8 portioner
Ingredienser
3 æg
1 dl EASIS Perfect Florsød
3 spsk kakaopulver
2 tsk bagepulver
3 modne mosede bananer
1½ dl blendet havregryn
2 tsk vaniljeessens
85 g EASIS Mørk Chokolade, hakket
[b9TOPPING[/b]
200 g mager friskost (fx Philadelphia)
1 spsk kakaopulver
3 spsk EASIS Perfect Florsød
en lille smule vaniljeessens
85 g EASIS Mørk Chokolade, hakket
IFremgangsmåde
Slå æggene ud i en skål og pisk sammen med florsød. Tilsæt kakaopulver, bagepulver og pisk igen. Tilsæt mosede bananer, havregryn, vaniljeessens, den hakkede chokolade og rør det hele godt sammen. Kom dejen i en kageform og bag din brownie i ovnen i ca 30 minutter ved 200°. Imens laver du din topping.
Kom friskost i en skål og bland den sammen med kakaopulver, florsød, vaniljeessens, den hakkede chokolade og rør det hele godt sammen til en jævn masse.
Tag kagen ud af ovnen og lad den afkøle lidt.
Fordel toppingen oven på kagen.
TIPS: Du kan selvfølgelig også bruge EASIS Lys Chokolade, hvis du bedre kan lide mælkechokolade.