EASIS Ambassadører

Vi har hos EASIS en masse engagerede ambassadører, som hver dag hjælper os med at sprede budskabet om fordelene ved at reducere sit indtag af sukker. De giver masser af tips og idéer til opskrifter, kostomlægning, lækkerier og hygge - alt sammen uden tilsat sukker. Læs mere om dem her og følg dem gerne på deres egne medier som facebook, instagram og blogs.


Astrid Lund Jensen

Astrid Lund Jensen

"EASIS hjalp mig med at gøre det umulige muligt”

I januar 2016 besluttede jeg mig for at lægge mit liv om, hvilket resulterede i, at jeg i november 2016 havde smidt 76 kilo og dermed halvdelen af min kropsvægt. Det krævede store ændringer, og jeg måtte sige farvel til mange af de ting, der før havde været en stor del af mit liv. Jeg fandt dog hurtigt ud af, at dette ikke nødvendigvis var negativt.

Mine øjne åbnede sig for en verden bestående af produkter, der hver dag gjorde det muligt for mig at bevare blodet på tanden og ikke køre træt i den sunde livsstil, for det skal også være sjovt og ikke mindst lækkert at være sund, og det bragte EASIS produkterne ind i mit vægttab. I dag er det ikke længere alene mig, der hiver produkterne af hylderne; både mine veninder og jeg nyder godt af bl.a. både EASIS chips og cookies, når vi skal hygge os, og der er slet ikke nogen tvivl om, at de er fast inventar, når vi mødes."

Du kan følge Astrid på instagram: @astridljensen


Camilla Drabo, Madblogger

Camilla Drabo, Madblogger

“EASIS produkter hjalp mig til et sundere liv”

For snart 4 år siden valgte jeg at ændre min livsstil 100% og på 1 år og 8 måneder, tabte jeg mig lidt over 90 kg. Her var EASIS produkter til utrolig stor hjælp. Jeg må indrømme, at produkterne var helt nye for mig, men de blev hurtigt fast inventar i køkkenskabene. De gjorde det nemmere ikke at ‘falde i’ og søge til de mere usunde ting, når den søde tand begyndte at rykke på sig. EASIS produkter er gode til at stille den lille sult om eftermiddagen, når kroppen har brug for andet end lige gulerødder.

I dag gør jeg stadig brug af produkterne i min hverdag, både når jeg er på farten, men også når jeg eksperimenterer i køkkenet og bager sundere lækkerier. EASIS gjorde det meget nemmere for mig at ændre min livsstil. Det er fantastisk, at der findes disse alternativer, som tilmed smager skønt.

Du kan følge Camilla her: @camilladrabo. Blog camilladrabo.bloggerspoint.dkMikkel Tarp Møldrup, Professionel håndboldspiller og Type 1 diabetiker

Mikkel Tarp Møldrup, Professionel håndboldspiller og Type 1 diabetiker

Jeg er type 1 diabetiker og på nuværende tidspunkt professionel håndboldspiller. Jeg har været diabetiker siden sommer 2009, men er først over de sidste år begyndt at sætte mere fokus på det i offentligheden.

Min hverdag består af at tælle kulhydrater og spise (forholdsvist) sundt. Derfor er EASIS for mig det perfekte valg. Produkterne gør livet nemmere som diabetiker, men også som sportsudøver.

For mig er det vigtigt, at forblive positiv. For selv når man står i lort til halsen, er det en dum ide at hænge med hovedet.

Du kan følge Mikkel på Instagram: @mmoeldrupAnnette Svendsen, sundhedsblogger og livsnyder

Annette Svendsen, sundhedsblogger og livsnyder

“EASIS gør det muligt at være livsnyder uden at gå på kompromis med sundheden”.

I september 2012 nåede jeg bunden. Jeg havde nået en vægt på 130 kg og et BMI tæt på de 50. Jeg har været massivt overvægtig hele mit liv. Vi har livsstilssygdomme i min familie - hjertekarsygdomme/diabetes type 2. En nat i september 2012 fik jeg voldsomt ondt i brystet, smerter som strålede ud i venstre arm. Jeg kendte de symptomer. Jeg svor, at hvis der intet var galt, så var tiden inde til at sige farvel til min gamle livsstil. Fra den dag begyndte jeg at tabe mig og inden for 1,5 år havde jeg tabt 75 kg og nåede ned på en vægt på 55 kg og et BMI på 20. Jeg lærte EASIS produkterne at kende, fordi jeg elsker søde sager, men dem kunne jeg ikke få under mit vægttab. Jeg begyndte at lave mine egne opskrifter og brugte dertil EASIS produkterne. Det er blevet en livsstil...min livsstil. Hele min familie og mine venner er blevet omvendt. De har opdaget, at et liv #udentilsatsukker rent faktisk er fyldt med smag.

Du kan følge Annette på Instagram: @asbeanie

Kenneth Wulff, Personlig træner

Kenneth Wulff, Personlig træner

”EASIS gør mig GLAD”

Som personlig træner, der har speciale i vægttab, arbejder jeg til dagligt med overvægtige klienter. Det sundere alternativ gør det lettere at tabe sig og dermed opnå sine mål.
EASIS produkterne går ikke ned på smagsoplevelsen, hvilket er alfa omega i mine kostplaner, og derfor er flere af EASIS produkter en klar favorit både for mig personligt, men også for mine klienter.
Første gang, jeg blev gjort bekendt med EASIS, var, da jeg smagte mandelisen en varm sommeraften og opdagede, at der kun var 177 kcal i isen. Efterfølgende vælger jeg altid EASIS produkter, når der skal hygges, for hvorfor ikke tage det sundere valg og spare på kalorierne, når det smager så ens. Klare favoritter er mandelis og ketchup, som jeg bruger i min populære lasagne og chokolade cookies, for ikke at tale om kammerjunkerne om sommeren. Ja jeg kunne blive ved! 😃.....

Følg Kenneth på Facebook: @Wulff personlig træner.

Sarah Posin, Livsstilsblogger og sundhedsentustiast

Sarah Posin, Livsstilsblogger og sundhedsentustiast

"Det er sundt at leve sødt"

Jeg vælger altid EASIS som det sunde alternativ på hylderne og får lynhurtigt tilfredsstillet den søde trang!

For mig er sundhed en stor del af min hverdag, og jeg tænker meget over ikke at spise for mange fødevarer tilsat sukker. Det er ikke så svært længere, da der findes et hav af sukkerfrie alternativer.

Jeg har en del favoritprodukter bl.a. EASIS vaniljeis, som jeg ofte får som en lille aftensnack med lidt friske bær og den mørke chokolade hakket i små stykker. Derudover elsker jeg morgenmadsprodukterne, bla. EASIS Crunch som er helt fantastisk på skyr eller med mælk. Den minder mig lidt om de morgenmadsprodukter man fik da man var lille - blot uden tilsat sukker.

Ved Easis produkter ved jeg, at der altid er kræset om ingredienser og smagen. Det gør at jeg til dagligt bliver tilfredsstillet, får noget sødt og lækkert og kan holde dagen med god energi og en sund, stærk krop!

Du kan følge Sarah Posin på sarahposin.com, på Instagram: @sarahposin og Facebook Facebook.com/blogsarahposin
Kevin Bechmann Timm, fodboldspiller og personlig træner

Kevin Bechmann Timm, fodboldspiller og personlig træner

”EASIS giver mig en større frihed, så jeg ikke behøver at gå på kompromis med min sundhed."

EASIS giver mig så mange muligheder i køkkenet. Jeg elsker at eksperimentere med mad og desserter og EASIS giver mig en større frihed, så jeg ikke behøver at gå på kompromis med min sundhed. Med arbejde som fodboldspiller, personlig træner og ernæringscoach er sundhed med omtanke et must, og jeg vil gerne være en stor inspiration for både venner og familie. Den bedste gave, du kan give andre, er et sundere dig.

