Breakfast bowl med barbecue bønner, stegte grøntsager og æg

Ingredienser (1 portion):
Bowl:
120 g røde kidneybønner
100 g squash
100 g hvide champignon
80 g små tomater
1 æg
30 g blandet salat
½  avocado
2 tsk. EASIS Barbecue Sauce
1 tsk. olivenolie
1 tsk. hampefrø
Salt og peber

Dressing:
50 g neutral skyr
15 g EASIS Tomat Ketchup
1 tsk. citronsaft
1 knivspids salt

Fordampning:
200 g squash og champignon blev til 150 g efter stegning.

120 g kidneybønner blev til 120 g kidneybønner efter stegning (ingen ændring).

58 g æg blev til 47 g spejlæg efter stegning.

Fremgangsmåde:
Skær squash, champignon og tomat ud i mundrette stykker. Dræn de røde kidneybønner og skyld dem grundigt.

Steg squash og champignon i lidt olivenolie på en pande. Drys lidt salt og peber henover og kom de stegte grøntsager over i en skål.

Kom herefter de skyllede kidneybønner på panden og kom barbecue sauce på dem. Rør det grundigt rundt og lad bønnerne stege i 2-3 min.  

Steg dit spejlæg på samme pande og drys med salt og peber.

Skær de små tomater og avocado ud, evt. som en avocadorose.

Bland skyr, ketchup, citronsaft og salt til en dressing.

Anret herefter din bowl med de stegte grøntsager, kidneybønner i barbecue, tomat, blandet salat, avocado, spejlæg og dressing. Top bowlen med hampefrø og evt. lidt ekstra salt og peber.

Servér med ketchup-dressingen.
 
Specifikationer
Næringsindhold
pr. 100 g
Energi
360 KJ/ 86 kcal
Fedt
4,1 g
- heraf mættede fedtsyrer
0,6 g
Kulhydrater
6,0 g
- heraf sukkerarter
1,6 g
- heraf sukkeralkoholer
<0,5 g
Kostfibre
2,9 g
Protein
4,9 g
Salt
0,40 g
Relaterede varer
Luk