EASIS Ambassadører

Vi har hos EASIS en masse engagerede ambassadører, som hver dag hjælper os med at sprede budskabet om fordelene ved at reducere sit indtag af sukker. De giver masser af tips og idéer til opskrifter, kostomlægning, lækkerier og hygge - alt sammen uden tilsat sukker. Læs mere om dem her og følg dem gerne på deres egne medier som facebook, instagram og blogs.Nikolaj Haulik, OCR atlet og Type 1 diabetiker

"Som type1 diabetiker er EASIS klart det lette valg. Jeg har altid brugt produkterne og husker især  bolcherne, marmeladen og strøsukkeret fra da jeg var lille."

Jeg er stifter af "Team Mud-Girls and Boys", som f.eks. har deltaget i Spartan på Kanal 5 under navnet #DiabetesWarriors. Vi er et ambitiøst OCR (Obstacle Course Racing) hold, som løber profesionelt. Vi stiller bl.a. op til EM og VM 2017.

Vores vigtigste fokus er dog noget helt andet. Vi kæmper for kronisk syge især diabetes type1. Vores mission er at bevise, at du kan, hvad du vil, også selvom du har en alvorlig, kronisk sygdom.

For mig er EASIS en hjælp til det nemmere valg. Det giver mig alle muligheder for en sundere livsstil samtidig med, at jeg får lidt til den søde tand. EASIS er mit quick fix når jeg er småsulten, når et mellemmåltid skal klares. Det er mit erstatningsprodukt i madlavningen. Det er, hvad jeg spiser til morgenmad. Det er, hvad jeg bruger som drys til mine jordbær om sommeren, og det er mit favorit smørepålæg til kiks. Det er hyggen fredag aften. Det er energi før, under og efter et løb.

I dag er EASIS barer og smørepålæg, de 2 produkter jeg bruger mest.

Følg Nikolaj og hans team på Instagram: @nikolajhaulik    @camillapanduro    @christinapanduro    @kasperlvinding

Facebook: facebook.com/teammudgirlsandboys

Camilla Drabo, Madblogger

“EASIS produkter hjalp mig til et sundere liv”

For snart 4 år siden valgte jeg at ændre min livsstil 100% og på 1 år og 8 måneder, tabte jeg mig lidt over 90 kg. Her var EASIS produkter til utrolig stor hjælp. Jeg må indrømme, at produkterne var helt nye for mig, men de blev hurtigt fast inventar i køkkenskabene. De gjorde det nemmere ikke at ‘falde i’ og søge til de mere usunde ting, når den søde tand begyndte at rykke på sig. EASIS produkter er gode til at stille den lille sult om eftermiddagen, når kroppen har brug for andet end lige gulerødder.

I dag gør jeg stadig brug af produkterne i min hverdag, både når jeg er på farten, men også når jeg eksperimenterer i køkkenet og bager sundere lækkerier. EASIS gjorde det meget nemmere for mig at ændre min livsstil. Det er fantastisk, at der findes disse alternativer, som tilmed smager skønt.

Du kan følge Camilla her: @camilladrabo. Blog: camilladrabo.bloggerspoint.dk


Astrid Lund Jensen

"EASIS hjalp mig med at gøre det umulige muligt”

I januar 2016 besluttede jeg mig for at lægge mit liv om, hvilket resulterede i, at jeg i november 2016 havde smidt 76 kilo og dermed halvdelen af min kropsvægt. Det krævede store ændringer, og jeg måtte sige farvel til mange af de ting, der før havde været en stor del af mit liv. Jeg fandt dog hurtigt ud af, at dette ikke nødvendigvis var negativt.

Mine øjne åbnede sig for en verden bestående af produkter, der hver dag gjorde det muligt for mig at bevare blodet på tanden og ikke køre træt i den sunde livsstil, for det skal også være sjovt og ikke mindst lækkert at være sund, og det bragte EASIS produkterne ind i mit vægttab. I dag er det ikke længere alene mig, der hiver produkterne af hylderne; både mine veninder og jeg nyder godt af bl.a. både EASIS chips og cookies, når vi skal hygge os, og der er slet ikke nogen tvivl om, at de er fast inventar, når vi mødes."

Du kan følge Astrid på instagram: @astridljensenKenneth Wulff, Personlig træner

”EASIS gør mig GLAD”

Som personlig træner, der har speciale i vægttab, arbejder jeg til dagligt med overvægtige klienter. Det sundere alternativ gør det lettere at tabe sig og dermed opnå sine mål.
EASIS produkterne går ikke ned på smagsoplevelsen, hvilket er alfa omega i mine kostplaner, og derfor er flere af EASIS produkter en klar favorit både for mig personligt, men også for mine klienter.
Første gang, jeg blev gjort bekendt med EASIS, var, da jeg smagte mandelisen en varm sommeraften og opdagede, at der kun var 177 kcal i isen. Efterfølgende vælger jeg altid EASIS produkter, når der skal hygges, for hvorfor ikke tage det sundere valg og spare på kalorierne, når det smager så ens. Klare favoritter er mandelis og ketchup, som jeg bruger i min populære lasagne og chokolade cookies, for ikke at tale om kammerjunkerne om sommeren. Ja jeg kunne blive ved! 😃.....

Følg Kenneth på Facebook: @Wulff personlig træner.


Annette Svendsen, sundhedsblogger og livsnyder

“EASIS gør det muligt at være livsnyder uden at gå på kompromis med sundheden”.