Følg Kevin på Instagram @bechmanntimm_fitness og på bloggen Mineplaner.dk
Sylvia Katharina Engel, klinisk diætist, og Lars Frost Michaelsen, personlig træner

Sylvia Katharina Engel, klinisk diætist, og Lars Frost Michaelsen, personlig træner

"Brug EASIS til at gøre din hverdag sundere og sjovere!”

EASIS tilbyder de helt ernæringsrigtige produkter til den perfekte sunde livsstil til både fitnessentusiaster, patienter, overvægtige samt den almindelige, raske borger. Jeg bruger EASIS hver dag, både pålægschokoladen på en proteinbolle, sødetabletter i kaffen, ketchup til fitnessburgeren og marcipan og is til mine proteinpandekager. Du er altid velkommen til at kontakte os og høre hvordan netop du kan bruge EASIS til at gøre din dagligdag sundere og sjovere.

Sylvia Katharina Engel er Klinisk diætist, personlig træner, stud.scient., foredragsholder, bikinifitness atlet.
Lars Frost Michaelsen, tidl. prof. fodboldspiller, bodybuilder atlet, kostvejleder, personlig træner.

Tilsammen udgør de Team FrostEngel, som du kan følge på Instagram på @dietbyengel

Gustav Salinas, personlig træner og tv-personlighed

Gustav Salinas, personlig træner og tv-personlighed

”EASIS er super motiverende”

EASIS-produkterne har gjort mit arbejde meget lettere, da jeg arbejder med og har speciale i overvægt. Det er en fantastisk erstatning, når man er sukkertrængende, og jeg bruger tit EASIS-produkter i mine kostprogrammer til mine klienter. Jeg har nu haft æren af at bruge EASIS’ produkter i nogen tid, og udvalget er virkelig stort, så det er super motiverende at arbejde med produktet. Personligt kan jeg selv rigtig godt lide produkterne, og især proteinbarerne med karamelsmag! Det er klart min favorit.

Mød Gustav på fitnessnu.dk  og på Instagram @gustavsalinas

Malene Eldrup, Bikini Fitness Atlet

Malene Eldrup, Bikini Fitness Atlet

"Jeg kan sagtens komme til at spise EASIS Smørepålæg med ske…”

Eftersom de fleste af mine måltider er tilrettelagt efter en speciel kostplan, og til tider godt kan være lidt kedelig, er ketchup fra EASIS guld værd i min hverdag! Kan simpelthen ikke undvære den. Udover det er jeg taknemmelig over, at EASIS har lavet deres Smørepålæg med hasselnødder og kakao. Den bruger jeg hver eneste gang, jeg har cheat meals, fx på min grød, proteinpandekager eller hjemmebagte boller.

Du kan følge Malene på Instagram: @maleneeldrup
Anne-Mette Staub, Kostvejleder, Slankekonsulent og Blogger

Anne-Mette Staub, Kostvejleder, Slankekonsulent og Blogger

”EASIS produkter smager så syndigt, at man skulle tro, at der var tilsat et overkill af raffineret sukker og smør.”

Jeg har de sidste 5 år, været aktiv på SoMe, i den til tider forskruede sundheds’ verden. Jeg har efterhånden spist mig igennem alt, der findes af sukkefrie produkter, og der findes simpelthen så meget der smager ekstremt syntetisk, og dårligt! Det gør EASIS herimod slet ikke. Første gang jeg stiftede bekendtskab med EASIS, var da jeg satte bisserne i en free lækkerbar med chokolade. Lige siden da, har EASIS produkter været fast inventar i mit køkken. Herudover er der med tiden, kommet et utal af nye produkter. Jeg klapper altid i hænderne af ren begejstring, når der lanceres et nyt produkt. Jeg ved simpelthen ikke hvad jeg skulle gøre, uden EASIS sour cream and onion chips. At chips med så fornuftigt et næringsindhold, kan smage så godt, er mig stadig en gåde. Jeg foreslår også altid EASIS til mine klienter, i forbindelse med mit arbejde som kostvejleder og slankekonsulent. Jeg har endnu ikke haft en klient, hvor produkterne ikke faldt i god jord. Jeg er selv KÆMPE fan af slik, snacks, og søde sager generelt, så at jeg også selv kan supplere med snacks, uden tilsat sukker, og med et fornuftigt næringsindhold, som stadig smager syndigt, er et kæmpe plus for mig.

Du kan følge Anne-Mette på Instagram: @sundtaretrundt, Facebook:@Sundt - Året rundt - Kostvejledning eller på bloggen: www.annemettestaub.dk

Jane Agergaard, klinisk diætist og sundhedscoach ved Diætist- & Sundhedshuset Aarhus

Jane Agergaard, klinisk diætist og sundhedscoach ved Diætist- & Sundhedshuset Aarhus

"Ingen begrænsning - blot sund fornuft"

Som diætist tager jeg altid udgangspunkt i den enkelte person og den mad, som mine klienter kan lide, og som passer til netop deres hverdag. Her kommer EASIS-produkterne ofte ind i billedet, da disse ofte er nemme at integrere i hverdagen og have med på farten. Mange af EASIS-produkterne lever op til mine klienters ønsker i forhold til vægttab, da de smager sødt, men er lave i kalorier. Det er dejligt og motiverende, når man kan sigte efter ønskevægten uden, at det går ud over velværet og madhyggen i dagligdagen.

Du kan booke tid ved Jane til en individuel samtale eller et gruppeforløb på www.diaetistogsundhedshuset.dk eller sende hende en mail på: jane@proaktivdiaetist.dk

Camille Wagner, Personal Trainer, Kostvejleder, Atlet og Inspirator

Camille Wagner, Personal Trainer, Kostvejleder, Atlet og Inspirator

"Easis gør det lækkert at leve sundt og nemt"

Jeg brænder for at videregive min kærlighed til styrketræning og sundhed. Og min store passion er at lære andre hvordan, de kan forme deres krop til det optimale – både igennem træningen, men i særdeleshed også igennem den rette kost.

Mit budskab er: Spis rigtigt - så vil du aldrig opleve sukkertrang, og du vil tydeligt både se og mærke det på din krop. Mit mantra er at lære andre at leve sundt på en lækker, sjov og nem måde, som de fleste kan være med på. Sundhed handler om den enkeltes livsstil og vilkår; vi er alle forskellige, og det er vigtigt, at alle skaber deres egen sunde livsstil. Jeg er imod fanatisme og for sund fornuft - derfor bruger jeg EASIS produkter i min egen hverdag.

Du kan følge Camille på Instagram:@cwtrainingdk og på hendes blog på CWTraining.dk
Janni Askov, blogger

Janni Askov, blogger

“EASIS dækker mine behov med god samvittighed”

Jeg hedder Janni og så længe jeg kan huske tilbage, har jeg været overvægtig. Jeg har utallige gange været på slankekur, tabte mig, men tog det hele på igen + ekstra. Jeg var i mange år afhængig af mad og især sukker. Det var et misbrug. I 2015 ændrede jeg min livsstil fuldstændigt. Jeg fik via svar på blodprøver at vide at jeg var uhyggeligt tæt på at have sukkersyge, faktisk kun et tal fra. Her startede min rejse - jeg havde ikke tid til bare at lade stå til. Jeg måtte finde ud af, hvad der virkede for mig. Og jeg vidste bare, at jeg ikke skulle fastlåse mig på en stram diæt, for så ville jeg falde i.
Jeg har i dag tabt 54 kg og jeg er ikke i nærheden af at have sukkersyge længere. EASIS har hjulpet mig hele vejen, jeg vil altid have en sød tand, og med det store udvalg af produkter EASIS har, så bliver mine behov dækket.

