Cremelinser
NæringsindholdPr. 100g
Energi870 kJ/205 kcal
Fedt8,6 g
Kulhydrater32 g
- heraf sukkerarter2 g
- heraf sukkeralkoholer9,6
Kostfibre13 g
Protein4,2 g
Salt<0,1 g

Cremelinser


(12 portioner)

Ingredienser:    
Dej:    
90 g EASIS Perfect Fit    
190 g hvedemel    
90 g margarine    
Korn af 1 vanillestang    
2 æg    
   
Creme:    
1 brev EASIS Kagecreme (pulver)    
2,5 dl vand    
   
Glasur:    
75 g EASIS Perfect Florsød (1/2 pose)    
1/4 dl vand    
   
   
Sådan gør du:
1. Mel og Perfect Fit blandes godt sammen og margarine smuldres i.    
2. Vanillekorn og æg piskes let sammen og blandes med de tørre ingredienser. Er dejen for tør kan den tilsættes 2 tsk vand.    
3. Dejen rulles ud i ca. 1/2 cm tykkelse og udstikkes til 24 bunde med en diameter på 4,5 - 5 cm.    
4. Sæt bundene på en bageplade med bagepapir og bag dem i 10 min. ved 200 grader. Lad bundene køle helt af.    
   
5. Cremepulver og vand piskes godt sammen og kommes i en sprøjtepose.    
6. Fordel den færdige creme på 12 af bundene og placer de resterende 12 bunde ovenpå cremen.    
7. Opløs Perfect Florsød med 1/4 dl vand og fordel glasuren ovenpå de 12 linser.    

Tips:
Skal det være ekstra lækkert kan du smøre hver bund med lidt EASIS Jordbærmarmelade.

EASIS produkter til enhver lejlighed!

Få inspiration til hvordan du kan anvende EASIS produkter til alle dagens måltider. Lige fra morgen til aften. Se de mange spændende og nemme opskrifter her på siden.

Få inspiration!

Tilmeld dig EASIS nyhedsbrev og vær den første til at høre om nye produkter, opskrifter, kost & ernæring og meget mere.

EASIS A/S   |   Klamsagervej 29   |   DK-8230 Åbyhøj   |   Tlf. +45 70 20 24 55   |   Fax +45 70 20 24 56   |   easis@easis.dk
Klik mig
0