12 portioner:
Ingredienser
3 æg
½ tsk vaniljekorn
2 tsk fintreven ingefær
80 ml vindruekerneolie
60 g EASIS Perfect Fit
240 g mandelmel
60 g hvedemel
1 tsk bagepulver
240 g hytteost (1,5%)
300 g æbler i tynde skiver
3 tsk EASIS Abrikosmarmelade
TOPPING
60 g cremefraiche (9%)
Fremgangsmåde
Tænd ovnen på 160°. Kom æg i en røreskål sammen med vaniljekorn og ingefær og pisk det luftigt. Tilsæt gradvist olie til massen er jævn. Bland perfect fit, mandelmel, mel og bagepulver i en skål for sig selv. Tilsæt melblandingen, hytteost og halvdelen af æblerne til æggemassen og bland det hele forsigtigt sammen. Kom dejen i en form (Ø20).
Vend de resterende æbler med abrikosmarmelade og kom dem oven på kagen. Bag i ca 75 minutter. Server en klat cremefraiche sammen med den lune kage.
TIPS: Ønsker du noget mere sødt tilbehør, kan du også lave EASIS Kagecreme og servere til.