Æble kogt i hyldebærsaft med creme
NæringsindholdPr. 100 g
Energi177 kJ / 42 kcal
Fedt0,5 g
Kulhydrater7,8 g
Kostfibre2,3 g
Protein0,7 g

Æble kogt i hyldebærsaft med creme


1 portion

Ingredienser:
1 æble
1 dl EASIS Hyldebærsaft
10 g EASIS Kagecreme
1 dl minimælk
Citronmelisse

Sådan gør du:
Skræl æblet og skær det i tern. Kom æbleternene i en lille skål med hyldebærsaft og 1 spsk vand. Giv det 2 minutter på fuld styrke i en mikroovn.

Lun mælken og pisk den med cremepulver, så du har en lun cremesauce. Hæld den lune cremesauce over æblerne.

Pynt med citronmelisse.

Næringsindhold pr. portion (255g):
Kcal 108
Protein 1,7 g
Kulhydrater 20 g
Fedt 1,3 g
Kostfibre 5,9 g
Relaterede varer
EASIS produkter til enhver lejlighed!

Få inspiration til hvordan du kan anvende EASIS produkter til alle dagens måltider. Lige fra morgen til aften. Se de mange spændende og nemme opskrifter her på siden.

Få inspiration!

Tilmeld dig EASIS nyhedsbrev og vær den første til at høre om nye produkter, opskrifter, kost & ernæring og meget mere.

EASIS A/S   |   Klamsagervej 29   |   DK-8230 Åbyhøj   |   Tlf. +45 70 20 24 55   |   easis@easis.dk
0