I september 2012 nåede jeg bunden. Jeg havde nået en vægt på 130 kg og et BMI tæt på de 50. Jeg har været massivt overvægtig hele mit liv. Vi har livsstilssygdomme i min familie - hjertekarsygdomme/diabetes type 2. En nat i september 2012 fik jeg voldsomt ondt i brystet, smerter som strålede ud i venstre arm. Jeg kendte de symptomer. Jeg svor, at hvis der intet var galt, så var tiden inde til at sige farvel til min gamle livsstil. Fra den dag begyndte jeg at tabe mig og inden for 1,5 år havde jeg tabt 75 kg og nåede ned på en vægt på 55 kg og et BMI på 20. Jeg lærte EASIS produkterne at kende, fordi jeg elsker søde sager, men dem kunne jeg ikke få under mit vægttab. Jeg begyndte at lave mine egne opskrifter og brugte dertil EASIS produkterne. Det er blevet en livsstil...min livsstil. Hele min familie og mine venner er blevet omvendt. De har opdaget, at et liv #udentilsatsukker rent faktisk er fyldt med smag.

Du kan følge Annette på Instagram: @asbeanie


Århus Håndbold

”Selvom man er sportsmand, er man jo stadig et menneske”

Når man er elitesportsmand stilles der store krav, ikke mindst til kroppen. Kosten fylder derfor også meget i vores spilleres bevidsthed. Igennem samarbejdet med EASIS, kan vi hjælpe vores spillere med produkter, der kan indgå som en del af kosten, og gøre det nemmere for spillerne at vælge det bedre alternativ.

Fysioterapeut og fysisk træner for Århus Håndbold, Morten Frank, er også glad for samarbejdet og fortæller:
”Selvom man er sportsmand, er man jo stadig et menneske. Derfor er samarbejdet med EASIS godt, fordi vi derigennem kan tilbyde vores spillere et bedre alternativ, hvor der er sparet på sukker og kalorier. ”

Du kan læse mere om Århus Håndbold her: http://www.aarhushaandbold.dk/


Sarah Posin, Livsstilsblogger og sundhedsentustiast

"Det er sundt at leve sødt"

Jeg vælger altid EASIS som det sunde alternativ på hylderne og får lynhurtigt tilfredsstillet den søde trang!

For mig er sundhed en stor del af min hverdag, og jeg tænker meget over ikke at spise for mange fødevarer tilsat sukker. Det er ikke så svært længere, da der findes et hav af sukkerfrie alternativer.

Jeg har en del favoritprodukter bl.a. EASIS vaniljeis, som jeg ofte får som en lille aftensnack med lidt friske bær og den mørke chokolade hakket i små stykker. Derudover elsker jeg morgenmadsprodukterne, bla. EASIS Crunch som er helt fantastisk på skyr eller med mælk. Den minder mig lidt om de morgenmadsprodukter man fik da man var lille - blot uden tilsat sukker.

Ved Easis produkter ved jeg, at der altid er kræset om ingredienser og smagen. Det gør at jeg til dagligt bliver tilfredsstillet, får noget sødt og lækkert og kan holde dagen med god energi og en sund, stærk krop!

Du kan følge Sarah Posin på sarahposin.com, på Instagram: @sarahposin og Facebook Facebook.com/blogsarahposin

Mette Edlund, mor til 3 og konkurrence atlet, Bodyfitness

"Med en søn der har diabetes og med diæter frem mod konkurrencer, fylder hverdagens sundhed en hel del. "

Jeg er 36 år, mor til 3 skønne unger (Oliver, Zofia & Caya) og konkurrence atlet, Bodyfitness igennem de sidste 3 år.

Min passion for fitness og sundhed præger min hverdag og livsstil. Jeg er uddannet personlig træner, kostvejleder og fitness instruktør. Jeg træner 5-6 gange om ugen, fordi jeg ikke kan lade være. Jeg elsker det frirum og den energi jeg får af min træning, hvad end det er den tunge styrketræning, en svedig spinningtime eller en lækker løbetur.

Det er vigtigt for mig at sundhed og velvære ikke bliver surt, og at både kost og træning er noget jeg går op i fordi jeg elsker det og ikke kan lade være. Som ambassadør for EASIS vil jeg dele opskrifter, gode råd og komme med mine ærlige anmeldelser af produkterne. Jeg er stor fan af hverdagsprodukter uden raffineret sukker, da de er med til at give mig en sundere hverdag og dermed sundere krop. Som mor til tre, med fuldtidsjob og konkurrencer gælder det hele tiden om at spise sundt og nærende, og tilvælge de sundere alternativer. EASIS giver mig muligheden for at kunne cutte ned i fedtprocent, uden at skulle undvære de ting jeg nyder at spise.

Følg Mette på hendes blog: metteedlund.dk - på Instagram: @nulde_metteedlund
og Facebook: Facebook.com/FitnessMette

Almedina Bajramovic, Gymnasielærer og sundhedsrealist

”EASIS smager så godt, at man næsten ikke kan tro, det ikke indeholder tilsat sukker.”

Jeg er stor fan af mange af EASIS produkter og bruger flere af dem på daglig basis, hvor jeg lever et sundt og aktivt liv - og her er EASIS produkter et perfekt match til min livsstil.  Det er utroligt svært at udvælge en favorit, da mange af produkterne simpelthen er så lækre, men jeg elsker de to crunch-udgaver og bruger dem altid oven på min skyr om morgenen. Derudover er barerne vildt gode og perfekte, når den lille sult melder sig i løbet af en travl arbejdsdag.

Følg Almedina på Instagram @sund_inspiration

Ditte Julie Jensen, blogger og semifinalist Den Store Bagedyst 2015

"Kan det lade sig gøre uden tilsat sukker?"

Min hverdag og mit bageunivers er sukkerfyldt. Det er desværre ikke alle, der kan tåle sukker, og måske slet ikke i de mængder. EASIS' mange lækre produkter og alternativer gør det muligt, at flere kan være med i mit søde univers.

