Opskrift på chokolademarengs med creme - helt uden tilsat sukker. Marengs smager altid godt, og her har vi kombineret marengsen med mørk chokolade, hvilket giver en dejlig rund smag. Vi serverer her med EASIS Kagecreme og friske bær, hvilket giver den perfekte kombination sammen med den sprøde marengs.
4 portioner
Marengs
4 pasteuriserede æggehvider
1 nip salt
6 spsk EASIS Perfect Florsød
100 g EASIS Mørk Chokolade
Pynt
¼ brev EASIS Kagecreme
¾ dl minimælk
100 g friske bær
Fremgangsmåde
Tænd ovnen på 100°. Beklæd en bageplade med bagepapir.
Pisk æggehviderne stive med salt og Florsød.
Smelt chokoladen over vandbad. Vend den smeltede chokolade i marengsen; rør ikke for meget rundt, der skal være hvide og mørke striber i marengsen. Bred marengsen tykt ud på en bageplade.
Bag marengsen i ca. 60 minutter, og lad den afkøle.
Lav kagecremen efter anvisning på posen.
Bryd marengsen i store stykker, som anrettes med kagecreme og friske bær inden servering.