en livsstilsændring uden at gå på kompromis. Jeg laver desuden opskrifter og kostplaner.

Jeg havde i 2020 et mål om at blive en bedre udgave af mig selv, at føle mig tilpas indeni, og når jeg så mit spejlbillede.
Efter 4 børn inkl tvillinger skulle prioriteten nu være “selvprioritering”, i en travl hverdag og uden at give afkald på noget, men blot ved at tænke smartere og også bruge EASIS produkter.

2020 blev året hvor jeg tabte 50 kg, og hvor jeg øvede og lærte at prioriterede mig selv. Jeg har et positivt og sundt forhold til kost og ernæring. Jeg er vild med at lave mad, lave madopskrifter med og uden kalorier beskrevet til både min Instagram, kostplaner og klienter i forløb hos mig.

Mine favorit EASIS produkter er: Perfect Sød, bolsjer, caramel popcorn, is, æble- og jordbærgrød, chokolade - alle smage, chokoladeknapper, pålægschokolade, musli og crunch.

Du kan følge Sandy på Instagram: @sandyaabypedersen


Natascha Hansen, fitnesspige, kostvejleder og opskriftudvikler

Natascha Hansen, fitnesspige, kostvejleder og opskriftudvikler

Mit navn er Natascha, jeg er en ung pige på 27, snart 28 år.
Jeg er bosat i Aalborg sammen med min kæreste og vores lille kat Lilly.

Til hverdag går jeg utrolig meget op i træning og sund kost. Jeg har stillet op i fitness konkurrencer som bikinifitnessatlet.
Det er nu lagt på hylden og jeg fokusere nu på at få en sund tilgang til træning, kost og kropsbilledet - efter en ungdom med spiseforstyrrelse.
Derudover bruger jeg utrolig meget tid i køkkenet på at udvikle sundere, uden tilsat sukker, proteinrige opskrifter.

Idet både min kæreste og jeg går meget op i træning og sundhed forsøger vi at mindske indtaget af sukker - og der kommer Easis’ mange produkter os til gode!
Vi sætter stor pris på at man stadig kan nyde den gode smag og store udvalg af lækre produkter hvor der ikke er tilsat sukker.
Jeg bruger altid Easis i mine opskrifter for at mindske indholdet af sukker deri.
De mest bruge er Easis’ fantastiske sukker erstatninger såsom Easis Florsød, multisød og perfectsød!
Og jeg må indrømme at jeg har en svaghed for Easis cookies med orangesmag samt Easis faktiske is!

Du kan følge Natascha på Instagram: @Nataschaholch eller  @madmednatascha


Sandra Rosenkrantz

Sandra Rosenkrantz

Mit navn er Sandra Rosenkrantz og mor til 2 små drenge på 3 år og 6 mdr.
Jeg er uddannet kostvejleder og har specialet "børn og overvægt".
Jeg driver idag Vægtbalancen, hvor jeg hjælper andre med at nå i mål med deres drømme. Samt lære dem om balancen i en livstilsændring uden at gå på kompromis.

I min første graviditet tog jeg 30 kilo på med den store, disse blev tabt 9 måneder efter fødslen. Desværre tog jeg 35 kilo på i sidste graviditet, som jeg lige nu kæmper med at få smidt igen.

Jeg har altid været fascineret af Easis produkterne og disse har altid været med i køkkenet når jeg har eksperimenteret med sundere alternativer. Jeg er vild med de lave kcal produkterne indeholder, ingen tilsat sukker og endnu bedre er at deres produkter smager vildt godt.
Dette har altid for mig været vigtigt at de sunde alternativer smager godt og er noget man vil erstatte de kcal tætte produkter med, og dette synes jeg bestemt Easis produkter gør.

Easis tilbyder mange lækre alternativer og synes virkelig de er dygtige til at komme med nye produkter løbende, som hurtigt bliver en fast del i køkkenet.

Jeg synes det er svært at vælge en farvorit produkt, da jeg er vilde med mange af produkterne.

Du kan følge Sandra på Instagram: @vaegtbalancen  

Rasmus Wrobel

Rasmus Wrobel

Mit navn er Rasmus Wrobel
Jeg er 37 år og kommer fra Rødby.
Jeg er far på fuldtid til 3 skønne børn, mad er en stor del af mit og mine børns liv, men det har været svært for mig at holde mig til den sunde livsstil, derfor er jeg storforbruger af EASIS produkter, både i madlavning og til hygge om aftenen, med EASIS produkter behøver jeg ikke tjekke sukkerindhold osv, jeg ved de har gjort arbejdet for mig og det gøre at jeg kan spise med god samvittighed.  

