Blomkålsboller med ost og pesto

Disse blomkålsboller er et godt bud på et nærende mellemmåltid. Vi foreslår at toppe bollerne med EASIS Pesto, hvilket giver en lækker smag. De kan med fordel anvendes som mellemmåltid eller serveres som madbrød til aftensmaden.

2 portioner/6 stk.

Ingredienser
125 g blomkål
125 g revet mozzarellaost
1 spsk loppefrøskaller
¼ tsk bagepulver
2 æg
25 g EASIS Rød Pesto (pulvermix)
20 g olivenolie

Fremgangsmåde:
Del blomkålen i små buketter og kør det til fint smulder i en minihakker. Kom blomkålen i en skål og bland med ost, loppefrøskaller, bagepulver og æg. Rør godt sammen og form 6 små boller af dejen.

Læg bollerne på en bageplade med bagepapir og pres dem let flade. Lav pestoen efter anvisning på posen. ¼ af den færdigblandede pesto fordeles med en lille klat på hver bolle. Bag bollerne i en 180° varm ovn i ca 15 minutter til de er gyldne og gennembagte. Køl af på en rist. Bollerne kan evt serveres med ekstra pesto til.
Relaterede varer
Luk