Bagte ferskner med crunch

Her får du et bud på en rigtig lækker dessert uden tilsat sukker. Det er desuden en dessert, der er utroligt nem at lave og så er den pæn at servere for gæster. Du skal blot bruge ferskner, EASIS Classic Crunch og EASIS Fiber Sirup - og så foreslår vi, at du serverer den med creme fraiche.

1 portion

Ingredienser
2 halve ferskner (evt fra dåse i egen juice uden tilsat sukker)
2 spsk EASIS Classic Crunch
1 spsk EASIS Fiber Sirup
10 g smør eller plantefedtstof

1 spsk cremefraiche

Fremgangsmåde
Læg de halve ferskner i et ildfast fad.
Smuldr crunch, fibersirup og smør sammen og fordel det henover fersknerne. Bages herefter i en 200° varm ovn i 15 minutter til crunch’en er gylden.

Server de lune ferskner med cremefraiche.

TIPS: Kan serveres med EASIS Vaniljeis i stedet for creme fraiche for en mere sød smag.
Relaterede varer
Luk