Følg Ditte på bloggen dittejuliejensen.dk og på Instagram @dittejuliejensen

Augusta Beyer, Model

”EASIS gør det muligt at tilfredsstille den søde tand i hverdagen”

Grundet min profession som model er det vigtigt, at jeg holder min krop i form og får de rigtige vitaminer og mineraler. I min hverdag er jeg meget på farten, og har en del rejser. Derfor er EASIS barerne altid gode at have ved hånden.

Det er vigtigt at spise morgenmad for at holde et stabilt blodsukker. Her synes jeg, at EASIS cornflakes er super gode som topping til min skyr. Med sådan en morgenmad får jeg en god start på dagen.

EASIS gør det muligt at tilfredsstille den søde tand i hverdagen, og jeg har især et soft spot for is! Derfor er EASIS et must i min fryser. Og fordi EASIS ikke tilsætter sukker, benytter de andre ingredienser i deres produkter, som fuldkorn eller protein. Det koncept er yderst bemærkelsesværdigt, synes jeg.

Du kan følge Augusta på Instagram: @augustabeyer


Mette Studsgård Petersen, blogger

”Jeg føler ikke, at jeg går glip af de søde sager, som et vægttab ellers ville betyde”

Jeg glemmer aldrig, da min diætist fortalte mig om de her EASIS barer, som jeg hjertens gerne måtte bruge som mellemmåltider. Jeg var meget skeptisk, da jeg købte min første bar – smagte den nu af noget? Jeg tog heldigvis fejl, og siden da har EASIS barer været en stor del af mit vægttab. Jeg bruger dem som regel som mine mellemmåltider, og når jeg spiser dem, føler jeg nemlig ikke, at jeg går glip af de søde sager, som vægttab jo oftest betyder. Min klare favorit er Sour Cream chipsene - de har reddet mange lørdage! Når du har spist en pose, har du ikke lyst til mere, og så har du kun fået 200 kcal.

Mette blogger på getfitinspiration.dk. Find hende også på Instagram @lifebymettedk

Kevin Bechmann Timm, fodboldspiller og personlig træner

”EASIS giver mig en større frihed, så jeg ikke behøver at gå på kompromis med min sundhed."

EASIS giver mig så mange muligheder i køkkenet. Jeg elsker at eksperimentere med mad og desserter og EASIS giver mig en større frihed, så jeg ikke behøver at gå på kompromis med min sundhed. Med arbejde som fodboldspiller, personlig træner og ernæringscoach er sundhed med omtanke et must, og jeg vil gerne være en stor inspiration for både venner og familie. Den bedste gave, du kan give andre, er et sundere dig.

Følg Kevin på Instagram @bechmanntimm.dk og på bloggen bechmanntimm.dk/blog

Camilla Christensen, marathonløber og blogger

"Med et EASIS produkt går man aldrig kold, hverken psykisk eller fysisk.”

I en travl hverdag er der ikke altid tid til at tænke over, hvad et produkt i supermarkedet indeholder af kulhydrater, proteiner og sukker. Her har EASIS gjort en kæmpe forskel for mig, da jeg kan spise alle produkterne med god samvittighed, fordi de ikke er tilsat sukker og samtidig har mange af produkterne et højt proteinindhold. Produkterne kan bidrage positivt og gavnligt til ens træning, da man modsat så mange andre produkter ikke fylder sig med unødvendige, tomme kalorier.  Med et EASIS produkt går man aldrig kold, hverken psykisk eller fysisk.

Om morgenen er jeg specielt glad for den lyse og/eller mørke belgisk chokolade, som jeg blander med skyr og bær. Når jeg er på farten, har jeg altid en EASIS-bar med, da den udgør et perfekt mellemmåltid. Barerne stiller den lille sult uden at man får for mange kalorier, og kvikker samtidig hovedet op, idet man får smagen af lidt sødt.

Mød Camilla på bearunner.dk og på Instagram @be_a_runnerSylvia Katharina Engel, klinisk diætist, og Lars Frost Michaelsen, personlig træner

"Brug EASIS til at gøre din hverdag sundere og sjovere!”

EASIS tilbyder de helt ernæringsrigtige produkter til den perfekte sunde livsstil til både fitnessentusiaster, patienter, overvægtige samt den almindelige, raske borger. Jeg bruger EASIS hver dag, både pålægschokoladen på en proteinbolle, sødetabletter i kaffen, ketchup til fitnessburgeren og marcipan og is til mine proteinpandekager. Du er altid velkommen til at kontakte os og høre hvordan netop du kan bruge EASIS til at gøre din dagligdag sundere og sjovere.

Sylvia Katharina Engel er Klinisk diætist, personlig træner, stud.scient., foredragsholder, bikinifitness atlet.
Lars Frost Michaelsen, tidl. prof. fodboldspiller, bodybuilder atlet, kostvejleder, personlig træner.

Tilsammen udgør de Team FrostEngel, som du kan følge på Instagram på @dietbyengel


Gustav Salinas, personlig træner og tv-personlighed

”EASIS er super motiverende”

EASIS-produkterne har gjort mit arbejde meget lettere, da jeg arbejder med og har speciale i overvægt. Det er en fantastisk erstatning, når man er sukkertrængende, og jeg bruger tit EASIS-produkter i mine kostprogrammer til mine klienter. Jeg har nu haft æren af at bruge EASIS’ produkter i nogen tid, og udvalget er virkelig stort, så det er super motiverende at arbejde med produktet. Personligt kan jeg selv rigtig godt lide produkterne, og især proteinbarerne med karamelsmag! Det er klart min favorit.