Du kan følge Janni på instagram: @janniaskov  og på hendes blog: janniaskov.bloggerspoint.dk  

Mie Linea Jørss, kostvejleder og sundhedsblogger

Mie Linea Jørss, kostvejleder og sundhedsblogger

”En sund livsstil kan sagtens ha’ plads til søde sager”

Jeg vil rigtig gerne inspirere til et sundere liv, og jeg går ind for, at du i en sund livsstil kan give plads til den søde tand. Med EASIS produkter kan du spise søde sager uden dårlig samvittighed. Hvorfor ikke vælge et alternativ, der er bedre for din krop og som samtidig indeholder færre kalorier og er uden tilsat sukker?
Som kostvejleder fokuserer jeg meget på sunde madvaner fremfor sunde madvarer, da jeg mener, at det er en mere holdbar løsning for henholdsvis en sund livsstil og et langvarigt vægttab. Der skal være plads til søde sager i en travl hverdag, og derfor anvender jeg ofte EASIS produkter i forbindelse med kostvejledning. Jeg kan varmt anbefale at bytte nogle basisvarer ud med alternativer uden tilsat sukker – fx har jeg altid  EASIS marmelade, crunch og snackbarer tilgængelige i mit køkken.

Du kan følge Mie på Instagram:  @vanecoach_mie  
og læse mere om kostvejledning og vægttabsforløb på: www.sundhedsguru.dk  
Emma Bisgaard Laursen, madblogger

Emma Bisgaard Laursen, madblogger

’’Sundhed, velvære og positivitet’’ er tre nøgleord for mig.

Efter længere tids prøven med den ene kur og den anden kur har jeg valgt at ’give op’, og leve livet som jeg vil. Jeg spiser, hvad jeg vil, jeg træner, som jeg vil, og hvis der er 2 kg ekstra på sidebenene, så skidt pyt. Bare jeg er glad og tilfreds. Her spiller Easis en stor rolle for mig. Deres produkter gør det muligt for mig at spise det ekstra stykke kage uden voldsom dårlig samvittighed. At kunne spise en bar lige så lækker som en Snickers med halvt så mange kalorier, og stadig være velfornøjet. Livet handler om at være tilfreds med sig selv – og hvad man putter i sin mund.

Følg Emma på https://nouw.com/thefoodiequeen  og på Instagram @emma_bisgaard
Kirsten Vange, Blogger

Kirsten Vange, Blogger

“Restriktioner vil aldrig være vejen til en sund livsstil i mental balance”

Jeg smagte første gang en EASIS bar for flere år tilbage, da jeg var helt “grøn” i fitness-verdenen og ønskede at optage sundere vaner. Jeg blev overrasket! Min gængse opfattelse af sund kost som værende smagsløst og kedeligt faldt fuldstændig til jorden. Hvis man kan spise fødevarer, som tilfredsstiller lyst og behov uden tilsat sukker, hvorfor så ikke gøre det? EASIS’ produkter har fulgt mig i min hverdag lige siden. For mig er det ikke et spørgsmål om at opstille restriktioner, men et spørgsmål om tilvalg og at leve en tilværelse i fysisk, såvel som mental balance.

Følg Kirsten på Instagram: @kirstenvange

Pia Ystrøm Nielsen, livsstilsinfluent og mor til 2.

Pia Ystrøm Nielsen, livsstilsinfluent og mor til 2.

”EASIS er med til at give min vægttabsrejse masser af god smag.”

Efter to graviditeter inden for kort tid, er vægten gået den forkerte vej, og jeg står nu overfor et større vægttab samt livsstilsændring. Jeg er 32 år og mor til 2 piger, Ellienora & Solveig.
I en travl hverdag er det skønt med nogle sunde alternativer til en hurtig snack, og her hjælper EASIS mig. Jeg nyder EASIS store udvalg af barer, som er nemme at have med på farten, og favoritten er klart Soft bar Cheese cake og lime. Jeg elsker søde sager og EASIS passer perfekt ind i min nye livsstil.
Jeg har i mange år været stor fan af EASIS produkterne, som jeg har brugt i form af  mellemmåltider eller som et sundere valg til nogle knap så sunde ting. EASIS gør det muligt at tilfredsstille min søde tand under mit vægttab samt er med til at fastholde min motivation i min vægttabsrejse. Jeg spiser efter en sundkostplan for at tabe mig, og det skal ikke være kedeligt at tabe sig og EASIS hjælper mig fra start til slut med at holde mit fokus på sund livsstil.

Følg Pia på Instagram   @Piasgodeliv
eller på hendes blog: http://piasgodeliv.dk
Regitze Fuglsang Andersen

Regitze Fuglsang Andersen

“Jeg er en stor chokolade gris - og det gør EASIS meget nemmere”

Min hverdag er præget af struktur omkring min sundhed med kost og min træning! Og min sundhed indebærer chokolade hver eneste dag. EASIS har et kæmpe udvalg af forskellige produkter med chokolade - lys, mørk, mint, chokolade sovs, deres smørrepålæg osv osv. Jeg har ikke dårlig samvittighed over at spise “almindelig” chokolade MEN EASIS gør det bare nemmere plus at jeg kan spise endnu mere! Og sundhed eller vægttab handler alt sammen om de rigtige mængder - og jeg er til store mængder!

Jeg er bare pjattet med det store udvalg om det er toppings til min havregrød eller en af deres mange forskellige barer til når jeg er på farten efter træning eller på vej hjem fra arbejde - eller jeg har lyst til is en lørdag aften. Det slukker altid min søde tand!
Der er noget for enhver smag og alle kan blive tilfredsstillet med enten det ene eller det tredje..

Du kan følge Regitze på Instagram @sundtvaegttab
Tanja Sønderby, fysioterapeut og personlig træner

Tanja Sønderby, fysioterapeut og personlig træner

“ Stærk & Glad med EASIS.”

EASIS har en masse lækre alternativer til mange dagligvareprodukter, som jeg er kæmpe fan af. Jeg har arbejdet længe på at finde en balance i forhold til min kost, og det er bl.a også noget af det, jeg arbejder med sammen med mine klienter. Der skal være plads til det hele. Når man ønsker lidt mere fokus på sit energiindtag, er EASIS’ søde og salte alternativer fantastiske. Jeg er især vild med deres ispinde og chips, som er et virkelig godt alternativ til ‘normale’ chips. EASIS gør det nemmere at holde en sundere livsstil uden at føle, at man mangler noget. Det er vigtigt for mig.

Du kan følge Tanja her: Facebook: Tanja Sønderby  
& Instagram: @tanjasoenderby  

Brøndby IF

Brøndby IF

”EASIS sørger for energi på farten”

Når man spiller kvindefodbold på topplan i Danmark, er man altid på farten -  mellem morgentræning, arbejde eller skole, holdtræning og på lange busture til Jylland. Det er vigtigt for os at have energi til hele dagen, og EASIS-produkterne er gode at have med i tasken, når vi er undervejs eller som et lille måltid efter træning og kamp.

Du kan følge Brøndby IF på Facebook: https://www.facebook.com/brondbywom...  og Instgram: @brondbywomen
Heidi Boll, Blogger

Heidi Boll, Blogger

"Easis hjælper mig at holde balance i regnskabet, at være sund betyder ikke at man skal være fanatisk"

Jeg har tidligere været overvægtig og jeg bestemte dengang for mange år siden, at det ville jeg aldrig blive igen. Jeg ved også, at det ikke er lige nemt altid at føre de tanker ud i livet. Men med en krop som er kronisk ramt, så er bevægelse ikke altid en ret, men et must. Og når jeg nu er begrænset i min krop, så er det fedt, at der stadig er plads til alle de lækre ting, som EASIS tilbyder uden det giver dårlig samvittighed.  

Da jeg valgte at investere tid i de sociale medier skulle det være for at hjælpe andre til at tænke, som jeg altid har gjort. Jeg træner ikke kun for at være sund...jeg træner også for at kunne leve det liv, jeg ønsker. Jeg er ikke fanatisk, men har fundet min egen balance i det hele. Jeg er mor til to, og jeg ved hvor meget energi, det kan sluge, samtidig med at man vil være god til sit job, og passe godt på sit ægteskab. Men for at jeg kan udfylde alle de roller, så må jeg først og fremmest have det godt med mig selv. Og det hjælper en aktiv og en sund livsstil mig med. Fokus på mig giver mig overskud til at have fokus på alle de andre ting jeg brænder for. En sund livsstil kommer ikke af sig selv og EASIS produkterne er vejen til et sundere valg.