Du kan følge Rasmus på Instagram: @wrobel_rasmus  Louise Hedegaard Nielsen

Louise Hedegaard Nielsen

“En nemmere hverdag med Easis”

Jeg har for flere år siden været på flere kostomlægninger og der har Easis især gjort det nemmere for mig . Jeg er fan af mellemmåltider og det bruger jeg Easis rigtig meget til, elsker deres små bar og lækre snacks, deres lækre drikkevare :)
Efterhånden har Easis så stort og bredt et udvalg af dagligvare produktet,  at det gør det så meget nemme at komme udenom alt det tilsat sukker.

Du kan følge Louise på Instagram: @asgeragnesyrsa  

Martine Lybæk

Martine Lybæk

Jeg er meget taknemmelig for at være en del af Easis’ ambassadør team, og jeg synes, det er super spændende at høre, hvilke baggrunde vi hver især kommer med.

For mit eget vedkommende var jeg som 20-årig igennem et kræftforløb, hvilket efterfølgende har medført, at jeg i højere grad er blevet mere bevidst om, hvad jeg fylder min krop med. Samtidig har denne bevidsthed affødt en fascination og interesse for, hvordan det er muligt at udskifte enkelte ingredienser i en opskrift og dermed lave en “sundere” udgave. Med en kærlighed til søde sager elsker jeg derfor at udvikle opskrifter inden for det søde køkken, der kan være alternativer til de klassiske opskrifter. Og det er fantastisk at finde ud af, at disse alternativer kan smage mindst lige så godt!

Alle mine opskrifter er dermed glutenfri, veganske og uden det velkendte hvide sukker. I den forbindelse gør Easis’ produkter det nemt at finde alternativer uden tilsat sukker til f.eks. marmelade, marcipan og mørk chokolade. Jeg er især også stor fan af Easis’ Simply sortiment, der både er uden tilsat sukker og sødestoffer! Herudover nyder jeg indimellem også en af de mange lækre Easis barer, hvor blandt andet Chokoladebaren med pebermyntefyld er en af mine favoritter!

Du kan følge Martine på Instagram: @martinelybaek  

Mette Kjærgaard

Mette Kjærgaard

Easis er for mig et sundere, men lækkert alternativ.

Jeg har i mange år haft en vægt som er kørt op og ned, og har aldrig formået at holde det, fordi jeg har gjort alting forbudt. Det behøves jeg ikke længere, fordi jeg med Easis har fundet alternativer som smager godt, men ikke er forbudt.
Jeg er specielt glad for de forskellige slags grød, og de forskellige barer. Jeg er imponeret over, at en bar som smager SÅ godt, faktisk kun indeholder ca. 100 kcal. og man derfor kan få lidt til den søde tand.
Det gode ved easis er også, at de hele tiden udvikler nye smagfulde produkter, som bliver en del af ens hverdag.
Det gør mig glad, at jeg i min hverdag kan bruge produkter dagligt, som er gode for mig og min sundhed.

Du kan følge Mette på Instagram: @lifebymettekjaergaard
Tiffanie Overgaard

Tiffanie Overgaard

“Easis - når den søde tand melder sig”

Hvorfor gå på kompromis når man kan nyde Easis produkterne med god samvittighed.

Hjemme hos os har vi fået implementeret Easis produkterne som en naturlig del i vores hverdag. De er virkelig geniale. Med god samvittighed kan du bruge de skønne produkter i madlavningen såvel som desserter og til snacks.

Produkterne smager fantastisk - det er næsten ikke til at forstå, at de er uden tilsat sukker.

Blandt vores favoritter finder du deres Granola (især med hasselnødder og mandel), Ketchup og Ananas-ispinden.

Du kan følge Tiffanie på instagram:  @tiffanie.overgaard


Sanne Steffensen, kostvejleder, 46 år, mor til 2

Sanne Steffensen, kostvejleder, 46 år, mor til 2

“EASIS - det fornuftige og lækre valg, når du gerne vil spare på sukkeret”

Jeg har altid brugt Easis produkter og er derfor stolt over nu også, at kunne kalde mig deres ambassadør.
Jeg arbejder til dagligt med kostvejledning og træning - og kender derfor alt til vigtigheden af den rette kost og ernæring.
Fik konstateret leddegigt tilbage i 2008 - som er en autoimmun sygdom, som hos mig forværres voldsomt af sukker - hvilket giver mig endnu en god grund til at undlade det i min kost.
Med Easis produkterne er det muligt, at fylde noget godt “brændstof” på kroppen - samtidig med, at det smager fantastisk!
What’s not to like!
Desuden er udvalget kæmpe stort og udvides konstant.
Hvis jeg skal nævne nogle af mine og families favoritter - så må det være chokolade, barer, chips, cookies, müsli og ikke mindst alle ispindene.
Men samtidig nyder jeg også, at kunne få marmelade, ketchup, agurkesalat m.m uden at det er fyldt med sukker.
Så tusind tak, Easis - for at gøre det så meget nemmere, at leve et “sundt liv”

Du kan følge Sanne på Instagram: @sundtliv.nu
Trine Rosenkjær - VÆGTTAB & LIVSSTILSCOACH

Trine Rosenkjær - VÆGTTAB & LIVSSTILSCOACH

Easis produkter har en fast plads i mit køkkenskab herhjemme.

