Bagte æbler med marcipan

Opskrift på bagte æbler med marcipan. Uhm! Bagte æbler dufter bare så godt! Denne dessert minder lidt om en æblecrumble, bort set fra, at det er æblet der er den ydre skal her. Det er en dejlig blød og nem dessert, der er fyldt med velsmag.

4 portioner

Ingredienser
4 æbler, f.eks. Pink Lady eller Belle de Boskoop
60 g EASIS Marcipan
10 g margarine
60 g havregryn

Sådan gør du
1. Tænd ovnen på 200 C (ikke varmluft).    
2. Udhul æblerne med et udstikkerjern og pak dem ind hver for sig i sølvpapir, med kun toppen fri.    
3. Smuldr  margarine, marcipan og havregryn sammen med fingrene og stop det ned i æblerne.    
4. Bag æblerne i den forvarmede ovn i mindst en halv time, til æblet er helt mørt.    
   
Server eventuelt med lidt kold yoghurt eller vanille is og pynt med et mynteblad    
   
Tips    
Du kan også dele æblerne helt over, hvis du ikke har en udstikker. Så udkerner du begge halvdele, kommer fyld i den ene halvdel og lægger den anden halvdel ovenpå. Pak æblerne helt ind i sølvpapir.

Næringsindhold pr. portion (120 g):
Kcal 195
Protein 4,2 g
Kulhydrat 21,3 g
Fedt 8,6 g
Kostfibre 7,5 g
Relaterede varer
Luk