Chokolade/-kokoskage

Opskrift på chokolade-kokoskage uden tilsat sukker. Vi giver her et bud på en lækker chokoladekage med kokos. Den kan med fordel bruges som alternativ til en klassisk julesmåkage eller serveres som sød snack i juletiden. Vi topper her med EASIS pålægschokolade, hvilket giver en utroligt nem chokoladeglasur.

Ingredienser:
100 g EASIS Classic Crunch
50 g blandende nødder
50 g kokosmel
1/2 dåse kokosmælk light
85 g EASIS Mørk Chokolade
1/2 pakke EASIS Pålægschokolade; mørk eller lys

Fremgangsmåde:
EASIS Classic Crunch, nødder, kokosmel, kokosmælk og chokolade køres i en foodprocessor til det er helt findelt. En firkantet form beklædes med bagepapir. Massen presses ud heri - ca.2-3 cm tykkelse. Bages ved 180 grader i ca.30 min. til overfladen er gylden. Mens kagen er varm lægges pålægschokoladen på toppen af kagen, så den smelter. Smør chokoladen jævnt ud med en paletkniv og lad kagen køle af inden den skæres i mindre stykker.
Relaterede varer
Luk