I mit hoved er en sund livsstil også at drikke et glas vin med min mand i weekenden, eller at nyde min yndlings is eller chokoladebar. Men det kræver, at jeg er aktiv. Vil man være sund, udelukker det ikke alt det, man elsker. Det handler så meget om balance. Når man som mig har en sød tand, så er EASIS virkelig det bedste valg for mig. For jeg kan hygge mig og stadig vide at jeg er på den gode side af sundheden.

Følg Heidi på instagram @HeidiBoll
Heine Pedersen, Bodybuilder og Precision Nutrition Coach

Heine Pedersen, Bodybuilder og Precision Nutrition Coach

”EASIS hjalp mig til sundere vaner.”

Efter et motorcykeluheld endte jeg i kørestol. Imod alle odds og lægernes forudsigelse, lykkedes det mig at komme ud af kørestolen og langsomt kæmpe mig tilbage i form. Der var dog kommet en del ekstra kilo på kroppen, så der skulle en kæmpe livstilsændring til. Jeg kendte allerede EASIS, da der er diabetes i min familie, så de mere usunde produkter blev hurtigt skiftet ud med de bedre alternativer fra EASIS. I dag er jeg konkurrerende bodybuilder og har blandt andet taget Precision Nutrition uddannelsen, hvilket gør, at jeg i dag også har kompetencerne til at kunne hjælpe andre med lave en livstilsændring.

Du kan følge Heine på instagram: @heine_np  
Ian Millenium, cykelrytter, Danish Champion XCO 2017

Ian Millenium, cykelrytter, Danish Champion XCO 2017

”Jeg kan snacke EASIS uden at mit blodsukker ryger i vejret.”

Cykelryttere går generelt meget op i kost og ernæring. Et par hundrede gram for meget kan gøre hele forskellen på en hård etape. EASIS hjælper mig til at kunne synde, uden at skulle betale prisen ved den næste konkurrence. I en hverdag med studie, en masse træning og meget tid i køkkenet, er det dejligt at kunne bevare et stabilt blodsukker. Med EASIS undgår jeg et kortvarigt energi-rush efterfulgt af træthed og sult. På de lange træningspas på cyklen er det dejligt at kunne spise en bar, som indeholder kulhydrat, uden at det stammer fra ren sukker. Jeg har altid nydt morgenmåltidet meget, og er glad for at kunne erstatte de kedelige havregryn eller den sukkerfyldte mysli med de forskellige varianter fra EASIS. Min favorit er Granola Hørfrø. I sommerhalvåret nyder jeg ofte koldskålen, som har en dejlig smag af sødlig vanilje og et friskt strejf af citron.

Følg Ian på Instagram:@ian_millennium  

Tina Bianca Mosekjær Maden, Online kost- og træningsvejleder.

Tina Bianca Mosekjær Maden, Online kost- og træningsvejleder.

“ EASIS er for alle! Alternativer der smager så autentisk holder 100%”

Begræns i stedet for at forbyde. Det er mit mantra, når det kommer til kosten. Men med produkter fra EASIS er der altid plads til lidt mere, da det er uden tilsat sukker og med færre kalorier. EASIS produkter hjælper rigtig mange med at få nedjusteret det relativt høje indhold af tilsat sukker i deres daglige kost. I et fedmefremmende samfund, hvor dårlige vaner fylder en del, er min store lidenskab via mit arbejde at gøre madlavning til en leg. “Sund” mad skal ikke smage “sundt”. “Sund” mad skal smage godt! Og Easis har virkelig fanget den vigtige del. Det brede velsmagende sortiment gør det nemmere for rigtig mange, at slippe al den unødvendige sukker i dagligdagen. Der skal være plads til det hele i en sund varieret kost, men hvorfor ikke spare på både sukkeret og kalorierne, hvis du stadig kan opnå fuld nydelse og tilfredshed? Jeg har selv benyttet mig af mange af Easis produkterne i mange år. Ingen fanatisme - Blot sund fornuft. Jeg elsker at eksperimentere med alternativer i køkkenet. Både til mine klienter, men også for at inspirere andre til velsmagende lækre alternativer. Jeg elsker personligt is. Og mit favorit produkt fra EASIS er helt klart jordbærisen og isbaren med mørk chokolade. Smager så autentisk, men lav på kalorier. Win/win! Og så er jeg vild med den nye SIMPLY serie, hvor EASIS nu omfavner endnu bredere. EASIS er for alle - og jeg er kæmpe fan!

Følg Tina på Instagram: @iformmedtina  

Jeanette Koch Andersen. Kok og personlig ernæringscoach.

Jeanette Koch Andersen. Kok og personlig ernæringscoach.

I 2009 valgte jeg at ændre mit liv og mine vaner og tabte 46 kg på 7 mdr. Efterfølgende fik jeg lyst til at give ud af det. Både dele min historie, men også give noget til andre, der stod i samme situation, som jeg selv gjorde dengang. Jeg ville være med til at gøre en forskel for andre mennesker og hjælpe dem på rette vej, fordi jeg om nogen vidste, hvor svært det kunne være at finde og vedligeholde motivationen for at tabe sig og hvilken fantastisk følelse, det giver, når man har nået sit mål. Jeg ville kunne forstå dem, føle med dem og sætte sig ind i deres tanker, fordi jeg selv havde været der. I mange år valgte jeg, at være selvlært og lære så meget som muligt på den måde, men for at blive endnu klogere på det, tog jeg en kostvejleder uddannelsen + specialet "børn og overvægt". Det er super fedt, at jeg kan rådgive mine klienter til at vælge et produkt som EASIS!

EASIS er det mest fantastiske koncept! Jeg elsker, at man kan købe noget, der har et lavt indhold af kalorier, ingen tilsat sukker, mindre fedt, højt indhold af protein og samtidig smage syndigt! Det er lækre produkter, der smager af noget, og man kan spise det med god samvittighed! Det er SÅ fedt, at der er så meget at vælge imellem. Både til at gå i køkkenet med, men også lækre færdiglavede produkter. Derudover er det fantastisk, at det kan købes overalt i vores supermarkeder og ofte er på tilbud!

Følg Jeanette på Facebook @Jeanette-Støt kampen mod kiloene og Instagram:@jeanettekochandersen  
Lotte Skovgaard Larsen, Kostvejleder, Personlig Træner & Fitness-instruktør

Lotte Skovgaard Larsen, Kostvejleder, Personlig Træner & Fitness-instruktør

”EASIS har gjort det meget nemmere at udarbejde mine kostplaner”

Jeg har siden 2014 udarbejdet 100% skræddetsyet kostplaner. Det er blevet en del nemmere for mig at tilsætte det ekstra ”lækre”, snacks eller det sunde mellemmåltid efter jeg er begyndt at benytte EASIS produkter. Jeg anbefaler alle mine kunder at lave proteinpandekager og shakes hvor proteinpulveret indgår. Derudover får en del kunder en bar eller nogle bolsjer med hjem som smagsprøve.

Flere gang om måneden afholder jeg homeparties, hvor jeg bl.a. byder på shakes og pandekager. De unge jeg har i kostforløb er meget glade for chips og chai latte, mens mange af de ældre benytter Perfect Sødetabs i deres kaffe/the.
Min egen favorit er Classic Crunch, som jeg benytter oven på min skyr sammen med bær eller oven på koldskål om sommeren. Den knaser sprødt og smager dejligt sødt... næsten som kammerjunkere...

EASIS produkter gør det generelt nemmere at lave nogle sundere, gode valg til hverdag og fest.