Mød Gustav på fitnessnu.dk  og på Instagram @gustavsalinas


Anna Warrington, blogger

”Sundhed skal gerne gå hånd i hånd med nydelse og glæde”

Jeg elsker at leve sundt og tilføre min krop næring igennem den mad, jeg indtager. Men jeg har også en rigtig sød tand, og mener ikke, at sundhed skal være lig med afsavn eller føles som en sur pligt. Derfor elsker jeg at forsøde min og mine omgivelsers tilværelse med søde, men sukkerfri, produkter fra EASIS. Mine favoritter er den sukkerfri vaniljeis, der smager skønt med frisk frugt om sommeren eller som topping på varm kakao om vinteren. Det er endnu ikke sket, at nogle af mine mindre sundhedsbevidste venner eller familiemedlemmer har klaget. Faktisk plejer de at bede om en portion mere.

Du kan følge Annas blog på annawarrington.dk


Malene Eldrup, Bikini Fitness Atlet

"Jeg kan sagtens komme til at spise EASIS Smørepålæg med ske…”

Eftersom de fleste af mine måltider er tilrettelagt efter en speciel kostplan, og til tider godt kan være lidt kedelig, er ketchup fra EASIS guld værd i min hverdag! Kan simpelthen ikke undvære den. Udover det er jeg taknemmelig over, at EASIS har lavet deres Smørepålæg med hasselnødder og kakao. Den bruger jeg hver eneste gang, jeg har cheat meals, fx på min grød, proteinpandekager eller hjemmebagte boller.

Du kan følge Malene på Instagram: @maleneeldrup

Anna Eiholm, Klinisk diætist

”EASIS gør det muligt at leve et ligeså lækkert liv, uden tilsat sukker.”

EASIS-produkter er en kæmpe hjælp i min hverdag, da jeg forsøger at holde mig fra tilsat sukker. Jeg er specielt glad for Perfect Sød, som jeg anvender dagligt - enten i min skyr, min grød, pandekager, bagværk, læskedrikke og iskaffe. Derudover har jeg stor glæde af den mørke chokolade, når sukkertrangen melder sig sidst på eftermiddagen, som topping på skyr/grød eller som aftensnack til en kop the og lidt frugt. De forskellige EASIS-barer har jeg stor glæde af, når jeg er på farten, og har som minimum ALTID én bar i tasken + et par forskellige æsker med bolcherne.

Du kan følge Anna Eiholm på Instagram: @annaeiholm

Lisa Lents, Europamester i Taekwondo og tidl. Miss World Danmark

”EASIS er super godt at starte dagen med!”

Når man gerne vil føre en sund livsstil, men samtidig har en sød tand, er EASIS et super godt alternativ, når man ønsker at formindske forbruget af sukker og fedt. Jeg har længe brugt EASIS produkter i min hverdag, og nogle af mine must-haves er Jordbærmarmelade, som jeg bruger på proteinpandekager, og den lækre Rugbrøds Crunch og Choko Crunch fyldt med kostfibre, som er super gode at starte dagen på.

Lisa Lents er partner i Lents Taekwondo, og hun er tidligere Europamester og Junior Verdensmester i Taekwondo.

Mød hende på www.facebook.com/LentsTaekwondo og på Instagram @lisalents

Anne-Mette Staub, Kostvejleder, Slankekonsulent og Blogger

”EASIS produkter smager så syndigt, at man skulle tro, at der var tilsat et overkill af raffineret sukker og smør.”

Jeg har de sidste 5 år, været aktiv på SoMe, i den til tider forskruede sundheds’ verden. Jeg har efterhånden spist mig igennem alt, der findes af sukkefrie produkter, og der findes simpelthen så meget der smager ekstremt syntetisk, og dårligt! Det gør EASIS herimod slet ikke. Første gang jeg stiftede bekendtskab med EASIS, var da jeg satte bisserne i en free lækkerbar med chokolade. Lige siden da, har EASIS produkter været fast inventar i mit køkken. Herudover er der med tiden, kommet et utal af nye produkter. Jeg klapper altid i hænderne af ren begejstring, når der lanceres et nyt produkt. Jeg ved simpelthen ikke hvad jeg skulle gøre, uden EASIS sour cream and onion chips. At chips med så fornuftigt et næringsindhold, kan smage så godt, er mig stadig en gåde. Jeg foreslår også altid EASIS til mine klienter, i forbindelse med mit arbejde som kostvejleder og slankekonsulent. Jeg har endnu ikke haft en klient, hvor produkterne ikke faldt i god jord. Jeg er selv KÆMPE fan af slik, snacks, og søde sager generelt, så at jeg også selv kan supplere med snacks, uden tilsat sukker, og med et fornuftigt næringsindhold, som stadig smager syndigt, er et kæmpe plus for mig.

Du kan følge Anne-Mette på Instagram: @sundtaretrundt, Facebook: @Sundt - Året rundt - Kostvejledning eller på bloggen: www.annemettestaub.dk


Jane Agergaard, klinisk diætist og sundhedscoach ved Diætist- & Sundhedshuset Aarhus

"Ingen begrænsning - blot sund fornuft"

Som diætist tager jeg altid udgangspunkt i den enkelte person og den mad, som mine klienter kan lide, og som passer til netop deres hverdag. Her kommer EASIS-produkterne ofte ind i billedet, da disse ofte er nemme at integrere i hverdagen og have med på farten. Mange af EASIS-produkterne lever op til mine klienters ønsker i forhold til vægttab, da de smager sødt, men er lave i kalorier. Det er dejligt og motiverende, når man kan sigte efter ønskevægten uden, at det går ud over velværet og madhyggen i dagligdagen.

Du kan booke tid ved Jane til en individuel samtale eller et gruppeforløb på www.diaetistogsundhedshuset.dk eller sende hende en mail på: jane@diaetistogsundhedshuset.dk

Du kan også følge Jane på facebook her: https://www.facebook.com/diaetistsu...

