8 portioner
Fyld
500 g EASIS Æblegrød
100 g blåbær (friske eller frosne)
Crumble
100 g havregryn
60 g hvedemel
50 g EASIS Perfect Multisød
½ tsk stødt kanel
½ vaniljestang (kornene herfra)
80 g smør
Tilbehør
8 spsk græsk yoghurt 2%
mynte
Fremgangsmåde
Tænd ovnen på 180°.
Kom æblegrøden i et ildfast fad og drys blåbær henover.
Kom alle de tørre ingredienser i en skål og tilsæt smør skåret i tern. Smuldr det sammen med fingrene til det er jævnt men let klumpet. Drys crumblen over æblegrøden og blåbærrene i fadet.
Bag kagen i ca 30 minutter til overfladen er gylden og sprød.
Server gerne lun med kold yoghurt og mynte.
TIPS: En skøn dessert, hvis crumblen serveres lun med en kugle EASIS is til samt friske bær.