Banan/havregrynsmuffins m. marcipan & chokolade

Opskrift lavet af: Camilla Drabo

Instagram: @camilladrabo
https://www.instagram.com/camilladr...


Facebook: Camilla Drabo - Spis dig mæt med god samvittighed
https://www.facebook.com/Drabosopsk...

Banankage og bananmuffins er en klassiker, som de fleste elsker. Her får du en opskrift lavet med havregryn, EASIS Perfect Fit, EASIS Marcipan og Lys Chokolade. Havregrynene og kokosfibermelen giver en god struktur og bidrager til et højere fiberindhold i kagen. Derfor kan muffinsene også fint fungere som et mellemmåltid. Marcipanen og bananerne giver en dejlig blød og svampet kage, hvor chokoladen giver en god afrunding på kagen.

Ingredienser:
1 stor banan
1 æg
10 g EASIS Perfect Fit
20 g kokosfibermel
30 g havregryn
1 dl mælk
20 g EASIS Marcipan
25 g EASIS Lys Chokolade
1 tsk bagepulver
Et nips natron

How to:
1. Start med at skrælle bananerne og mas dem med en gaffel.
2. Tilføj derefter æg, mælk, havregryn, perfect fit, kokosfibermel, bagepulver og natron – rør det hele godt sammen.
3. Riv marcipanen, hak chokoladen og vend det i massen.
4. Fordel dejen i 6 muffinsforme og bag kagerne i en 200 grader forvarmet ovn i 13-14 minutter.
Relaterede varer
Luk