Cheesecake m. kakaokiks
Cheesecake m. kakaokiks

Cheesecake m. kakaokiks

Opskrift lavet af: Camilla Drabo

Instagram: @camilladrabo
https://www.instagram.com/camilladr...


Facebook: Camilla Drabo - Spis dig mæt med god samvittighed
https://www.facebook.com/Drabosopsk...

Ingredienser:

Bund:

8 kakaokiks fra EASIS

7 friske dadler

Cremefyld:

120g light philadelphia

2dl cremefine 19%

2 husblas

1 tsk. vaniljepulver

4  EASIS kakaokiks

ca. 1 tsk. EASIS Perfect Sød

How to:

1. Start med at komme husblas i kold vand i ca. 15 minutter.

2. Imens kan I lave bunden ved at komme 8 kiks og 7 dadler i en blender og blend/knus det sammen. Det skal ikke være fint som mel, men stadig have lidt bid.

3. Kom bagepapir i bunden af en 16cm springform, kom kageplast i siden og tryk massen i bunden af springformen.

4. Lav nu fyldet ved at pisk cremefine til skum og stil til siden. Pisk philadelphia, flydende sødemiddel og vanilje sammen og hak de 4 kakaokiks.

5. Kom de udblødte husblas i en lille kasserolle og smelt ved middel varme. Kom 2 spsk. pisket cremefine i de smeltet husblas og rør det godt sammen.

6. Vend den pisket cremefine i den pisket flødeost og hæld husblas-blandingen deri. Vend de hakket kiks i massen og rør det hele godt sammen. Smag til med flydende sødemiddel.

7.Hæld ostemassen over bunden, fordel den jævnt og kom kagen på køl i minimum 4 timer.

8. Når kagen har stået på køl, tages den ud af formen, kageplast fjernes og kagen pyntes med 3-4 hakket kakaokiks.