Bundløs pizza med skinke og hytteost

Få en lækker opskrift på en pizza uden så mange kulhydrater. Vi har nemlig fjernet bunden og erstattet den med skinke. Denne palæo-inspirerede pizza er utroligt lækker og nem at lave, og så kan du variere toppingen alt efter lyst.
 
Hvis du vil have bund på pizzaen, kan du lægge en fuldkornstortilla i bunden af fadet.

1 portion

Ingredienser:
50 g skinke
30 g EASIS Tomat Ketchup
100 g tomater
50 g løg
50 g hytteost (1,5%)
10 g reven, mager ost
1 tsk tørret oregano
lidt salt og peber
frisk basilikum

Sådan gør du:
Et lille ildfast fad (ca 15x15 cm) beklædes med bagepapir. Læg skiver af skinke fladt ud, så de fylder hele fadet.
Smør herefter skinken med ketchup og læg skivede tomater og løg herpå.
Bland den revne ost og hytteost sammen og kom det henover tomaterne og løgene. Drys med tørret oregano, salt og peber. Bag pizzaen i ovnen ved 200° i ca 15 minutter, til overfladen er gylden.
Drys friske basilikumblade på toppen og server straks.

Næringsindhold pr. portion (308 g):
Kcal 185
Protein 20 g
Kulhydrat 14 g
Fedt 4,6 g
Kostfibre 4,3 g
Relaterede varer
Luk