Citron/Vaniljevafler med hindbærskyr

5 portioner

Ingredienser:
Vafler:
50 g EASIS Proteinpulver med vaniljesmag
150 g havregryn
1 tsk. bagepulver (3 g)
1 knivspids salt
3 dl skummetmælk (337 g)  
2 hele æg (98 g)
Citronskal fra 1 hel citron (10 g)
Saften fra ½ citron (12 g)  
10 g kokosolie til stegning

Topping:
250 g neutral skyr
25 g optøede hindbær fra frost (Køb dem som er forkogte – ellers skal de koges og fryses ned inden de kan bruges)
1 tsk. EASIS Perfect Sød (5 g)
250 g frugt/bær

Fordampning:
1 portion vafler af 120 g dej bliver til 88 g vafler efter bagning i vaffeljernet.

Fremgangsmåde:
Kom proteinpulver, havregryn, bagepulver og salt i en skål. Rør det grundigt rundt.
Kom herefter mælk, æg, citronskal og citronsaft i og blend det hele med en stavblender.

Smør dit vaffeljern med kokosolie og bag dine vafler i ca. 3-4 min.

Bland neutral skyr, optøede hindbær og Perfect Sød grundigt sammen.
Top dine vafler med skyr-blandingen og frugt/bær.
Specifikationer
Næringsindhold
Pr. 100 g
Energi
382 kJ/ 91 kcal
Fedt
2,8 g
- heraf mættede fedtsyrer
1,5 g
Kulhydrater
6 g
- heraf sukkerarter
5,9 g
- heraf sukkeralkoholer
0 g
Kostfibre
0,9 g
Protein
9,9 g
Salt
0,21 g
Relaterede varer
Luk