Blomkålsboller med ost og pesto

2 portioner/6 stk.:

Ingredienser
125 g blomkål
125 g revet mozzarellaost
1 spsk loppefrøskaller
¼ tsk bagepulver
2 æg
25 g EASIS Rød Pesto (pulvermix)
20 g olivenolie

Fremgangsmåde:
Del blomkålen i små buketter og kør det til fint smulder i en minihakker. Kom blomkålen i en skål og bland med ost, loppefrøskaller, bagepulver og æg. Rør godt sammen og form 6 små boller af dejen.
Læg bollerne på en bageplade med bagepapir og pres dem let flade. Lav pestoen efter anvisning på posen. ¼ af den færdigblandede pesto fordeles med en lille klat på hver bolle. Bag bollerne i en 180° varm ovn i ca 15 minutter til de er gyldne og gennembagte. Køl af på en rist. Bollerne kan evt serveres med ekstra pesto til.
Relaterede varer
Luk