Du kan følge Lotte her:
Facebook: Lev det Sunde Liv
Instagram: @godesundevarigevaner  
Web: www.levdetsundeliv.dk

Jeanette, Type 2 diabetiker

Jeanette, Type 2 diabetiker

Jeg har været type 2 diabetiker i 12 år, og det var et rent held, at min læge opdagede det. Hans kommentar var, at jeg ikke lignede en! Øh hvordan ser en diabetiker lige ud? Men fordi jeg ikke var tyk, så kunne jeg åbenbart ikke få diabetes i hans øjne.
Jeg måtte derfor finde nye alternativer til især de søde sager og tænke endnu mere over, hvad jeg spiste, og det var derfor kanon at opdage EASIS produkterne, så jeg ikke behøvede at føle mig udenfor, når de andre spiste kager mv.
Jeg skulle lige vænne mig til den anderles søde smag, men nu kan jeg ikke leve uden.
Jeg bruger altid en slags crunch på min A38 og det mætter indtil frokosten. I weekenden er det den mørke chokolade jeg bruger på brødet.

Jeg har et travlt job som serviceleder, og jeg kan derfor godt glemme at spise frokost, så er det godt at have nogle barer liggende i skabet, indtil jeg kan få noget mad, så mit blodsukker ikke dykker for meget. Det er nemlig ikke spor behageligt.
Når jeg bager kager, bruger jeg opskrifterne fra Diabetesforeningen, og der er det godt med sukkererstatninger, som ikke påvirker mit blodsukker. Jeg er blevet stor tilhænger af marcinpanbrødene, og kan slet ikke forså at jeg tidligere var vild med den rigtige marcipan.

Følg Jeanette på Instagram: @jeanetteshome  

Helle Pedersen

Helle Pedersen

”EASIS hjalp mig i kampen mod kiloene”

Jeg har altid haft problemer med at holde et vægttab, men EASIS produkterne har gjort det meget nemmere for mig. Jeg bruger dagligt EASIS produkter, fordi jeg har fundet ud af, at kalorietælling er vejen frem for mig og her er er EASIS produkterne en stor hjælp. De gør det muligt at spise kager og is og samtidig holde styr på kalorieindholdet.

Du kan følge Helle på Instagram på @helle.for.helle


Isabella, madfotograf og opskriftsudvikler

Isabella, madfotograf og opskriftsudvikler

”EASIS kommer mig altid til undsætning, når den søde trang banker på i hverdagen”

Mit navn er Isabella, jeg er 24 år og bor i Aarhus. Til hverdag er jeg studerende og kører min madblog ’bellasmadunivers.dk’ og min instagramprofil ’Isabellavlk’. Jeg elsker at inspirere andre til at lave fornuftig hverdagsmad - uden restriktioner.

Jeg elsker søde sager, men jeg prøver at undgå at spise det i hverdagen. Det er her EASIS kommer ind i billedet. Jeg har tidligere haft svært ved at finde alternativer til søde sager, som rent faktisk smagte godt. Så fandt jeg EASIS, og jeg har svoret til deres produkter uden tilsat sukker lige siden. Jeg knuselsker f.eks. deres Crunch, Perfect Sød, chips og alle deres is.

Jeg går meget op i en balanceret kost, hvor der skal være plads til det hele. Både det usunde og det sunde. Men for mig er det, som nævnt, vigtigt, at jeg i hverdagen holder mig fra at indtage for meget sukker. Derfor er nogle sundere alternativer uden sukker, virkelig værdsat hos mig.

Du kan følge Isabella på instagram: @isabellavlk

Line Bach

Line Bach

Jeg hedder Line og er mor til to drenge. Jeg har tidligere tabt 28 kilo og brugt flere EASIS produkter i min hverdag. Det hjalp mig super meget. Men efter jeg fik børn og ikke altid kunne vedligeholde min træning, tog jeg desværre end del kilo på igen. Så nu skal det simpelthen være og jeg er super glad for at EASIS nu kan hjælpe mig lidt på vej igen!

Du kan følge Line på instagram: @_linebach


Cecilie Schmeichel, eventplanner med vægttab på 30 kg

Cecilie Schmeichel, eventplanner med vægttab på 30 kg

“Jeg er hele tiden på farten, og med EASIS er det muligt ikke at gå på kompromis med kosten”

Som mor, selvstændig og studerende, er jeg hele tiden i gang. Med -30 kilo på kroppen og en utroligt sød tand, er det ikke altid nemt at holde sig inden for retningslinjerne. Men med EASIS er det muligt. Jeg har altid bars liggende i køleskabet eller i tasken, så når trangen melder sig, er jeg forberedt. Eftersom træning er en vigtig del af min hverdag, får jeg også mit proteinbehov dækket med EASIS. For mig er det et WIN-WIN koncept.

Det er vigtigt for mig, at mine børne får den rigtige næring, og det er ikke altid nemt at får dem til at spise “voksen” mad, så det er et ekstra plus, at de også er vilde med produkterne fra EASIS.

Du kan følge Cecilie på instagram: @cecilieschmeichel
 Louise Boye Boelsgaard

Louise Boye Boelsgaard

I sommeren 2019 besluttede jeg mig for at gøre noget godt for mig selv. Jeg fandt hurtigt ud af, at det ville betyde et vægttab, da det længe havde været et stort ønske. Starten var egentlig ligetil, men jeg følte hurtigt, at jeg sagde fra til “alt det hyggelige” med venner og familie. Heldigvis blev jeg introduceret til EASIS, som havde alt det jeg følte, jeg gik glip af.

EASIS har reddet mit vægttab og har bidraget til, at jeg på 1 år kunne tabe 70 kg. Jeg bruger dagligt produkterne hvad end det er en bar, ketchup, proteinpulver eller noget helt andet. Et liv uden tilsat sukker har givet mig meget mere energi og lyst til at eksperimentere i køkkenet med deres opskrifter og produkter.

Du kan følge Louise på Instagram:   @lifeoflulle

Frederikke Rydahl

Frederikke Rydahl

“EASIS gør min sunde livsstil til en leg”

Jeg har altid kæmpet med min vægt. Selvom jeg “kun” vejede 10-15 kg for meget har det altid været svært for mig at tabe mig og ikke mindst holde motivationen. Især når man elsker god mad og søde sager. For ca. et år siden besluttede jeg mig for, at det skulle være slut med at sidde og være utilfreds med min vægt og mit udseende, og derfor begyndte jeg at gøre noget ved det.

Jeg har nu smidt 12 kg og er blevet en meget gladere og energisk person. Jeg ville ikke kunne have smidt de kilo uden EASIS’ alternativer og jeg er stadig ovenud lykkelig for at have deres produkter i min hverdag. De hjælper mig til at opretholde min sunde livsstil, men stadig nyde nogle lækkerier på daglig basis.

Du kan følge Frederikke på instagram: @frederikkerydahl

Caroline Dan

Caroline Dan

“Tilfredsstiller den søde tand, uden at give dårlig samvittighed”

Som sportsudøver og dagligt meget aktiv, men også en evig lyst til at smide nogle af de ekstra kilo fedt, så er EASIS perfekt for mig.

Jeg har mange gange før valgt at cutte forskellige madvarer og søde sager fra min kost, men det er bare ikke noget der holder i længden.

Jeg har det seneste år sat mig mere ind i fødevares negative og positive virkninger, og dertil også hvilke muligheder der faktisk er for at holde sig til sine mål, men stadig kunne nyde godt af de sødere sager en gang imellem.

Det var her, at jeg blev mere opmærksom på de mange muligheder EASIS tilbyder. EASIS produkterne gør det nemlig SJOVT, at vælge sunde alternativer og alligevel kunne tilfredstille den søde trang.

