Opskrift lavet af: Jeanette Koch Andersen
Instagram: @jeanettekochandersen
https://www.instagram.com/jeanettek...Ingredienser:10 stk. chokoladeboller:
2 æg
200 g A38 0,5 % (Cheasy neutral yoghurt kan også bruges- eller laktosefri, men så ændre kalorieindholdet sig en smule)
70 g fedtreduceret mandelmel fra
15 g EASIS Loppefrøskaller
10 g EASIS Perfect Fit
2 tsk. EASIS Perfect sød (evt. lidt ekstra for mere sødme - men pas på med den)
2 tsk. bagepulver
1 lille tsk. Salt
30 g EASIS mørk belgisk chokolade
How to:1. Bland de tørre ingredienser sammen i en skål og i en skål ved siden af pisker du æg og yoghurt sammen.
2. Til sidst blander du begge skåle sammen, og tilsæt herefter Perfect sød og hakket chokolade. Jeg anbefaler at lade det stå 5-10 min. så det lige kan sætte sig lidt.
3. Tænd ovnen på 200 grader. Dejen kan godt være lidt våd - men det er meningen. Bare form bollerne med en spiseske eller andet og læg dem op på en bageplade med bagepapir og bag dem ca. 20-25 min.