Cordon bleu
Cordon bleu

Cordon bleu

Opskrift lavet af: Camilla Drabo

Instagram: @camilladrabo
https://www.instagram.com/camilladr...


Facebook: Camilla Drabo - Spis dig mæt med god samvittighed
https://www.facebook.com/Drabosopsk...

Ingredienser:

OPSKRIFT 3 pers.

3 stk. kyllingefileter

3 skiver ost

3 skiver skinke

1 pose EASIS paprika chips

50g havregryn

1 æg

8 kartofler

5 jordskokker

150g ærter

2 spsk. fromage fraise

1 spsk. koldpresset rapsolie

15 dråber citronsaft

Salt og peber

How to:

1. Start med at skære kartofler og jordskokker i fritte størrelse, strø med salt og lidt olie og bag dem i en 200 grader forvarm ovn i 35-40 minutter. Husk at vende dem indimellem.

2. Skær en lomme i kyllingefileterne, rul 1 skive ost og 1 skive skinke sammen og prop det ind i lommen. Gør det sammen med alle 3 fileter.

3. Slå et æg ud i en dyb tallerken og pisk det godt sammen. I en blender kommer I havregryn og chips i og blender til mel. Hæld det efterfølgende i en anden dyb tallerken og tilføj også lidt salt.

4. Paner de fyldte kyllingefileter først i æg og derefter i raspen. Steg dem på en varm pande i lidt olie i 7-9 minutter på hver side.

5. Mens kødet steger kommer I ærter, koldpresset olie, fromage frasie, citronsaft samt lidt salt og peber i en blender. Smag lige til inden I serverer den.

6. Så skulle grøntsagerne gerne være færdige, kødet stegt og mosen blendet sammen og det er nu tid til at spise. Velbekomme.
Relaterede varer
Luk