5 portioner
Ingredienser:
Vafler:
50 g EASIS Proteinpulver med vaniljesmag
150 g havregryn
1 tsk. bagepulver (3 g)
1 knivspids salt
3 dl skummetmælk (337 g)
2 hele æg (98 g)
Citronskal fra 1 hel citron (10 g)
Saften fra ½ citron (12 g)
10 g kokosolie til stegning
Topping:
250 g neutral skyr
25 g optøede hindbær fra frost (Køb dem som er forkogte – ellers skal de koges og fryses ned inden de kan bruges)
1 tsk. EASIS Perfect Sød (5 g)
250 g frugt/bær
Fremgangsmåde:
Kom proteinpulver, havregryn, bagepulver og salt i en skål. Rør det grundigt rundt.
Kom herefter mælk, æg, citronskal og citronsaft i og blend det hele med en stavblender.
Smør dit vaffeljern med kokosolie og bag dine vafler i ca. 3-4 min.
Bland neutral skyr, optøede hindbær og Perfect Sød grundigt sammen.
Top dine vafler med skyr-blandingen og frugt/bær.
1 portion á 180 g indeholder:
164 kcal
5,0 g fedt
11 g kulhydrat
1,8 g kostfibre
18 g protein