Camille Wagner, Personal Trainer, Kostvejleder, Atlet og Inspirator

"Easis gør det lækkert at leve sundt og nemt"

Jeg brænder for at videregive min kærlighed til styrketræning og sundhed. Og min store passion er at lære andre hvordan, de kan forme deres krop til det optimale – både igennem træningen, men i særdeleshed også igennem den rette kost.

Mit budskab er: Spis rigtigt - så vil du aldrig opleve sukkertrang, og du vil tydeligt både se og mærke det på din krop. Mit mantra er at lære andre at leve sundt på en lækker, sjov og nem måde, som de fleste kan være med på. Sundhed handler om den enkeltes livsstil og vilkår; vi er alle forskellige, og det er vigtigt, at alle skaber deres egen sunde livsstil. Jeg er imod fanatisme og for sund fornuft - derfor bruger jeg EASIS produkter i min egen hverdag.

Du kan følge Camille på Instagram: @cwtrainingdk og på hendes blog på CWTraining/

Christina Sylvest-Noer, Langdistanceløber, blogger og mor til 2

”EASIS gør det lettere at få en bid af kagen”

I 2014 stod jeg på Rigshospitalets barselsgang. Af alle steder stod der en badevægt dér. Jeg vidste godt, at min graviditet havde været præget af hormoner og manglende rygrad, men alligevel gik et chok igennem mig, da jeg så tallet 103,8 kg! Derfra begyndte en sej og hård kamp mod graviditetskiloene og mange års yoyovægt.

I dag viser vægten et samlet vægttab på 40 kilo. Motion, sund kost og produkter med et sukkerreduceret indhold er alt sammen en del af de værktøjer, jeg bruger, for at holde en stabil vægt og en sund balanceret livsstil. For mig giver det mening at være EASIS Ambassadør, fordi EASIS gør det lettere at få en ”bid af kagen” uden at indtage de mange kalorier, der ofte følger med. Mit ultimative yndlings-EASIS-produkt er cornflakes. Både som morgenmadsprodukt, men også som en knasende tekstur i kager, sunde snacks og madlavning.

Følg Christina på bloggen MigOgMorskabet.dk og på Instagramprofilen Mig_Og_Morskabet


Janni Askov, blogger

“EASIS dækker mine behov med god samvittighed”

Jeg hedder Janni og så længe jeg kan huske tilbage, har jeg været overvægtig. Jeg har utallige gange været på slankekur, tabte mig, men tog det hele på igen + ekstra. Jeg var i mange år afhængig af mad og især sukker. Det var et misbrug. I 2015 ændrede jeg min livsstil fuldstændigt. Jeg fik via svar på blodprøver at vide at jeg var uhyggeligt tæt på at have sukkersyge, faktisk kun et tal fra. Her startede min rejse - jeg havde ikke tid til bare at lade stå til. Jeg måtte finde ud af, hvad der virkede for mig. Og jeg vidste bare, at jeg ikke skulle fastlåse mig på en stram diæt, for så ville jeg falde i.
Jeg har i dag tabt 54 kg og jeg er ikke i nærheden af at have sukkersyge længere. EASIS har hjulpet mig hele vejen, jeg vil altid have en sød tand, og med det store udvalg af produkter EASIS har, så bliver mine behov dækket.

Du kan følge Janni på instagram: @janniaskov og på hendes blog: janniaskov.bloggerspoint.dk


Christina Ambrus, Fysioterapeut, Personlig træner og Kostvejleder


Jeg har en stor passion for at inspirere og motivere andre til en sund og ikke mindst glad hverdag. Det giver mig utrolig meget værdi at videregive de glæder, jeg selv oplever ved et aktivt og sundt liv. Ifølge mig er det fuldstændig lige meget, hvad tallet på vægten siger, hvor blød eller flad din mave er, hvor hurtigt du kan løbe, hvor tungt du kan løft, hvor mange ingefærshots du drikker, eller hvor meget bland-selv-slik du spiser. Så længe du føler dig stærk, sund og glad!
Mine musthave produkter fra EASIS er marmeladen til mit brød, skyr og pandekager. Og så spiser jeg dagligt en bar til mellemmåltid, da det både stiller min sult og min sukkertrang.

Du kan følge Christina på instagram @christinaambrus eller på www.proaktivteam.dk


Mie Linea Jørss, kostvejleder og sundhedsblogger

”En sund livsstil kan sagtens ha’ plads til søde sager”

Jeg vil rigtig gerne inspirere til et sundere liv, og jeg går ind for, at du i en sund livsstil kan give plads til den søde tand. Med EASIS produkter kan du spise søde sager uden dårlig samvittighed. Hvorfor ikke vælge et alternativ, der er bedre for din krop og som samtidig indeholder færre kalorier og er uden tilsat sukker?
Som kostvejleder fokuserer jeg meget på sunde madvaner fremfor sunde madvarer, da jeg mener, at det er en mere holdbar løsning for henholdsvis en sund livsstil og et langvarigt vægttab. Der skal være plads til søde sager i en travl hverdag, og derfor anvender jeg ofte EASIS produkter i forbindelse med kostvejledning. Jeg kan varmt anbefale at bytte nogle basisvarer ud med alternativer uden tilsat sukker – fx har jeg altid  EASIS marmelade, crunch og snackbarer tilgængelige i mit køkken.

Du kan følge Mie på Instagram: @sundhedsguru_ og læse mere om kostvejledning og vægttabsforløb på: www.sundhedsguru.dk


Stine Buur

”Min krop har det bedst, når jeg minimere mit indtag af sukker.”