Jeg er især glad for den mørke chokolade, EASIS ketchup, ananas stang, bolsjer og så toppings som jeg bruger til skyr eller havregrød - jeg kunne blive ved! Det der nemlig er lækkert ved produkterne er, at selvom der er sparret på kalorierne og sukker, så går intet af det ned på smag. EASIS har hjulpet mig til at holde mig motiveret, og foretage livsændringer det seneste halve år især, som har givet mig fornyet energi i hverdagen og samtidig et vægttab på 10 kg indtil videre.

Du kan følge Caroline på instagram: @chicaro0


Christina Lykke Mikkelsen

Christina Lykke Mikkelsen

"EASIS gør, at du altid kan snacke den, og endda med god samvittighed"

Jeg har i 10 år af mit liv været svært overvægtig, og kæmpede i mange år med diverse slankekure, livstilsændringer og vægttabsforsøg.
Efter mange års mislykkede forsøg, valgte jeg en selv-betalt GS-operation og fik reduceret min mavesæk.
Dette var bestemt ikke et quick-fix eller det lette valg til et vægttab. Det krævede stor selvdisciplin, kamp og udholdenhed, for det var ikke hovedet som blev opereret!

På 9 måneder tabte jeg mig 47 kilo, og var pludselig normalvægtig. Idag kæmper jeg stadig med den søde tand, og skal fremover altid tænke over, hvad jeg kommer i munden. For ét er at være slank udenpå, men jeg ønsker ikke at være ødelagt indeni. Her kan EASIS produkterne hjælpe mig, og med så mange forskellige produkter på markedet idag, så passer EASIS til enhver lejlighed.

Du kan følge Christina på instagram: @christinalykke1


Kristina Suddergaard

Kristina Suddergaard

“EASIS er med til at give plads til lidt mere”

For knap et år siden valgte jeg at lægge mit liv helt om, da jeg ønskede et vægttab. Jeg kiggede på vaner, adfærd og kosten. Jeg har via min instagram fokus på at formidle et nuanceret billede af livsstil og vægttab. EASIS har produkter, som jeg ofte spiser selv, da de gør det muligt stadig at spise noget lækkert uden at det boner alt for meget ud i kcal regnskabet. Produkterne er også nemme at bruge i madlavningen - som jeg elsker at eksperimentere med.

Du kan følge Kristina på instagram: @k_suddergaard


Maria Katja

Maria Katja

Året 2014 blev vendepunktet for mig. Jeg besluttede mig for ikke at være overvægtig mere. Jeg havde fået nok og var nu klar til at ændre min livsstil. Jeg har været overvægtig siden jeg var barn, “hende den lille buttede pige”, og det tog mig lang tid at komme der til, hvor jeg virkelig var motiveret og parat til at ændre mit liv. Jeg hyrede en personlig træner- og kostvejleder og tabte mig 17 kg.

Under graviditeten med min søn, var jeg desværre sengeliggende i lang tid, og jeg tog jeg 23 kg på. Dem skulle jeg kæmpe for at smide igen - og denne gang på egen hånd. Jeg prøvede at leve glutenfrit, efter lchf principperne, jeg var på juicekur og C9. Efter noget tid fandt jeg min helt egen balance, hvor intet var forbudt, men mængderne var mindre og så nuppede jeg de sundere alternativer fra EASIS, når jeg skulle snacke. Det virkede - og virker stadig for mig! Graviditetskiloene er væk og jeg holder min vægt. EASIS er mit supplement, når jeg har lyst til noget lækkert, men samtidig vil spare på kalorierne - uden at gå på kompromis med smagen. Jeg har mine yndlings produkter, som taler lige til min søde tand og det er ananas isen, smørepålægget og trøffelstangen. De er fast inventar herhjemme:-)

Du kan følge Maria på instagram: @mariakatja
Rie Laursen, Kostvejleder og ejer af Sundt og Nemt

Rie Laursen, Kostvejleder og ejer af Sundt og Nemt

”Det skal være nemt at leve sundt”

I mit arbejde med klienter og udvikling af opskrifter, skal der være plads til søde sager, men med færre kalorier og uden raffineret sukker. Jeg er altid meget sulten om morgenen og elsker derfor at teste opskrifter på morgenmad, der holder mig mæt længe og er hurtig at lave. Her kan EASIS produkter være en stor hjælp både med topping til skyr og grød eller i weekenden til lækre bananpandekager. Jeg har også altid en EASIS Nut bar med i tasken, så jeg kan holde fokus på alle mine opgaver i løbet af dagen uden at løbe tør for energi.

Du kan følge Rie på instagram: @Rie_sundtognemt
www.sundtognemt.dk


Kamilla Rasmussen

Kamilla Rasmussen

“EASIS produkterne gør det nemmere for mig at leve et ‘normalt’ liv med min PCOS!”

Da jeg i foråret 2014 fik konstateret PCOS (polycystisk ovariesyndrom), føltes det som om, hele min verden faldt fra hinanden, for det eneste, jeg rigtigt fik at vide, var, at det der med børn godt kunne blive svært. Nu er jeg heldigvis sådan en, der nok selv skal finde de informationer, jeg har brug for, og det gjorde jeg også dengang. Noget af det allerførste, jeg lærte om tilstanden i min krop, var, at den på nogen områder opfører sig rigtig meget som diabetes 2, at jeg er insulinresistent, og at raffinerede kulhydrater derfor heller ikke var min krops allerbedste ven - og at rigtig mange PCOS-kvinder i Danmark sværgede til produkter fra EASIS!

For at passe på min krop og dens sundhed forsøger jeg derfor at reducere mit sukkerindtag for samtidig at minimere de symptomer, jeg får af min PCOS, og her er EASIS-produkterne altså geniale! Det er de, hvad enten det er barer til farten, når jeg - endnu en gang - er kommet for sent afsted, eller det er når jeg nørder kageopskrifter i mit eget køkken.

Du kan følge Kamilla på instagram: @_wobblybits_


Trine Schmidt Berggreen, instruktør og sundhedsblogger

Trine Schmidt Berggreen, instruktør og sundhedsblogger

”EASIS laver de bedste alternativer til søde sager”

Jeg prøver altid at se det positive frem for det negative, og da jeg opdagede EASIS produkterne, var det også med åbne arme. Jeg er slet ikke blevet skuffet på nogen måde. Elsker at deres produkter er uden tilsat sukker, og at kcal indtaget er en del lavere end i tilsvarende produkter

Ved siden af mit alm. arbejder, er jeg instruktør i et fitnesscenter, hvor jeg underviser 3-4 gange om ugen. Jeg har det bedst, når jeg er aktiv, da det giver mig en masse skøn energi ind på kontoen.

Min instagram profil, bruger jeg flittigt. Her prøver jeg, at inspirere andre til at komme op af sofaen, og til at spise sundt og varieret, uden at det kræver den store madvidenskab. Det er vigtigt for mig, at intet er forbudt, det handler om balance.

Sådan har det ikke altid været…. ”Fra sofakartoffel til danseinstruktør” blev jeg engang beskrevet i en artikel, og den titel rammer 100% plet. Har tabt et halvt menneske siden jeg rejste mig fra sofaen, og lever nu et aktivt og sundt liv fyldt med masser af energi, som jeg glædeligt deler ud af.

Du kan følge Trine på instagram: @tsb1977
Annika Hayn

Annika Hayn

“EASIS gør min mave glad”

I 2019 tog jeg en stor beslutning og fik jeg foretaget en Gastric Sleeve operation, hvilket efterfølgende skulle vise sig at være den bedste beslutning, jeg har taget længe. Efter 25 år som ’on and off’ overvægtig følte jeg, at jeg havde gjort min “værnepligt” i slankekursjunglen. Jeg har sågar været på landsdækkende tv for at tabe mig. Intet har været forgæves og alt har været lærerigt - jeg fortryder intet. I dag har jeg en fantastisk viden, erfaring og ikke mindst har jeg fået madro hvilket EASIS’ skønne produkter bestemt også hjælper med. EASIS gør min mini mave glad, og når den er glad er jeg glad.

