Opskrift lavet af: Camilla Drabo
Instagram: @camilladrabo
https://www.instagram.com/camilladr...Facebook: Camilla Drabo - Spis dig mæt med god samvittighed
https://www.facebook.com/Drabosopsk...Ingredienser:Bund:
8 kakaokiks fra EASIS
7 friske dadler
Cremefyld:
120g light philadelphia
2dl piskefløde
2 husblas
1 tsk. vaniljepulver
4 EASIS kakaokiks
ca. 1 tsk. EASIS Perfect Sød
How to:1. Start med at komme husblas i kold vand i ca. 15 minutter.
2. Imens kan I lave bunden ved at komme 8 kiks og 7 dadler i en blender og blend/knus det sammen. Det skal ikke være fint som mel, men stadig have lidt bid.
3. Kom bagepapir i bunden af en 16cm springform, kom kageplast i siden og tryk massen i bunden af springformen.
4. Lav nu fyldet ved at piske fløden til skum og stil til siden. Pisk philadelphia, flydende sødemiddel og vanilje sammen og hak de 4 kakaokiks.
5. Kom de udblødte husblas i en lille kasserolle og smelt ved middel varme. Kom 2 spsk. flødeskum i de smeltet husblas og rør det godt sammen.
6. Vend den pisket fløde i den pisket flødeost og hæld husblas-blandingen deri. Vend de hakket kiks i massen og rør det hele godt sammen. Smag til med flydende sødemiddel.
7.Hæld ostemassen over bunden, fordel den jævnt og kom kagen på køl i minimum 4 timer.
8. Når kagen har stået på køl, tages den ud af formen, kageplast fjernes og kagen pyntes med 3-4 hakket kakaokiks.