Opskrift lavet af: Emma Bisgaard
Instagram: @emma_bisgaard
https://www.instagram.com/emma_bisg...Blog: The Foodie Queen
https://nouw.com/thefoodiequeenIngredienser:18 EASIS Sandwich Cookies med cremefyld
En håndfuld EASIS Mini Cookies
4 spsk smeltet smør
250 g piskefløde
4 dråber EASIS Perfect sød
3 spsk EASIS Perfect Florsød
200 g flødeost naturel
Revet citronskræl (ca. en halv)
20 g EASIS Hindbærmarmelade
Evt. Pynt i form af citronmelisse, knust kakaokiks, Choko Knas-kugler
How to:1. Knus kakokiks og minicookies i en minifoodprocesser, og kom det smeltet smør ved og rør rundt.
2. Fordel kikseblandingen i bunden af en springform (min form var 20 cm), og stil på køl.
3. Pisk fløden til næsten skum, og tilsæt Perfect Sød og Perfect Florsød. Pisk igen.
4. Tilsæt flødeost og citron og pisk videre, så ingredienserne fordeler sig godt.
5. Tag springformen ud af køleskabet, og smør et jævnt lag hindbærmarmelade på cookiebunden.
Fordel ostemassen ovenpå marmeladen.
6. Stil kagen på køl i mindst 2 timer - gerne natten over.
7. Tag kagen ud inden servering og pynt med knuste kakaokiks, citronmelisse og halve EASIS Choko Knas-kugler