Bamseboller

Bamseboller er de dejlige, bløde boller, som du kender. Disse er selvfølgelig uden tilsat sukker. Det er de perfekte hvide fødselsdagsboller som er en favorit hos selv de mindste i familien. Det er en opskrift, der er lige til at gå til, og du kan nemt lave nybagte, bløde boller, der blandt andet egner sig perfekt til fødselsdagen med smør eller marmelade.

16 portioner/16 stk

Ingredienser
25 g gær
2 ½ dl minimælk
1 æg
600 g hvedemel
40 g EASIS Perfect Fit
1 tsk salt
100 g margarine

1 æg til pensling

Fremgangsmåde:
Rør gæren ud i fingerlun mælk. Rør æg i. Bland de tørre ingredienser sammen og rør en del i mælkeblandingen
(hold noget tilbage). Skær margarinen i tern. Ælt skiftevis resten af melblandingen og margarinen i dejen. Ælt dejen grundigt. Lad dejen hæve tildækket i ca 45 minutter.

Tænd ovnen på 200°. Beklæd en bageplade med bagepapir. Del dejen i 16 lige store stykker og tril dem til boller. Kom bollerne på bagepladen og lad dem efterhæve tildækket i ca ½ time. Pensl bollerne med sammenpisket æg. Bag bollerne i 12-15 minutter til de er gyldne. Køl dem af på en rist.
Relaterede varer
Luk