Blondies

Her finder du opskriften på en lækker blondie, som er en brownie lavet med hvid chokolade. Vi har her tilføjet friske bær, hvilket komplimenterer den hvide chokolade rigtig fint. Denne opskrift er lidt sundere, da den er lavet på butterbeans, dadler og banan. Den er derfor også glutenfri og uden tilsat sukker, men med et naturligt indhold af sukker.

8 portioner

Ingredienser
1 dåse butterbeans
150 g dadler
100 g banan
3 æg
1 tsk vaniljepulver
1 tsk bagepulver
et nip salt
50 g EASIS Hvid Chokolade
100 g friske bær (fx hindbær eller blåbær)

Fremgangsmåde
Tænd ovnen på 200°. Beklæd en firkantet form (ca 20x20 cm) med bagepapir.

Hæld væden fra butterbeans, skyl dem med koldt vand og lad dem dryppe af. Fjern eventuelle sten fra dadlerne. Kom butterbeans, dadler, banan og æg i en minihakker og kør det til en ensartet masse. Kom massen i en skål og tilsæt vaniljepulver, bagepulver og salt. Hak chokoladen og vend den i dejen sammen med de friske bær.

Kom dejen i formen. Bag kagen i ca 30 minutter til overfladen er gylden.

Lad kagen afkøle inden den skæres i firkanter og serveres.

Pynt evt med ekstra friske bær.
Relaterede varer
Luk