EASIS har været en fast kending i mit køkken siden jeg var teenager. Muligheden for at lave mange af mine yndlingsdesserter og mad uden at skulle bekymre mig, giver mig en stor tilfredshed i min hverdag.
Jeg er en sucker for de forskellige EASIS is, hvor jeg synes, at der på ingen måde er gået på kompromis med den gode smag. Det er egentlig et element, som jeg føler, at Easis generelt har taget rigtig stor højde for. Hvis man ikke kan tåle sukker eller gerne vil undgå det, så går man bestemt ikke på kompromis med deres produkter. Det er også derfor jeg er stolt af, at være udvalgt som ambassadør for EASIS, da det er produkter, som jeg selv er kæmpe fan af.

Du kan følge Stine på Instagram: @10kg6mdr


Amanda Axelsen, madblogger

"Man behøver ikke være fanatisk, for at vælge produkter uden tilsat sukker"

Jeg spiser med glæde en kage lavet med sukker. Eller bland selv slik en fredag aften. Jeg tror på "alt med måde" mentaliteten. At det er sundt at leve varieret og ikke udelukke noget fuldkommen fra sin kost.
Men det betyder såmænd ikke, at jeg ikke også kan vælge produkter uden tilsat sukker.
Vi ved alle sammen godt, at for meget sukker ikke er godt for noget. Jeg har en utrolig sød tand, og kunne sagtens kværne en pose chips eller bland selv slik, stort set hver dag.
Netop derfor er jeg enormt glad for EASIS' produkter, som giver mig muligheden for at indtage søde sager, uden at jeg propper mig med sukker hver dag.
Derudover er jeg vild med deres sukkererstatninger, såsom flydende Sød som jeg flittigt benytter, som gør det muligt at eksperimentere med bl.a. sundere alternativer af kager og andre søde sager.

Du kan følge Amanda på http://nouw.com/madglade og på instagram: @madglade

Jeanne Jäger Schlichter, blogger

“EASIS gør det nemmere at tage de sundere valg på farten”

For mig er det vigtigt at leve sundt i min hverdag - men det handler om en god balance og alt med måde!
Jeg er ret så begejstret for EASIS produkter. Jeg er blandt andet rigtig glad for EASIS Choko Crunch med mælk på om morgen!
Jeg har altid en karamelbar i min taske - hvis man er ved at gå lidt sukkerkold eller bare har lyst til noget sødt, så er de en perfekt løsning på farten. Is sæsonen er min absolut yndlings sæson, her har EASIS også nogle gode bud på en sundere version.

Følg Jeannes på hendes blog: http://strandboule.bloggersdelight.... og på instagram @jeanne_js

Emma Bisgaard Laursen, madblogger

’’Sundhed, velvære og positivitet’’ er tre nøgleord for mig.

Efter længere tids prøven med den ene kur og den anden kur har jeg valgt at ’give op’, og leve livet som jeg vil. Jeg spiser, hvad jeg vil, jeg træner, som jeg vil, og hvis der er 2 kg ekstra på sidebenene, så skidt pyt. Bare jeg er glad og tilfreds. Her spiller Easis en stor rolle for mig. Deres produkter gør det muligt for mig at spise det ekstra stykke kage uden voldsom dårlig samvittighed. At kunne spise en bar lige så lækker som en Snickers med halvt så mange kalorier, og stadig være velfornøjet. Livet handler om at være tilfreds med sig selv – og hvad man putter i sin mund.

Følg Emma på https://nouw.com/thefoodiequeen og på Instagram @emma_bisgaard

Kirsten Vange, Blogger

“Restriktioner vil aldrig være vejen til en sund livsstil i mental balance”

Jeg smagte første gang en EASIS bar for flere år tilbage, da jeg var helt “grøn” i fitness-verdenen og ønskede at optage sundere vaner. Jeg blev overrasket! Min gængse opfattelse af sund kost som værende smagsløst og kedeligt faldt fuldstændig til jorden. Hvis man kan spise fødevarer, som tilfredsstiller lyst og behov uden tilsat sukker, hvorfor så ikke gøre det? EASIS’ produkter har fulgt mig i min hverdag lige siden. For mig er det ikke et spørgsmål om at opstille restriktioner, men et spørgsmål om tilvalg og at leve en tilværelse i fysisk, såvel som mental balance.

Følg Kirsten på Instagram: @kirstenvange


Pia Ystrøm Nielsen, livsstilsinfluent og mor til 2.

”EASIS er med til at give min vægttabsrejse masser af god smag.”

Efter to graviditeter inden for kort tid, er vægten gået den forkerte vej, og jeg står nu overfor et større vægttab samt livsstilsændring. Jeg er 32 år og mor til 2 piger, Ellienora & Solveig.
I en travl hverdag er det skønt med nogle sunde alternativer til en hurtig snack, og her hjælper EASIS mig. Jeg nyder EASIS store udvalg af barer, som er nemme at have med på farten, og favoritten er klart Soft bar Cheese cake og lime. Jeg elsker søde sager og EASIS passer perfekt ind i min nye livsstil.
Jeg har i mange år været stor fan af EASIS produkterne, som jeg har brugt i form af  mellemmåltider eller som et sundere valg til nogle knap så sunde ting. EASIS gør det muligt at tilfredsstille min søde tand under mit vægttab samt er med til at fastholde min motivation i min vægttabsrejse. Jeg spiser efter en sundkostplan for at tabe mig, og det skal ikke være kedeligt at tabe sig og EASIS hjælper mig fra start til slut med at holde mit fokus på sund livsstil.

Følg Pia på Instagram @Piasgodeliv eller på hendes blog: http://piasgodeliv.dk/

Line Hansen, personlig træner, blogger og mor

”Hvis jeg kan undgå tilsat sukker, så gør jeg det!”

