10 portioner/10 stk
Ingredienser
1 dåse kikærter
40 g EASIS Protein White Spread
30 g EASIS Topping med karamelsmag
½ tsk salt
½ tsk stødt kanel
1 vaniljestang (kornene herfra)
50 g hakket EASIS Mørk Chokolade
3 spsk kokosmel
Overtræk
85 g EASIS Mørk Chokolade
25 g hakkede nødder, chiafrø og kakaonips
Fremgangsmåde
Blend kikærter, Protein White Spread, karamel topping, salt, kanel og vaniljekorn sammen i en minihakker. Rør hakket chokolade og kokosmel i dejen.
Lad dejen stå og samle sig inden den trilles i kugler.
Stil kuglerne i køleskab til de er kolde og faste.
Smelt chokoladen og dyp kuglerne i den smeltede chokolade. Pyntes med nødder, chiafrø og kakaonips. Lad chokoladen størkne inden servering.