Broccolisalat

Opskrift på broccolisalat med sprødstegt parmaskinke. Vi elsker broccolisalat - den kan bruges for sig selv til frokost eller som tilbehør til fx laks eller kylling. Denne opskrift minder om den mere traditionelle broccolisalat, vi har blot skiftet baconen ud med parmaskinke. Dette giver en mere fedtfattig broccolisalat, samtidigt med at man også bevarer det sprøde element.

4 personer

Ingredienser:
1 stor buket broccoli
1 lille rødløg
60 g græskarkerner
100 g parmaskinke
200 g yoghurt naturel
20 g citronsaft
100 g tranebær, tørrede
3-4 dråber EASIS Perfect Sød
1 tsk salt

Sådan gør du:
Varm parmaskinken i ovnen på 180 grader til den bliver sprød.
Hak broccoli og rødløg.
Rist græskarkernerne let på panden.

Dressing:
Bland yoghurt, citronsaft, salt og Perfect Sød sammen og smag til.

Rør dressingen sammen med broccoli og løg. Tilføj tranebær, græskarkerner og knus til sidst parmaskinken i.
Relaterede varer
Luk