Chokoladekage med blåbær

Opskrift på lækker chokoladekage med blåbær - selvfølgelig helt uden tilsat sukker. Kagen har en dejlig smag af chokolade og sveskegrøden i dejen giver en ekstra svampet kage. Udover at kagen er utroligt lækker, så er den også pyntet, så den kan serveres for gæster, men også hvis kagen til kaffen skal være lidt mere lækker.

10 portioner

Ingredienser
50 g hakket EASIS Mørk Chokolade
225 g EASIS Sveskegrød
½ dl vindruekerneolie
80 g EASIS Topping med karamelsmag
2 æg
80 g hvedemel
25 g kakaopulver
½ tsk natron
TOPPING
25 g EASIS Hazelnut Spread

PYNT
125 g friske blåbær
spiselige blomster

Fremgangsmåde:
Tænd ovnen på 180°. Smør eller beklæd en springform (Ø20) med bagepapir.

Smelt hakket chokolade over vandbad.

Kom sveskegrød, smeltet chokolade, olie og karamel topping i en skål og rør det jævnt. Pisk æggene i. Vend mel, kakaopulver og natron
i dejen. Hæld dejen i springformen. Bag kagen i ca 35 minutter.

Lad kagen afkøle inden toppen smøres med Hazelnut Spread. Pynt med friske blåbær og spiselige blomster inden servering.

TIPS: Der kan bruges EASIS Kagemix til brownies til kagen, hvis det skal være nemt og hurtigt.
Relaterede varer
Luk