10 portioner
Ingredienser
50 g hakket EASIS Mørk Chokolade
225 g EASIS Sveskegrød
½ dl vindruekerneolie
80 g EASIS Topping med karamelsmag
2 æg
80 g hvedemel
25 g kakaopulver
½ tsk natron
TOPPING
25 g EASIS Hazelnut Spread
PYNT
125 g friske blåbær
spiselige blomster
Fremgangsmåde:
Tænd ovnen på 180°. Smør eller beklæd en springform (Ø20) med bagepapir.
Smelt hakket chokolade over vandbad.
Kom sveskegrød, smeltet chokolade, olie og karamel topping i en skål og rør det jævnt. Pisk æggene i. Vend mel, kakaopulver og natron
i dejen. Hæld dejen i springformen. Bag kagen i ca 35 minutter.
Lad kagen afkøle inden toppen smøres med Hazelnut Spread. Pynt med friske blåbær og spiselige blomster inden servering.
TIPS: Der kan bruges EASIS Kagemix til brownies til kagen, hvis det skal være nemt og hurtigt.