Brownie

Brownie er den lækreste chokoladekage lavet på mørk (eller lys) chokolade. Denne brownie laves med bananer som giver en dejlig blødhed og bidrager til en svampet kage. Vi foreslår du serverer kagen med den lækre topping lavet med friskost, kakaopulver, EASIS Florsød og mørk chokolade. En lækker brownie der smager helt igennem af dejlig chokolade. Brownie er også god til desserten, hvor man fx kan servere den med en kugle EASIS vaniljeis.

8 portioner

Ingredienser
3 æg
1 dl EASIS Perfect Florsød
3 spsk kakaopulver
2 tsk bagepulver
3 modne mosede bananer
1½ dl blendet havregryn
2 tsk vaniljeessens
85 g EASIS Mørk Chokolade, hakket

TOPPING
200 g mager friskost (fx Philadelphia)
1 spsk kakaopulver
3 spsk EASIS Perfect Florsød
en lille smule vaniljeessens
85 g EASIS Mørk Chokolade, hakket

Fremgangsmåde
Slå æggene ud i en skål og pisk sammen med Florsød. Tilsæt kakaopulver, bagepulver og pisk igen. Tilsæt mosede bananer, havregryn, vaniljeessens, den hakkede chokolade og rør det hele godt sammen. Kom dejen i en kageform og bag din brownie i ovnen i ca 30 minutter ved 200°. Imens laver du din topping.

Kom friskost i en skål og bland den sammen med kakaopulver, Florsød, vaniljeessens, den hakkede chokolade og rør det hele godt sammen til en jævn masse.

Tag kagen ud af ovnen og lad den afkøle lidt.
Fordel toppingen oven på kagen.

TIPS: Du kan selvfølgelig også bruge EASIS Lys Chokolade, hvis du bedre kan lide mælkechokolade.
Relaterede varer
Luk