Chokoladeboller

Opskrift lavet af: Jeanette Koch Andersen

Instagram: @jeanettekochandersen
https://www.instagram.com/jeanettek...

En chokoladebolle er en klassiker. Den er dog ofte fyldt med sukker. Derfor giver vi, sammen med vores ambassadør Jeanette, her et bud på lækre chokoladeboller uden tilsat sukker bagt med EASIS. Bollerne er virkelig nemme at gå til, og du kan på kort tid lave friske, nybagte chokoladeboller. De er desuden glutenfri, og kan nemt laves laktosefri.

10 stk. chokoladeboller

Ingredienser:

2 æg
200 g A38 0,5 % (Cheasy neutral yoghurt kan også bruges- eller laktosefri, men så ændre kalorieindholdet sig en smule)
70 g fedtreduceret mandelmel
15 g EASIS Loppefrøskaller
10 g EASIS Perfect Fit
2 tsk. EASIS Perfect Sød
2 tsk. bagepulver
1 lille tsk. Salt
30 g EASIS Mørk Chokolade

How to:

1. Bland de tørre ingredienser sammen i en skål og i en skål ved siden af pisker du æg og yoghurt sammen.

2.  Til sidst blander du begge skåle sammen, og tilsæt herefter Perfect sød og hakket chokolade. Jeg anbefaler at lade det stå 5-10 min. så det lige kan sætte sig lidt.

3. Tænd ovnen på 200 grader. Dejen kan godt være lidt våd - men det er meningen. Bare form bollerne med en spiseske eller andet og læg dem op på en bageplade med bagepapir og bag dem ca. 20-25 min.
Relaterede varer
Luk