Banankage

12 portioner à 75 g

Ingredienser
4 modne bananer
4 æg
4 spsk. EASIS Skummetmælkspulver
1 spsk. EASIS Perfect Fit
2 spsk. EASIS Fibersirup
1 tsk. bagepulver
30 g. blendede havregryn
1 håndfuld valnødder

Topping
EASIS Mørk Chokolade
Mandler
Frysetørrede hindbær

Fremgangsmåde
Mos bananerne og rør dem godt sammen med æg, skummetmælkspulver, perfect fit, fibersirup og bagepulver. Blend havregrynene og tilsæt til dejen samt tilsæt grofthakkede valnødder. Put dejen i en form og bag 20 min ved 185 grader. Når kagen er bagt færdig, hak da den mørke chokolade og læg den ovenpå og lad smelte på den stadigt varme kage. Pynt evt. med mandler og frysetørrede hindbær.

En portion à 75 g indeholder:
141 kcal
6,5 g fedt
13 g kulhydrat
6,2 g kostfibre
5,9 g protein
Relaterede varer
Luk