Du kan følge Annika på instagram: @annikahayn


Emma Olsen

Emma Olsen

Mit navn er Emma og jeg er en madglad pige med stort M😊 Til dagligt studerer jeg idrætsvidenskab, og i min fritid er jeg Bike instruktør i Fitness World og kører min madblog og instagramprofil ’emmaolsen.dk’. Jeg går op i at leve sundt, men dermed ikke sagt at der ikke plads til søde sager - også på daglig basis. Meeen det går jo ikke helt at guffe søde sager i sig hver dag, så derfor elsker jeg at udvikle nye opskrifter med alternativer til de søde sager - specielt snacks til at slukke den daglige eftermiddagstrang til noget lækkert😊 Med EASIS produkter kan jeg gøre dette og skrue ned for kalorierne samtidig med at jeg får en smag, der er mindst lige så tilfredsstillende. Når jeg ikke selv har været i køkkenet, og den lille sult melder sig, napper jeg ofte en af EASIS bar - jeg er helt tosset med EASIS Crunchy Chocolate eller Caramel bar…!

Du kan følge Emma på hendes blog: https://emmaolsen.dk/ og instagram: @emmaolsen.dk


Anne-Sofie Raunsbæk Jensen, Fysioterapeut studerende på 7. semester

Anne-Sofie Raunsbæk Jensen, Fysioterapeut studerende på 7. semester

”Det skal være sjovt at leve sundt”  

Jeg brænder for at inspirerer andre mennesker til et sundere og mere aktivt liv. Dog mener jeg ikke at en sundlivsstil behøver at være kedelig, og kun skal indebære smagløst og kedeligt mad. Easis gør det muligt at spise sødesager uden dårlig samvittighed. For mig handler det ikke om at sætte restriktioner for hvad man må spise, men nærmere hvilke valg/tilvalg samt prioriteringer man tager i forhold til sin kost. Easis gør det muligt at tilfredsstille min sødetand i hverdagen, hvor der så kan være plads til lidt mere af det ”andet” i weekenderne. Det hele handler om balance.  

Du kan følge Anne-Sofie på Instagram: @annesofieraunsbaek

Annette Petermann

Annette Petermann

"I en meget aktiv hverdag er det vigtigt for mig, at min krop får den næring, som den har brug for. Jeg elsker at bevæge mig/træne, leve sundt og spise varieret, fordi det giver de bedst mulige betingelser for mig, min krop og mit liv.

Et sundt liv bidrager til, at jeg har det godt i min krop, mit sind og med mine med mennesker. Det gør at jeg er glad, har overskud og energi i min hverdag. Jeg har det bedst, når jeg føler: at mit liv er i balance, at mit liv har kvalitet, og at jeg overordnet set trives, og har det godt.

EASIS produkterne har længe været et fast inventar i  mine køkkenskabe, og jeg vælger oftest deres produkter frem for andre. Jeg elsker at kunne vælge et sundere alternativ uden alt det ekstra tilsat sukker -og med færre kalorier i. I min optik er EASIS produkterne fantastiske. De smager vildt godt, og stiller min sukkertrang meget hurtigere end andre produkter. EASIS gør det nemmere for mig, at kunne leve et sundt og aktivt liv med plads til SØDT uden tilsat sukker, og uden at skulle gå på kompromis med smag og produkterne nydes med god samvittighed"

Du kan følge Annette på Instagram @annettepkjaer


Britt Nissen, prof. bachelor i ernæring og sundhed, blogger

Britt Nissen, prof. bachelor i ernæring og sundhed, blogger

"EASISs lækre produkter gør det nemt at håndtere snacktrangen"

Jeg har altid været lidt af en "hygge-snacker" og elsker både søde og salte snacks. Jeg har benyttet mig af EASIS-produkterne nærmest siden deres første barer kom på markedet, og jeg har altid en bar i tasken når jeg er på farten, til at stille den lille sult. Jeg føler, at produkterne hjælper mig til at tage de mere fornuftige valg i en travl hverdag, så jeg ikke hopper i kagedåsen eller fastfooden, når jeg er træt og sulten om eftermiddagen på vej hjem fra arbejde eller foran tv'et om aftenen.

Du kan følge Britt på Instagram: @sundpaabudget
På Facebook: Sund på budget eller på bloggen: www.sundpaabudget.dk


Frederikke Isabella Houlby

Frederikke Isabella Houlby

"Easis har gjort det muligt for en slikmund som mig, at foretage en livsstilsændring. Jeg føler mig sund og glad, både fysisk og mentalt".

Jeg har hele mit liv levet med en "yoyo-vægt" og været på et utal af kure! Vægten er gået hurtigt ned og lige så hurtigt op igen. Efter min anden graviditet havde jeg det så dårligt i min egen krop, og jeg blev ked af når jeg så mig selv i spejlet. Jeg tog derfor en beslutning om at ændre livsstil, så jeg kunne tabe mig de klassiske sidste graviditetskilo og mere til! I håbet om at få det bedre med mig selv. Det var vigtigt for mig, at det ikke blev en kur fuld af restriktioner, men at jeg fandt en balance mellem at leve sundt og at nyde livets goder. Jeg har altid været en vaskeægte slikmund, dén vane syntes jeg var svær sådan lige at ændre på. Men jeg fandt ud at jeg ikke behøvede undvære noget for at kunne tabe mig og ændre livsstil. Så ud med restriktionerne og ind med alternativer! Easis har spillet en stor rolle under mit vægttab, da deres produkter hjælper mig med at finde lækre kalorielette alternativer uden tilsat sukker. Nu har jeg tabt mig - 20kg og min nye livsstil holder ved. Jeg er blevet gladere for mig selv, og jeg bruger fortsat mange af Easis produkter i det daglige. Topper fx dagligt min skyr med Easis kirsebærsovs eller grød.

Jeg har altid elsket at bage og lave søde sager i køkkenet, og nu er der gået helt sport i at eksperimentere med opskrifter der er uden tilsat sukker. Easis har så mange alternative produkter at søde med til bagning, som jeg nu bruger. Det giver så god mening for mig!

Du kan følge Frederikke på instagram: @frkfritten

Isabella Wellejus, mor til 3, selvstændig og blogger

Isabella Wellejus, mor til 3, selvstændig og blogger

"Easis gør hverdagen nemmere med type 1 diabetes".

Som mor til en søn som har fået konstateret type 1 diabetes, har Easis produkter været en kæmpe hjælp for os. Når man pludselig lever i en hverdag hvor kulhydrater i ens kost har en væsentlig indflydelse, så er det fantastisk, at der findes produkter som Easis. Ud over det er vi fan af at de er rige på kostfibre.
Jeg arbejder selv en del i det søde køkken, men en kombination af sund kost, motion og Easis produkter gør at jeg kan holde vægten nede.
Easis produkter bruger jeg ofte som indhold når jeg bager og laver andre lækkerier, som snack, og så er jeg især glad for Easis æble og jordbærgrød.

Følg Isabella på instagram @home.by.w  og på www.froekenw.dk

Laura Lander, madnørd og studerende

Laura Lander, madnørd og studerende

Mit navn er Laura - Madnørd, studerende, altid haft hjemme i Aalborg, nyder at være social og styrketræne samt gå lange ture mens årstiderne skifter.

Jeg holder af at gå på opdagelse i nye alternative fødevarer og elsker at eksperimentere i køkkkenet. Instagram er et sted, der har givet mig mange nye bekendtskaber, og jeg sætter stor pris på at dele forskellige farverige øjeblikke fra min hverdag her.
En passion er at kunne inspirere andre med billeder og opskrifter til nærende, sunde og lækre hverdagsretter – men der skal være plads til det hele. Jeg prioriterer sukkerfrie alternativer til daglig, og med Easis er der ikke kompromis med smagen af denne grund. Jeg kan bestemt ikke undvære Easis Perfect Sød til min daglige havregrød og mange bageopskrifter, og ligeledes er Biscuit Toffee bar en favorit!

