Cheesecake m. kakaokiks
Cheesecake m. kakaokiks
Cheesecake m. kakaokiks

Cheesecake m. kakaokiks


Opskrift lavet af: Camilla Drabo

Instagram: @camilladrabo
https://www.instagram.com/camilladr...


Facebook: Camilla Drabo - Spis dig mæt med god samvittighed
https://www.facebook.com/Drabosopsk...

Ingredienser:

Bund:

8 kakaokiks fra EASIS

7 friske dadler

Cremefyld:

120g light philadelphia

2dl cremefine 19%

2 husblas

1 tsk. vaniljepulver

4  EASIS kakaokiks

ca. 1 tsk. EASIS Perfect Sød

How to:

1. Start med at komme husblas i kold vand i ca. 15 minutter.

2. Imens kan I lave bunden ved at komme 8 kiks og 7 dadler i en blender og blend/knus det sammen. Det skal ikke være fint som mel, men stadig have lidt bid.

3. Kom bagepapir i bunden af en 16cm springform, kom kageplast i siden og tryk massen i bunden af springformen.

4. Lav nu fyldet ved at pisk cremefine til skum og stil til siden. Pisk philadelphia, flydende sødemiddel og vanilje sammen og hak de 4 kakaokiks.

5. Kom de udblødte husblas i en lille kasserolle og smelt ved middel varme. Kom 2 spsk. pisket cremefine i de smeltet husblas og rør det godt sammen.

6. Vend den pisket cremefine i den pisket flødeost og hæld husblas-blandingen deri. Vend de hakket kiks i massen og rør det hele godt sammen. Smag til med flydende sødemiddel.

7.Hæld ostemassen over bunden, fordel den jævnt og kom kagen på køl i minimum 4 timer.

8. Når kagen har stået på køl, tages den ud af formen, kageplast fjernes og kagen pyntes med 3-4 hakket kakaokiks.

EASIS produkter til enhver lejlighed!

Få inspiration til hvordan du kan anvende EASIS produkter til alle dagens måltider. Lige fra morgen til aften. Se de mange spændende og nemme opskrifter her på siden.

Få inspiration!

Tilmeld dig EASIS nyhedsbrev og vær den første til at høre om nye produkter, opskrifter, kost & ernæring og meget mere.

EASIS A/S   |   Klamsagervej 29   |   DK-8230 Åbyhøj   |   Tlf. +45 70 20 24 55   |   easis@easis.dk
0