Chokoladeboller
Chokoladeboller

Chokoladeboller


Opskrift lavet af: Jeanette Koch Andersen

Instagram: @jeanettekochandersen
https://www.instagram.com/jeanettek...

Ingredienser:

10 stk. chokoladeboller:
2 æg
200 g A38 0,5 % (Cheasy neutral yoghurt kan også bruges- eller laktosefri, men så ændre kalorieindholdet sig en smule)
70 g fedtreduceret mandelmel fra
15 g FiberHusk
10 g EASIS Perfect Fit
2 tsk. EASIS Perfect sød (evt. lidt ekstra for mere sødme - men pas på med den)
2 tsk. bagepulver
1 lille tsk. Salt
30 g EASIS mørk belgisk chokolade

How to:

1. Bland de tørre ingredienser sammen i en skål og i en skål ved siden af pisker du æg og yoghurt sammen.

2.  Til sidst blander du begge skåle sammen, her sammen med Perfect sød og ov hakket chokolade. Jeg anbefaler at lade det stå 5-10 min. så det lige kan sætte sig lidt.

3. Tænd så ovnen på 200 grader. Det kan godt være lidt vådt - men det er meningen. Bare form bollerne med en spiseske eller andet og læg dem op på en bageplade med bagepapir og giv dem ca. 20-25 min.
EASIS produkter til enhver lejlighed!

Få inspiration til hvordan du kan anvende EASIS produkter til alle dagens måltider. Lige fra morgen til aften. Se de mange spændende og nemme opskrifter her på siden.

Få inspiration!

Tilmeld dig EASIS nyhedsbrev og vær den første til at høre om nye produkter, opskrifter, kost & ernæring og meget mere.

EASIS A/S   |   Klamsagervej 29   |   DK-8230 Åbyhøj   |   Tlf. +45 70 20 24 55   |   easis@easis.dk
0