Barbecue kylling & kartoffelsalat

Varenummer:
lavet af: www.instagram.com/madogdessert.dk/
Antal: 4 pers. Tid: 30 min.  

Ingredienser
BBQ kylling
•1500 g. kylling, lårmix
•½ glas Easis barbecue
•Salt/friskkværnet peber
Kartoffelsalat
•1 kg. Kartofler
•1 porrer
•4 spsk. yoghurt naturel
•1-2 tsk. EASIS Sennep
•2 tsk. EASIS Fibersirup
•Salt / friskkværnet peber

Fremgangsmåde
BBQ-kylling
1.Tænd ovnen på 200 grader, alm. ovn
2.Kom alle lårstykkerne i et fad og hæld barbecuesaucen ud over, så kyllingestykkerne er dækkede. Sørg evt. for at fordele barbecuesaucen. Krydr med salt og friskkværnet peber.
3.Bag lårene i ovnen i ca. 25 min. til de når en temperatur på 70 grader.
4.Skru herefter ovnen over på grillfunktion og giv lårene et par minutter på grill, til de når en kernetemperatur på 75 grader.
Kartoffelsalat
5.Kog kartoflerne al dente i saltet vand. Skær dem herefter i mundrette bider og lad dem køle af.
6.Skær porrerne i tynde skiver.
7.Rør yoghurt, sennep og fibersirup sammen. Smag til med salt og friskkværnet peber.
8.Vend kartoflerne og skiverne af porrer sammen med dressingen.