Cannelé

Opskrift på cannelé kage uden tilsat sukker. Cannelé er en traditionel fransk kage, der minder lidt om en cupcake eller muffin. Den er kendt for sin karakteristiske form og den dejlige smag af vanilje. Disse cannelés topper vi med EASIS Perfect Florsød og friske hindbær. Det er en flot og lækker kage.

6 portioner/6 stk

Ingredienser
½ dl minimælk
50 g smør eller plantefedtstof
2 æg
1 æggeblomme
50 g EASIS Perfect Multisød
80 g hvedemel
¼ tsk stødt kardemomme
¼ tsk vaniljepulver
1 lille økologisk citron (revet skal herfra)

Pynt
EASIS Perfect Florsød
50 g friske hindbær

Fremgangsmåde
Opvarm mælk og smør til smøret er smeltet.
Rør de resterende ingredienser til dejen sammen i en skål. Tilsæt langsomt den varme mælkeblanding under omrøring. Stil dejen på køl et par timer.
Tænd ovnen på 170°. Kom dejen i cannelé forme eller små silikone muffinsforme. Bag dem i 20-30 minutter. Lad kagerne køle lidt af i formen inden de vendes ud. Lav en glasur af Florsød og vand.
Pynt med glasuren og hindbær inden servering.
Relaterede varer
Luk