Æggehvide omelet

Æg er geniale til morgenmad, fordi de er fyldt med protein. Æggehvide er desuden den del af ægget med færrest kalorier, så du kan være mæt længe får færre kalorier. Derfor får du her vores bud på en lækker æggehvideomelet, du med fordel kan spise til morgenmad, men som også sagtens kan spises senere på dagen fx til frokost. Vi serverer her omeletten med en skive knækbrød og EASIS Tomat Ketchup. Velbekomme!

2 portioner

Ingredienser
4 æggehvider
½ dl skummetmælk
1 lille håndfuld hakkede krydderurter
(fx persille eller koriander)
salt og peber
1 tsk olie til stegning
½ agurk
1 tomat
2 tsk EASIS Tomat Ketchup
1 knækbrød

Fremgangsmåde:
Bland æggehvider, mælk, hakkede krydderurter, salt og peber og pisk det godt sammen.

Opvarm en pande med en lille smule olie. Hæld æggemassen på panden. Skru ned for varmen og lad omeletten stege til den er fast ovenpå.

Glid omeletten halvt over på en tallerken. Læg grøntsager på og fold den anden del over. Server med en skive knækbrød og lidt ketchup.

TIPS: Skal det gå rigtig hurtigt, kan du lave EASIS Protein Omelet (pulvermix).
Relaterede varer
Luk