Følg Laura på Instagram @lauralandeer

Louise El-Tannoukhi

Louise El-Tannoukhi

Jeg er kæmpe fan af produkterne fra Easis når den søde tand melder sig!

Produkterne smager så syndigt at det er svært at tro på at det er uden tilsat sukker.
Mine favoritter er sour cream & onion chips og isbaren er min ALL time favorit om sommeren!

Du kan følge Louise på Instagram @louiseslivsstil
Nathalie Kudsk, instagrammer og livsstilsnyder!

Nathalie Kudsk, instagrammer og livsstilsnyder!

EASIS hjælper mig med at holde den sunde balance samtidig med, at jeg ikke behøver at gå på kompromis med den gode smag!

Jeg elsker at være aktiv med løb, fodbold og styrketræning, men jeg er også et stort madøre som elsker søde sager og god mad. Jeg er “typen”, der gerne vil hygge. Hver eneste dag - og ikke kun i weekenden. EASIS hjælper mig især med at finde balancen, da de har et hav af sukkerfrie alternativer. Mine veninder har også fået øjnene op for EASIS’ produkter, så chips, cookies, lakridskugler mf. er fast inventar til vores venindeaftner.

Jeg har en del favoritprodukter indenfor morgenmadsprodukterne bl.a. EASIS Perfect Sød, som jeg ofte søder mine pandekager eller havregryn med. Hertil elsker jeg at toppe min morgenmad med deres mørke chokolade hakket i små stykker eller karamel topping. Derudover elsker jeg bla. EASIS Rugbrøds Crunch som er helt fantastisk på skyr eller yoghurt - helt uden tilsat sukker.

Du kan følge Nathalie på Instagram @nathaliekudsk

Nicolai Sund #minkamptiletfuckingbedreliv

Nicolai Sund #minkamptiletfuckingbedreliv

I januar 2019 tog jeg en beslutning om, at jeg ville ændre min livsstil, da jeg følte mig tung, træt og vag. Jeg gik til lægen og fik taget prøver, der fortalte at forskellige vitamin niveauer var flade. Der ud over er diabetes arveligt i min familie og da min livsstil ikke ligefrem var forebyggende, var jeg i risiko zonen. Så nu skulle der altså ske noget! Jeg startede et projekt op, som jeg kaldte #minkamptiletfuckingbedreliv og det har nu resulteret i, at jeg har tabt små 20 kilo. I mit forløb har jeg eksperimenteret med forskellige selvopfundne sundere opskrifter. Her blev jeg vild med easis’ produkter, da de jo ikke indeholder tilsat sukker og fordi deres sortiment jo bare vokser og vokser. Det var mega inspirerende midt i min rejse.

I er velkomne til at følge med i “min kamp til et fucking bedre liv”, ovre på Instagram, hvor jeg fortsat eksperimentere med lækre easis produkter: @nicolai_sund


Birgitte Jensen

Birgitte Jensen

"Med Easis kan man få plads til en ekstra snack, og det har betydet max velvære UNDER vægttab for mig"

Jeg har alle år jeg kan huske været en smule større end "de andre", aldrig noget som har generet mig voldsomt, men det har nu nok alligevel sat sine spor lige fra barns ben.

Da jeg i 2018 var gravid med den første og vægten sagde 100kg. 21 år gammel og lidt for meget vægt fordelt på kun 160 cm, betemte jeg mig for at påbegynde vægttab. I juni 2019 kom lillebror dog, så det satte tingene på standby. I august 2019 sagde vægten 87 og på lige præcis et år har jeg smidt 30 kilo.

Takket være Easis har vejen været en smule nemmere, og mange ting har ikke været nødvendig at gå på kompromis med. Jeg er så fascineret over hvor lækkert og syndigt noget uden tilsat sukker kan være. En ren fornøjelse at kunne være ansigt ud ad til, for så fantastisk et brand.

Du kan følge Birgitte på Instagram @Biiirgitte
Ditte Kim Andersen - kostvejleder med speciale i vægttab/børn og overvægt!

Ditte Kim Andersen - kostvejleder med speciale i vægttab/børn og overvægt!

“Easis - Balancen til en sundere livsstil”

Tilbage i 2019, hvor jeg havde født vores 3. barn tog jeg kampen op mod de overflødige kilo. I dag har jeg tabt i alt 24 kg. Jeg har tabt mig før, flere gange, men denne gang er det for at holde ved. Jeg har nemlig fundet en balance der gør, at jeg kan holde den sunde livsstil. Jeg har under mit vægttabet brugt rigtig mange forskellige Easis produkter og de er kommer for at blive. Jeg elsker dem! At have Easis produkter i hjemmet gør det nemmere ikke at “falde i” da produkterne stiller den lille sult. For mig findes der ikke sunde og usunde fødevare, det handler om mængden - men hvorfor ikke vælge at spare på kalorierne, når noget smager så godt. Smagsoplevelsen er så vigtig for os alle!

Jeg brænder for at lære andre at leve et sundere liv.

Du kan følge Ditte på Instagram @fra76til60kg


Liselotte

Liselotte

“Easis giver plads til søde sager, også i hverdagen!"

Jeg elsker alt leve sundt men jeg elsker også kage og andre søde. Jeg har i forbindelse med min livsstilsændring virkelig fået øjnene op for at jeg stadig kan nyde chokolade, spise chips, kage osv. uden at springe kalorieregnskabet. Easis har et stort og lækkert udvalg, som gør at man ikke behøver undvære og samtidig giver mulighed for at eksperimentere og være kreativ med maden, som jeg elsker!

Jeg har mange Easis favoritter, men i mit skab finder man altid: Easis Sour Cream & Onion chips, Easis lys pålægschokolade, sukkererstatning og Easis barer, som jeg altid har med i tasken.

Du kan følge Liselotte på Instagram @liselotta


Malene Kofod, 26 år. Vægttab på 80 kg og (snart) kostvejleder med speciale i børn og overvægt

Malene Kofod, 26 år. Vægttab på 80 kg og (snart) kostvejleder med speciale i børn og overvægt

“Easis er altid mit førstevalg, når jeg vælger hold.”

Januar 2019 viste sig at blive mere betydningsfuld, end jeg overhovedet havde turde og drømme om. August 2020 stod jeg nemlig 80 kg. lettere og 2 hudreduktioner rigere!

Jeg har egentlig altid kendt til Easis, da vi har diabetikere i familien - og at jeg har kunne spise mig til et så stort vægttab, som har inkluderet alt fra flødeis til chokolade og chips, havde aldrig kunne lade sig gøre uden Easis! Jeg føler absolut ikke at jeg går på kompromis med noget ved at vælge et alternativ og får både tilfredsstillet lyst og behov - helt uden tilsat sukker! Selv efter jeg har passeret målstregen, vil Easis altid være mit fortrukne og du kan være stensikker på at finde marmelader, pålægchokolade og trøffelbarer i vores køleskab!

Du kan følge Malene på Instagram @malenekof

Mette Elkjær

Mette Elkjær

“Easis hjælper mig til vælge de kaloriefattige alternativer i hverdagen”

Mit univers er måske lidt anderledes end de fleste af Easis’ ambassadører. Jeg er indehaver af Instagram og kagebloggen ‘metteskuttercakes’.

Jeg lever selvfølgelig ikke kun af kage! Jeg går meget op i en balanceret livsstil, hvor intet er forbudt. Jeg er stor fan af Easis’ produkter, da jeg bruger dem som de kalorie/sukkerfattige alternativer i min hverdag.
Til hverdag arbejder jeg som grafisk designer, og derfor sidder jeg ned det meste af dagen fra 8-16.
Ved at vælge Easis’ kaloriefattige produkter kan jeg holde vægten uden at undvære noget og det er utroligt vigtigt for mig!

Du kan følge Mette på Instagram @metteskuttercakes
og finde kage- og dessertopskrifter på hendes blog: www.metteskuttercakes.dk