Banankage uden mel

Opskrift lavet af: Emma Bisgaard Laursen

Blog: The Foodie Queen
https://nouw.com/thefoodiequeen

Instagram: emma_bisgaard
https://www.instagram.com/emma_bisg...

Ingredienser:
3 modne bananer
3 æg
2 spsk. smeltet kokosolie
140 gram mandelmel
3 dråber EASIS Perfect sød
1 knivspids salt
1 håndfuld skyllede blåbær
1 plade EASIS Mørk chokolade
1 plade EASIS mørk pålægschokolade til pynt
Citronmelisse til pynt

How to:
-Mos bananerne til en masse.
-Tænd ovnen på 180 grader varmluft.
-Kom æg, kokosolie, mandelmel, Perfect Sød og salt i bananmassen. Rør godt -rundt.
-Hak mørk chokolade i grove stykker, og kom i blandingen.
-Kom 1 håndfuld skyllet blåbær i blandingen.
-Kom banandejen i en kageform (Jeg brugte en lille rugbrødsform)
-Bages i 50-60 minutter. Hold øje undervejs.
-Når kagen er færdig, stilles den til afkølning. Kom mørk pålægchokolade ovenpå, og lad det smelte.
-Stil i køleskabet til serveringen. Jo længere tid i køleskabet, jo mere svampet og fast bliver kagen.
-Servér til kaffen, eller som det søde element på brunchbordet, eller bare servér til den søde sult.
Relaterede varer
Luk