Cannelé

6 portioner/6 stk

Ingredienser
½ dl minimælk
50 g smør eller plantefedtstof
2 æg
1 æggeblomme
50 g EASIS Perfect Multisød
80 g hvedemel
¼ tsk stødt kardemomme
¼ tsk vaniljepulver
1 lille økologisk citron (revet skal herfra)

Pynt
EASIS Perfect Florsød
50 g friske hindbær

Fremgangsmåde
Opvarm mælk og smør til smøret er smeltet.
Rør de resterende ingredienser til dejen sammen i en skål. Tilsæt langsomt den varme mælkeblanding under omrøring. Stil dejen på køl et par timer.
Tænd ovnen på 170°. Kom dejen i cannelé forme eller små silikone muffinsforme. Bag dem i 20-30 minutter. Lad kagerne køle lidt af i formen inden de vendes ud. Lav en glasur af Florsød og vand.
Pynt med glasuren og hindbær inden servering.
Relaterede varer
Luk