Chokoladeguf

Hjemmelavet konfekt er super lækkert. Og det kan nemt gøres uden tilsat sukker. Denne opskrift på chokoladeguf er genial til når den søde tand melder sin ankomst og så er den ovenikøbet utroligt nem at lave. Den har en dejlig smag af mørk chokolade, solbær og abrikos.

Nemt og godt til lækkersulten.
Også nemt for børn at lave.

8 portioner:
60 g EASIS Mørk Chokolade
20 g EASIS Solbærmarmelade
30 g EASIS Cornflakes (knuste)
35 g tørrede abrikoser (finthakkede)
et nip kanel

30 g kokosmel

Fremgangsmåde:
Smelt chokoladen over vandbad eller i en mikroovn.

Start med at røre solbærmarmeladen i. Vend hurtigt
knuste cornflakes, finthakkede abrikoser og et
nip kanel i.

Bred massen ud på et stykke bagepapir og lad
massen stivne i køleskab, inden den skæres i stykker
og vendes i kokosmel.
Relaterede varer
Luk