Banankage med protein

Opskrift på lækker banankage med protein. Du kan enten vælge at lave denne kage som "ren" banankage eller tilføje noget kakaopulver også. Vi synes, at denne kage er et godt alternativ til en banankage lavet på hvedemel og sukker, da den er lavet på havregryn, banan og proteinpulver.

8 portioner

Ingredienser
180 g havregryn
6 meget modne bananer
2 tsk bagepulver
40 g EASIS Proteinpulver med vaniljesmag
2 tsk kakaopulver (kan udelades)

TOPPING
4 stykker EASIS Mørk Pålægschokolade
20 g EASIS Hvid Chokolade
spiselige blomster eller mynteblade til pynt

Sådan gør du
Blend eller hak havregryn helt fint. Mos bananerne i en skål og tilføj de blendede havregryn. Bland resten af ingredienserne.

Kom dejen i en kageform og bag den i 35-40 minutter ved 180 grader. Tag kagen ud af ovnen og læg straks pålægschokolade på, så den smelter.

Lad kagen køle af og pynt med smeltet hvid chokolade og blomster eller mynteblade.

Næringsindhold pr. portion (105g)
206 kcal
8,5 g protein
28 g kulhydrat
5,6 g fedt
6,3 g kostfibre