Jeg går op i at have en sund og stærk krop, og tænker over, hvad jeg propper i munden. Med en aktiv hverdag, både som personlig træner, men nu også som mor, så er det altså dejligt, at der findes produkter uden tilsat sukker. Og det er her EASIS kommer ind i billedet. Jeg går meget op i, at der skal være plads til både-og i hverdagen, og med bl.a. EASIS smørepålæg (jeg elsker chokolade!), så er samvittigheden bare lidt bedre. For mig handler det om at have en sund balance, både med krop og sind. Jeg elsker at træne og røre mig, og jeg elsker også at vise andre, at det godt kan lade sig gøre uden at skulle leve af kedelig salat hver dag.

Mød Line på lineslivsstil.dk og på Instagram @lineslivsstil


Regitze Fuglsang Andersen

“Jeg er en stor chokolade gris - og det gør EASIS meget nemmere”

Min hverdag er præget af struktur omkring min sundhed med kost og min træning! Og min sundhed indebærer chokolade hver eneste dag. EASIS har et kæmpe udvalg af forskellige produkter med chokolade - lys, mørk, mint, chokolade sovs, deres smørrepålæg osv osv. Jeg har ikke dårlig samvittighed over at spise “almindelig” chokolade MEN EASIS gør det bare nemmere plus at jeg kan spise endnu mere! Og sundhed eller vægttab handler alt sammen om de rigtige mængder - og jeg er til store mængder!

Jeg er bare pjattet med det store udvalg om det er toppings til min havregrød eller en af deres mange forskellige barer til når jeg er på farten efter træning eller på vej hjem fra arbejde - eller jeg har lyst til is en lørdag aften. Det slukker altid min søde tand!
Der er noget for enhver smag og alle kan blive tilfredsstillet med enten det ene eller det tredje..

Du kan følge Regitze på Instagram @sundtvaegttab


Maria Silje, madblogger

'EASIS er sundhed for både krop og sjæl’

Jeg er den type, som altid har været på 'kur'. Derfor er det vigtigt for mig at holde fast i en sund livsstil, som giver god energi og en masse vitaminer. Dog har jeg også munden fuld af søde tænder, og for mig fungere det bare ikke at vide, at noget er forbudt. Istedet forsøger jeg altid at have et bedre alternativ i skabet, og der er EASIS’ lækre produkter altså uundværlige. Jeg er specielt vild med chokolademoussen, toppet med friske bær. Mums siger jeg bare. Den er også et sikkert desserthit, når vi har gæster.

Følg Maria Silje på hendes blog: www.mariasilje.dk og på instagram @mariasilje


Nina Hansen, Sygeplejestuderende med doktorgrad i burpees

Jeg har altid levet et aktivt liv med motion lige fra forskellige sportsgrene i foreningslivet til sveddryppende træninger på egen hånd eller på hold i kommercielle fitnesskæder. Sundhed spiller en stor rolle i mit liv - og optræder både i mit daglige liv, hvor jeg bevæger mig i det danske sundhedsvæsen, samt i mit private liv, hvor jeg ynder så vidt som muligt at træffe de gode valg, hvad angår mad og motion, derfor sætter jeg en ære i at være ambassadør for EASIS!

Følg Nina på hendes blog www.ninahansenblog.dk eller på instagram @ninahansenn


Tanja Sønderby, fysioterapeut og personlig træner

“ Stærk & Glad med EASIS.”

EASIS har en masse lækre alternativer til mange dagligvareprodukter, som jeg er kæmpe fan af. Jeg har arbejdet længe på at finde en balance i forhold til min kost, og det er bl.a også noget af det, jeg arbejder med sammen med mine klienter. Der skal være plads til det hele. Når man ønsker lidt mere fokus på sit energiindtag, er EASIS’ søde og salte alternativer fantastiske. Jeg er især vild med deres ispinde og chips, som er et virkelig godt alternativ til ‘normale’ chips. EASIS gør det nemmere at holde en sundere livsstil uden at føle, at man mangler noget. Det er vigtigt for mig.

Du kan følge Tanja her: Facebook: Tanja Sønderby & Instagram: tanjasoenderby


Benedikte von Platen-Hallermund, Sundhedsrealist

“EASIS gjorde mit vægttab overskueligt”

I januar satte jeg mig for at ændre min usunde livsstil til en livsstil, der giver mig glæde. Jeg omlagde derfor mine madvaner til at blive sundere, og dermed også begrænse mit sukkerindtag. Her var
EASIS mig en uundværlig hjælp, og jeg formåede at tabe 28 kg. Det gik nemlig op for mig, at selvom jeg skar ned på mit sukkerindtag, kunne jeg stadig spise kage, cookies, barer og bolsjer fra EASIS, hvilket er til stor glæde for mig.”

Du kan følge Benedikte på Instagram: @BenedikteKatrine og på www.happyfitliving.dk


Maria Christensen, Madglad madblogger

”EASIS hjælper min søde tand i en sund livsstil”

For 8 år siden valgte jeg at lægge min livsstil om. Jeg havde brug for hjælp til at ændre dét som var ved at blive en stor overvægt - derfor tog jeg på livsstilshøjskole.

Gennem årene har EASIS produkterne været det sunde valg og ”redningen” når jeg har lyst til noget sødt uden at indtage en masse kalorier og sukker. Jeg kan endda gøre det med god samvittighed!

Alle de gode vaner bliver videregivet til min datter – EASIS barer er en af hendes favoritter og jeg er stolt af, at vi lever sundt og varieret i hverdagen.

Du kan følge Maria på instagram @madogkaerlighed og på bloggen http://madogkaerlighed.dk/


Brøndby IF

”EASIS sørger for energi på farten”

Når man spiller kvindefodbold på topplan i Danmark, er man altid på farten -  mellem morgentræning, arbejde eller skole, holdtræning og på lange busture til Jylland. Det er vigtigt for os at have energi til hele dagen, og EASIS-produkterne er gode at have med i tasken, når vi er undervejs eller som et lille måltid efter træning og kamp.

