Brownie med butterbeans

Opskrift på glutenfri brownie lavet på butterbeans. Det er desuden en kage, der har et højere protein- og fiberindhold end en almindelig kage, da den jo er lavet på bønner. Kagen er selvfølgelig uden tilsat sukker og utroligt nem at lave.

Hvis du laver en større portion ad gangen, kan den sagtens fryses.

4 portioner

Ingredienser:
2 æg
2 æggehvider
40 g EASIS Kakaodrik
50 g EASIS Skummetmælkspulver
40 g EASIS Perfect Fit
240 g butterbeans (drænet)
et nip salt
¼ tsk bagepulver
2 tsk frysetørret hindbær

Sådan gør du:
Alle ingredienser kommes i en foodprocessor og køres til en jævn dej. Dejen kommes i en form beklædt med bagepapir og bages ved 170° i ca 20 minutter.

Den varme kage drysses med frysetørret hindbær. Kagen skæres i firkanter, når den er helt afkølet.

Næringsindhold pr. portion (129 g):
Energi 197 kcal
Protein 13 g
Kulhydrat 21 g
Fedt 3,2 g
Kostfibre 17 g
Relaterede varer
Luk