Crispy kyllingeschnitzel med raita

Lav nem og lækker crispy chicken og raita med EASIS. Opskriften kan både bruges til frokost og til aftensmad. Denne kyllingeschnitzel kan fint bruges som alternativ til friturestegte nuggets - og du kan også servere den med din yndlingsdip til. Her præsenterer vi også et bud på en dip, nemlig raita, som du selvfølgelig også kan lave helt uden tilsat sukker. Velbekomme!

2 portioner:
200 g kyllingebryst
30 g EASIS Tomat Ketchup
50 g grovvalsede havregryn
1 spsk olie til stegning

100 g yoghurt naturel
1 fed hvidløg
et par dråber EASIS Perfect Sød sukkererstatning
salt og peber
1 håndfuld frisk mynte
200 g grønt (fx tomat og agurk)

Fremgangsmåde:
Kyllingebrystet skæres midt igennem på den flade led, så du har to flade stykker kød. Kødet pensles med ketchup og vendes i knuste havregryn. Varm olie på en pande og steg kyllingen sprød og gylden. Lav en dressing af yoghurt, smag til med presset hvidløg, sødemiddel, salt og peber. Hak mynten, tern grøntsagerne og vend i dressingen. Server kylling og raita, evt sammen med lidt grøn salat.
Relaterede varer
Luk