Du kan følge Brøndby IF på Facebook: https://www.facebook.com/brondbywom... og Instgram: https://www.instagram.com/brondbywo...


Heidi Boll, Blogger

"Easis hjælper mig at holde balance i regnskabet, at være sund betyder ikke at man skal være fanatisk"

Jeg har tidligere været overvægtig og jeg bestemte dengang for mange år siden, at det ville jeg aldrig blive igen. Jeg ved også, at det ikke er lige nemt altid at føre de tanker ud i livet. Men med en krop som er kronisk ramt, så er bevægelse ikke altid en ret, men et must. Og når jeg nu er begrænset i min krop, så er det fedt, at der stadig er plads til alle de lækre ting, som EASIS tilbyder uden det giver dårlig samvittighed.  

Da jeg valgte at investere tid i de sociale medier skulle det være for at hjælpe andre til at tænke, som jeg altid har gjort. Jeg træner ikke kun for at være sund...jeg træner også for at kunne leve det liv, jeg ønsker. Jeg er ikke fanatisk, men har fundet min egen balance i det hele. Jeg er mor til to, og jeg ved hvor meget energi, det kan sluge, samtidig med at man vil være god til sit job, og passe godt på sit ægteskab. Men for at jeg kan udfylde alle de roller, så må jeg først og fremmest have det godt med mig selv. Og det hjælper en aktiv og en sund livsstil mig med. Fokus på mig giver mig overskud til at have fokus på alle de andre ting jeg brænder for. En sund livsstil kommer ikke af sig selv og EASIS produkterne er vejen til et sundere valg.

I mit hoved er en sund livsstil også at drikke et glas vin med min mand i weekenden, eller at nyde min yndlings is eller chokoladebar. Men det kræver, at jeg er aktiv. Vil man være sund, udelukker det ikke alt det, man elsker. Det handler så meget om balance. Når man som mig har en sød tand, så er EASIS virkelig det bedste valg for mig. For jeg kan hygge mig og stadig vide at jeg er på den gode side af sundheden.

Følg Heidi på bloggen www.sund-mor.dk og instagram @sund-mor.dk


Heine Pedersen, Bodybuilder og Precision Nutrition Coach

”EASIS hjalp mig til sundere vaner.”

Efter et motorcykeluheld endte jeg i kørestol. Imod alle odds og lægernes forudsigelse, lykkedes det mig at komme ud af kørestolen og langsomt kæmpe mig tilbage i form. Der var dog kommet en del ekstra kilo på kroppen, så der skulle en kæmpe livstilsændring til. Jeg kendte allerede EASIS, da der er diabetes i min familie, så de mere usunde produkter blev hurtigt skiftet ud med de bedre alternativer fra EASIS. I dag er jeg konkurrerende bodybuilder og har blandt andet taget Precision Nutrition uddannelsen, hvilket gør, at jeg i dag også har kompetencerne til at kunne hjælpe andre med lave en livstilsændring.

Du kan følge Heine på instagram @heine_np

Ian Millenium, cykelrytter, Danish Champion XCO 2017

”Jeg kan snacke EASIS uden at mit blodsukker ryger i vejret.”

Cykelryttere går generelt meget op i kost og ernæring. Et par hundrede gram for meget kan gøre hele forskellen på en hård etape. EASIS hjælper mig til at kunne synde, uden at skulle betale prisen ved den næste konkurrence. I en hverdag med studie, en masse træning og meget tid i køkkenet, er det dejligt at kunne bevare et stabilt blodsukker. Med EASIS undgår jeg et kortvarigt energi-rush efterfulgt af træthed og sult. På de lange træningspas på cyklen er det dejligt at kunne spise en bar, som indeholder kulhydrat, uden at det stammer fra ren sukker. Jeg har altid nydt morgenmåltidet meget, og er glad for at kunne erstatte de kedelige havregryn eller den sukkerfyldte mysli med de forskellige varianter fra EASIS. Min favorit er Granola Hørfrø. I sommerhalvåret nyder jeg ofte koldskålen, som har en dejlig smag af sødlig vanilje og et friskt strejf af citron.

Følg Ian på Instagram: @ian_millennium


Kristian Arlet, kok, løbeentusiast og kostvejleder

”Med søde alternativer føler jeg ikke, at jeg går glip af noget.”

Jeg er 36 år og arbejder som kokkefaglærer i Slagelse, hvor jeg træner unge kokke til diverse nationale og internationale konkurrencer. Derudover er jeg Dansk World Skills landstræner.
Jeg er meget aktiv i min fritid og løber rigtig meget og havde min Marathon debut til CPH Marathon i 2018.

Derudover har jeg rigtig meget fokus på sundhed i min hverdag hvor EASIS produkter spiller en stor rolle. Især bruger jeg barerne, som i min verden er det perfekte mellemmåltid i de travle dage.
Og så synes jeg, at det er fantastisk, at man har så mange sundere, søde alternativer så man ikke føler, at man skal gå glip af noget selvom man vil undgå sukker.

Jeg bruger også mange af produkterne i min rolle som kostvejleder, som jeg har som en lille bibeskæftigelse.

Følg Kristian på Instagram: @danish_runningman


EASIS produkter til enhver lejlighed!

Få inspiration til hvordan du kan anvende EASIS produkter til alle dagens måltider. Lige fra morgen til aften. Se de mange spændende og nemme opskrifter her på siden.

Få inspiration!

Tilmeld dig EASIS nyhedsbrev og vær den første til at høre om nye produkter, opskrifter, kost & ernæring og meget mere.

EASIS A/S   |   Klamsagervej 29   |   DK-8230 Åbyhøj   |   Tlf. +45 70 20 24 55   |   easis@easis.dk
0