Butterdejsplader med creme

Opskrift på butterdejsplader med kagecreme og friske bær. Den er selvfølgelig uden tilsat sukker. Det er den perfekte kombination af den sprøde butterdej og de ristede mandler og den bløde kagecreme - og så det friske fra bærrene.

Kagecremen kan erstattes af æblemos eller anden frugtkompot.

1 portion

Ingredienser
20 g butterdej
1 tsk rapsolie
10 g EASIS Kagecreme
½ dl minimælk
3 g mandler (3 stk)
25 g bær; hindbær, blåbær

Læg bagepapir på en bageplade. Pensl lidt olie på begge sider af butterdejsstykket, fold det sammen, læg det på bagepladen og bag det i en 200 grader varm ovn, til det er gyldent og sprødt (hold godt øje med det, da det går hurtigt).

Lav i mellemtiden kagecremen efter anvisning på pakken.

Hak og rist mandlerne på en tør pande. Server den sprøde butterdej med kagecreme, bær og hakkede mandler.

Næringsindhold pr. portion (110 g):
Kcal 147
Protein 3,9 g
Kulhydrat 19 g
Fedt 5,5 g
Kostfibre 5,7 g
Relaterede varer
Luk