I 2013 valgte jeg at gøre noget godt for mig selv!
Jeg ville sørge for at min fremtid så lys sundhedsmæssigt. Jeg tabte 48 kg på 6 år. I de 6 år var det en blanding af kost, træning og mentalt arbejde. Det mentale er klart det sværeste og derfor tog det 6 år. Jeg blev fanatisk og vejede mig flere gange om dagen trænede 7 gange i ugen. Sagde nej til diverse  arrangementer for ikke at tage på. Det vendte og jeg fin arbejdet mig til mindset hvor alt er tilladt. Idag hjælper andre kvinder med at nå deres mål og drømme i form af vægttab og bedre vaner.

Easis var en fast del af min dagligdag. Jeg havde ALTID en bar i tasken under mit vægttab. Is i fryseren. Det er stadig en del af min morgenmad med perfect sød! Easis har nogle sindssyge gode produkter som man slet ikke kan forstå er uden tilsat sukker!

Du kan følge Trine på Instagram: @trinerosenkjaer
Patricia Aarup

Patricia Aarup

”Easis er med til, at give mig balance og god samvittighed i en travl hverdag med vægttab”

Jeg er 41 år og er mor til 3 store teenager drenge. Jeg har igennem de senest 20 år haft en svingende vægt og har vejet 100 kg efter hver fødsel.

Jeg har prøvet alverdens kure og kostmetoder, hvor jeg tabt 26 og 36 kg. Som jeg efterhånden har erfaret ikke kan fastholdes, når man vender tilbage til almindelig kostvaner igen. Jeg har nu tabt mig 12 kg over det senest år, det har jeg gjort ved en livsstilændring og ændring af egen mental tilgang til en livsstilsændring. For mig er intet forbudt, men at mindske sukkerindtag og stadig føle man hygger sig med noget lækkert - er guld værd. Jeg er stadig i fuld gang med mit vægttab og erfarer mig ny viden hele tiden.

Jeg har travlt i min hverdag som socialrådgiver og kan ofte ende ud i akut situationer på jobbet, som kan ødelægge hele kostplanen for dagen. Derfor er det rart, at have nogle sunde alternativer til en hurtig snack liggende i tasken.

Fun fact: Jeg kan faktisk ikke lide chokolade, men nogle af Easis bar kan jeg godt spise med nydelse og er flittig bruger af mange af Easis produkter. For mig handler det om balance i min kost, hvor der skal være plads til det hele.

Jeg er især ret vild med Easis chips og is som har et lavt indhold af kalorier, ingen tilsat sukker, mindre fedt og smager fantastisk.

Du kan følge Patricia på Instagram: @patricia_aarup
Mads Christophersen - Professionel badmintonspiller

Mads Christophersen - Professionel badmintonspiller

Hej jeg hedder Mads Christophersen, er 24 år og professionel badmintonspiller. Jeg prøver hele tiden at optimere de små ting. Derfor var det et naturligt skifte til EASIS.

Jeg spiser og træner meget i løbet af dagen og det kan være svært at holde boldsukkeret stabilt. Min energi kan ryge i vejret, hvorefter jeg oplever træthed, dette er dog blevet bedre efter mit skifte til EASIS. EASIS gør det super nemt at fylde depoterne op igen efter en hård træning. Jeg elsker, at EASIS har så bredt et udvalg af produkter, da jeg spiser mange gange i løbet af dagen og har en liiiiidt sød tand ;)

Du kan følge Mads på Instagram: @madsdrostchristophersen
Karina Sofia

Karina Sofia

Jeg ELSKER(!!) at snacke. EASIS gør det nemmere for mig, at snacke med meget bedre samvittighed.

Det er et frirum for mig at være kreativ i køkkenet. Derfor elsker jeg at eksperimentere med at lave sundere og indbydende alternativer, både i det salte og søde køkken. EASIS’ produkter er ofte en god genvej til at gøre det lidt sundere.

På min arbejdsplads er der ofte kager og andre fristelser. EASIS’ produkter gør det nemmere for mig at takke nej tak, og i stedet tage en af deres mange barer eller lignede.

Endvidere er jeg i gang med et vægttab på ca. 20 kg., og EASIS og deres produkter er min bedste ven i hele den proces!  

Du kan følge Karina Sofia  på Instagram: @madmedkarinasofia