Æblekringle

8 portioner

Ingredienser
2 plader butterdej
150 g revet EASIS Marcipan
250 g EASIS Æblegrød

1 æg til pensling

Pynt
25 g mandelsplitter

Fremgangsmåde
Tænd ovnen på 200°. Beklæd en bageplade med bagepapir. Læg de 2 plader butterdej i forlængelse af hinanden og klem dem sammen. Rul dem lidt tyndere ud for at få et bredere stykke dej. Kom dejen på bagepladen.
Fordel revet marcipan på langs på midterste halvdel af dejen, men lad enderne være fri.
Fordel æblegrød på marcipanen. Buk først enderne over fyldet. Buk derefter begge sider ind over fyldet mod midten. Luk samlingen grundigt. Brug evt lidt æg. Vend kringlen om, så samlingen ligger nedad. Pensl med sammenpisket æg og drys med mandelsplitter. Bag kringlen i 15-20 minutter til den er gylden og sprød.
Relaterede varer
Luk