Opskrift lavet af: Lotte Skovgaard Larsen
Instagram: @godesundevarigevaner
https://www.instagram.com/godesunde...Facebook: Lev det Sunde Liv
https://www.facebook.com/levdetsund...Opskrift på gode og nemme boller, der er nemme at lave. Det sværeste ved dem er faktisk ventetiden på nybagte boller. Det tager ikke særlig lang tid at lave dejen - og så kan du bage lækre boller til morgenmaden, mens du tager et morgenmad. Opskriften er selvfølgelig uden tilsat sukker og giver bløde og velsmagende boller.
Ingredienser:25 g gær
4 dl vand
390 g hvedemel
4 spsk
EASIS Loppefrøskaller1 tsk salt
1 spsk
EASIS Perfect Fit100 g groft rugmel
300 g æggehvider
60 g knækkede rugkerner
How to:Gær opløses i vand. Resten røres sammen.
Blandingen stilles på køl natten over.
Form 12 boller og sæt dem i en forvarmet ovn. 250 grader ca. 15 minutter.
OBS: dejen bliver meget klægt/"tynd" men bliver mere fast/"tyk" natten over.