Brødstænger med spinatdip

Opskrift på brødstænger med spinatdip uden tilsat sukker. Her giver vi en lækker opskrift på hjemmelavede brødstænger med en lækker, sund spinatdip. Denne opskrift kan med fordel spises som mellemmåltid. Det er tilmed en snack eller tilbehør til aftensmaden der er nem og hurtig at lave.

Ingredienser:
Brødstænger:
30 g groft pitabrød
Lidt æggehvide
Oregano
Salt
1 tsk olie til stegning

Spinatdip:
½ fed hvidløg i skiver
50 g babyspinat
Salt
50 g ylette
1 tsk olie

Sådan gør du:
Pensl pitabrødet med æggehviden. Drys oregano og salt og skær brødet i 1 cm tykke skiver. Bag dem herefter i en varm ovn ved 200 grader i ca 10 minutter. Afkøl brødstængerne på et stykke bagepapir.
Varm olien op på en pande og svits hvidløget. Tilsæt spinaten og lad den falde sammen. Krydr med salt og afkøl spinaten i et dørslag, så væden drypper af.
Hak herefter spinaten lidt. Vend den sammen med yletten, der er pisket sammen med olien.
Server brødstængerne sammen med spinatdippen.

Tips:
Bag en stor portion brødstænger og opbevar dem i en kagedåse.

Næringsindhold pr. portion (162g):
Kcal 278
Protein 7,8 g
Kulhydrat 17,8 g
Fedt 19 g
Kostfibre 3,9 g
Relaterede varer
Luk