Vafler er altid lækre - til morgenmad, den lille sult eller frokost. Denne version med broccoli er dog sundere og mere mættende end de klassiske hvide vafler. Lav disse lækre madvafler med broccoli, som kan bruges til enhver (salt) anledning.
2 portioner:
250 g broccoli
1 dl grøntsagsbouillon
2 små æg
½ tsk stødt spidskommen
½ tsk stødt koriander
½ dl kikærtemel
½ dl EASIS Skummetmælkspulver
et lille nip salt
lidt fedtstof til stegning
Pynt:
1 avocado
2 spsk yoghurt naturel
evt lidt ekstra broccoli og lidt krydderurter
Fremgangsmåde:
Hak broccolien i en minihakker eller riv den på et rivejern. Kom broccolien i en skål med de øvrige ingredienser og rør det godt sammen.
Virker dejen lidt for tynd, kan der tilsættes lidt ekstra kikærtemel. Lad dejen hvile et kvarters tid.
Varm et vaffeljern godt op til det er meget varmt. Tilsæt lidt fedtstof og kom en klat dej i hvert rum og luk sammen. Bag i ca 5 minutter. (åbn ikke for tidligt; så går de fra hinanden).
Server vaflerne lune med avocado og yoghurt.
TIPS: Du kan bruge andre typer kål; fx fintsnittet spidskål eller blomkål.